reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam nocnie,

Niki mnie obudziła i niemoge spać :baffled: W dzień dziewczyny jakies marudne, w nocy tez nie ciekawie :-( No ale puki co zdrowe. M w robocie na okragło :sorry2:

Odzwyczajam mała odm nocnego karmienia, bo dziadyga ostatnio co godzinę drze się o cycka :no: Zobaczymy jak mi wyjdzie :sorry2:

reklama
tak sie spieszylam z tym praniem ze jak otwieralam balkon zeby je wystawic to zlamalam sobie karnisz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mam nadzieje ze uda mi sie to jakos prowizorycznie zrobic bo jak nie to wszyscy beda widzieli co sie u mnie w domu dzieje:no::no::no:
No a pozniej na szybko suszylam glowe i powkrecaly mi sie wlosy do suszarki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A i tak sie spoznilam i tak:szok::-D
Ale pechowy dzień:-(, dobrze, że za mycie porcelany się nei brałaś:-D

dokladnie to nie wiem bo tam nie pracowałam, ale siostra mnie namawia, po miesiacu moglabym isc na zwolnienie
jest to praca przy czyszczeniu jelit :sorry2::sorry2::baffled::baffled::baffled::baffled:
ale ponoc poszla tam jedna babka i mozna sie dogadac zeby dali lzejsza (czyt.: mniej smierdzaca) prace i ze tylko na jedna zmiane, sama nie wiem, ja nie jestem przekonana ale pojsc i zobaczyc co to i jak mi nie zaszkodzi jak mi sie nie spodoba to nie musze tam pracowac :no::no::no:
najpierw dziewczyno dowiedz się dokładnie co to za robota i jakiej chemii używają, bo jeszcze dziecko Ci zatrują

Macie jakieś inne sposoby na podawanie maluchowi leków?
Kiedyś moja łykała wszystko jak leci, najpaskudniejsze syropy piła z uśmiechem na ustach i wołała jeszcze. Ale pięne czasy minęy i to co tylko można rozcieńczam w mleku lub herbatce.

Witam!
Mnie dziś na cały dzień zabrali prąd...
Dopiero teraz oddali
Nicponie
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Co za łobuzy. Gdyby u mnie odwalili taki manewr osobiści ewystawiłabym im rachunek za moja śniętą tanganykę. Ponad 3 godziny bez prądu o tylko z powodu klęski żywiołowej, ale jak to się ma na realia szkoda gadać.

ja wypucowałam nasz pokój na błysk meble odstawiałam wszędzie na mokro okno wypucowane no powera miałam :-D:-D:-Dpotem po Julkę z nią i z Adamem i Antkiem do reala kupiłam w smyku Antkowi butki wiosenne przecena z 79 na 30 zł :szok:Juli spodenki szare dresowe za 14.99 z 59.99 przecenione i szaro różową bluzeczkę za 9.99 przeceniona z 49.99 :szok::szok::szok:Adamowi 2 letnie koszulki za 12.99 przecenione z 39.99 :szok::szok:byłam w szoku no i ich obkupiłam a szłam po prezent na urodziny dla Julki koleżanki :zawstydzona/y:ale prezent tez kupiłysmy :-D:-Dpuzle z księżniczkami i czekoladki :tak:a i Antkowi 2 dwupaki body na krótki rękaw w realu za 12.99 a ładne były to brałam tym bardziej że ma tylko jeden bodziak na krótki rekaw:dry: no a teraz ziemniaczki sie gotują i zaraz obiadzio :tak:
Malina n nie kłąmałaś z tym powerem:-D, że też bliżej nie mieszkasz, ja bym Ci dzieciaki na spacer wzięła, lekcje z nimi porobła a Ty u mnie taki błysk, hehe, zwłaszcza teraz na święta, no właśnie kiedy te święta???
A zakupy rewelka, u nas nie ma reala i coraz bardzie jjest mi żal, hehe,ale może też i lepiej, bo całkiem by mi dupe ściskało, że taka okazja a ja kasy nie mam:-D:-D:-D

a oto mój ksiaze na błękitnym rumaku ;-);-);-)
siedzi i wola ihaha
Zobacz załącznik 225676
no fantasio, jakiż rycerz!

trzymam kciuki za jutro!
biedna Wicia.dobrze ze znow sobie nie rozciela
a chlop przeprosil????????/:-p:-p

a u mnie byla dzis zima marcowa:-):-):-)
czytaj smietnik lekko strawny:-):-):-):-):-)
Trzymajcie kciukasy, trzymajcie, boje sie jak nie iwem, jakby to miałabyć conajmniej operacja na otwartym mózgu, hehe, ale nie o to chodzi tylko ote wyniki. Ni wiwem, czy chcę by cos znależli-czyli przyczynę bólów, czy nie-żeby się nei okazało, ze to gorsze niż te bóle i dalej sie z nimi męczyc.
Mała jeszcze 2 razy przywalił, tym razem o stół, matko, serce mi kiedyś na dobre stanie, ona taka nieuważna, że szok.
A Piciu nie przeprosił, jeszcze mi powiedział, ze nie lubi jak się na niego krzyczy:baffled:. No to ja mu pokażę jak to jest siedzieć w ciszy:cool2:. Długo nie wytrzyma:blink:

ide ogladac Agore
sciagnelam ostatnio z torreentow,jakos w tamtym tyg a widzialam reklamy ze to dopeiro u nas do kin wchodzi:szok::szok::szok::szok::szok::-)
No to daj zna cczy warto ściągać.

Witam kochane, wpadłam, bo u mnei wszyscy śpią, a ja się obrobiłąm w pół h i nie mam co ze sobą zrobić. Głodna jestem, ale to inna historia, to nerwy.

Nocka do luftu, poranek też. Kot mi w nocy Witusię obudził i wstawaliśmy do niej od 2.30 do nie wiem której. Najpierw ja, późńiej obudziłąm Piotrka, no juz nie mailam sily, no a jakoś wyspana choć trochę wypada iść na te badania.
Mój dostał na dziś wolne , to z mał zostanie, brat z rodzinką idą dziś do mojej amy i prosili, żebyśy i my wpadli, no zobaczy sie. Ja z chęcią, ale P :baffled:

hej...
Maks uspany, ja ide sie szykowac(nie chce mi sie:eek:) no ale trzeba bo ziemniaków nie mam na obiad, a wczoraj juz zrobiam ryż, bo nie chcialo mi sie z domu wychodzić po ziemniaki.
Poza tym dziś na 14 do dentysty na załozenie zebów....

Witam!
Ja tylko na chwilkę...
NATALINECZKO!!!
obawiałaś się, że z powodu nie płacenia rachunków za komórkę mogą ją wyłączyć
NIEPRAWDA!!!!
Jeśli to zrobią - zrobią to nielegalnie

Nie wolno wyłączać telefonów tym, którzy nie płacą - Biznes w Onet.pl

Także przynajmniej ten kłopot w głowy
A jeśli chodzi o pomoc z MOPS, to sama z niej kieeeedyś korzystałam...
No bo dlaczego mam im darować coś, co mi się należy!
Oni by mi nie darowali ani złotówki!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam sie srodowo :-).Oliwka wczoraj fajnie usnela,bez placzu i bez smoczka :-).
Obudzila sie tylko jeden jedyny raz po 24 .Poplakala chwile i usnela bez smoczka :-).Spala do 7.30.
Ja nie wiem odkad Oliwka spi bez moczka to budzi sie tylko 1 raz w nocy :-).
Mam nadzieje ze to juz bedzie koniec calkowity ze smoczkiem.Juz nawet od poniedzialku popoludnia nie dajemy jej tego przecietego.Wogole nie mowimy juz nic a nic o smoczku :-).

Oliwka je kanapki teraz ,ja ogladam Majke i zaraz was poczytam :-).

Hej laseczki ,wpadłam na minutkę ,korzystając z łaski brata,choć i on ma zrytego neta ,bo regularnie sie rozłącza:wściekła/y:wczoraj ,choć też wpadłam na chwile na bb,już nic napisać nie zdąży łam...................Nie wiem jeszcze kiedy b edę kompa miała:-(ale za to jak w domu z porzadkami nadgoniałam:-D.
Ksawierka mam chorego w domu ,a poza tym nic sie nie dzieje,ale mówią ,ze brak wiadomości to dobre wiadomości:baffled:
PozdraWAIAM WAS SERDECZNIE,BUZIOLE WIELKIE ODE MNIE:-D

Hej laseczki ,wpadłam na minutkę ,korzystając z łaski brata,choć i on ma zrytego neta ,bo regularnie sie rozłącza:wściekła/y:wczoraj ,choć też wpadłam na chwile na bb,już nic napisać nie zdąży łam...................Nie wiem jeszcze kiedy b edę kompa miała:-(ale za to jak w domu z porzadkami nadgoniałam:-D.
Ksawierka mam chorego w domu ,a poza tym nic sie nie dzieje,ale mówią ,ze brak wiadomości to dobre wiadomości:baffled:
Fajnie ze wpadłaś :tak::-)Zdrówka dla Ksawerka

reklama
nie to moczenie flakow czy cos takiego tych na kielbasy i parowki itd:tak::tak::tak::tak:

witamy nowa mamusie :tak::tak::tak:

hej ja juz po lekarzu wszystko w porzadku badania mam dobre, m mi cos na zdrowiu podupadł :-:)-:)-(
spi sobie teraz smacznie na wersaleczce, cos go mulilo i mowi ze mial sraczke :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mam nadzieje ze to nie zadne chorobsko, bo nie wytrzymam :no::no::no::no::no:
Super ze u gina wszystko wporzadku.Zdrowka dla meza:tak:.
ja juz zjadlam kolacyjke - wszyscy juz spia - lacznie z m bo ma na nocke i wychodzi o 23:30 :-)

ale szukam sobie czegos na allegro do ubrania bo nie wiem co na chrzest zaloze - wszyscy maja juz ubrania a ja nie :sorry2:
Napewno cos dla Siebie znajdziesz.Teraz w ta niedziele macie ten chrzest?????????.
Ja jestem dziś jakaś niedzisiejsza.
Zdecydowanie za dużo myślę,poddałam się zanim podjęłam walkę o byt,a to źle,bardzo źle.
Ja chcę wyjśc z tego doła.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zycze Ci abys jak najszybciej wyszla a tego dola.
a oto mój ksiaze na błękitnym rumaku ;-);-);-)
siedzi i wola ihaha
Zobacz załącznik 225676
Ksiaze super i rumak rzeczywiscie blekitny:-D.
Witam nocnie,

Niki mnie obudziła i niemoge spać :baffled: W dzień dziewczyny jakies marudne, w nocy tez nie ciekawie :-( No ale puki co zdrowe. M w robocie na okragło :sorry2:

Odzwyczajam mała odm nocnego karmienia, bo dziadyga ostatnio co godzinę drze się o cycka :no: Zobaczymy jak mi wyjdzie :sorry2:
Wspolczuje nocki i zycze szybkiego odzwyczajania od nocnego karmienia .
hej...
Maks uspany, ja ide sie szykowac(nie chce mi sie:eek:) no ale trzeba bo ziemniaków nie mam na obiad, a wczoraj juz zrobiam ryż, bo nie chcialo mi sie z domu wychodzić po ziemniaki.
Poza tym dziś na 14 do dentysty na załozenie zebów....
A jak tam sampoczucie?jak sie czujesz?.
Witam!
Ja tylko na chwilkę...
NATALINECZKO!!!
obawiałaś się, że z powodu nie płacenia rachunków za komórkę mogą ją wyłączyć
NIEPRAWDA!!!!
Jeśli to zrobią - zrobią to nielegalnie

Nie wolno wyłączać telefonów tym, którzy nie płacą - Biznes w Onet.pl

Także przynajmniej ten kłopot w głowy
A jeśli chodzi o pomoc z MOPS, to sama z niej kieeeedyś korzystałam...
No bo dlaczego mam im darować coś, co mi się należy!
Oni by mi nie darowali ani złotówki!!!!!
Mnie juz nieraz zdazylo sie nie zaplacic rachunku w terminie i w tamtym roku raz mi go wylaczyli.Zawsze pisza mi eska ze jak nie zaplace to mi go wylancza a otatnio pisza ze terminowe zaplacenie rachunku chrobi przed naliczeniem odsetek.Moze juz teraz nei wylanczaja ale naliczaja odsetki.
Zdrowka dla Ksawka i wracaj do nas jak najszybciej.

Oliwka pojadla.DDTVN ogladam.Musze isc sama os zjesc :tak:.Na dzis planow brak ,raczej nigdzie dzis z Oliwka nie wychodze.Moze posprzatam sobie w papierach i w ciuchach Oliwki.Moze powyciagam wiosenne ubranka w koncu wszyscy mowia ze zaniedlugo wiosna :-).

MILEGO DNIA BABECZKI.

Do góry