reklama
Donkat Jula tez nigdy nie miała gorączki ale ja chyba podałabym jeszcze jedną dawkę....
Kasiu ja tez bym sie denerwowała ale pamiętaj że nie masz nic do stracenia![]()
Pewnie i przynajmniej odpoczne od małego bo szczerze na dziś mam go serdecznie dość!!!!!!!
Donkat z tego co wiem to Nurofen podaje się raz na 4 godziny, albo 6 nie pamiętam. Więc z drugą dawką się wstrzymaj. Nie powinno się dawać w tak krótkim odstepie czasu
A no widzisz Moniu 8 godzin :-) wiedziałam, że gdzieś dzwoni, ale nie wiedziałam w którym kościele. Odpukać Kuba już daaaawno nie miał gorączki 
Miałam nadzieje, że Kuba padnie koło 19 bo nie kładłam go spać w ciągu dnia a ten jeszcze ogląda Kajtusia.

Miałam nadzieje, że Kuba padnie koło 19 bo nie kładłam go spać w ciągu dnia a ten jeszcze ogląda Kajtusia.
donkat
Fanka BB :)
dzieki kobietki za porady:-)
w sumie to nie ma zadnych innych objawow, ani katarku, ani kaszlu, ani gardla czerwonego.
wiecie co my z siiostra podejrzewamy? : przed poludniem jje dalalm dakwe Ibufenu, ktory miala Ala w apteczce, niby dalalm na ten katra. potem dopieor spojrzalalm na date waznosci i byl wazny go 11.2009. moze to dlatego????????? moglo wywyolac odwortny skutek?
dalam jje pierwsza dawke dopiero o 19. zaczela spadac i teraz juz nie mierzylam, ale czuje po czole, ze jest chlodne i niunka ozyla znacznie.
dzieki majandra, za wiadomosc o kasie, moze sie kiedys przydac
ja tez do tej pory nie musialam wiedziec i nagle spanikowalam
Donkat a jak teraz jest???? Spadła???? Ja czekałabym ok pół godziny. Zrób jej może kompres z wody z octem to również wpływa na spadek temperaturya jak jej katarek????
w sumie to nie ma zadnych innych objawow, ani katarku, ani kaszlu, ani gardla czerwonego.
wiecie co my z siiostra podejrzewamy? : przed poludniem jje dalalm dakwe Ibufenu, ktory miala Ala w apteczce, niby dalalm na ten katra. potem dopieor spojrzalalm na date waznosci i byl wazny go 11.2009. moze to dlatego????????? moglo wywyolac odwortny skutek?

Jak podałaś o 17, to już dawno powinna spaść. Nie ma czegoś takiego jak niepodleganie pod kasę chorych. Zwłaszcza w takim przypadku. Mój mąż "swoją" kasę chorych ma pod Łodzią, ale bez problemów do lekarzy chodzi tu.
dalam jje pierwsza dawke dopiero o 19. zaczela spadac i teraz juz nie mierzylam, ale czuje po czole, ze jest chlodne i niunka ozyla znacznie.
dzieki majandra, za wiadomosc o kasie, moze sie kiedys przydac

dobrze dziewczyny ze mnie poprawiłyście.... kurcze nawet takich rzeczy nie weimale nigdy nie podawałam nurofenu....
ja tez do tej pory nie musialam wiedziec i nagle spanikowalam

miał małe załamanie po 18 i spadł z łózka, był wielki huk i ryk i wstrzymanie oddechu, ale za chwilkę się ocknął................. serce miałam w dupie, ale już spoko.Agulka i jak padł już Adaś???? No wyniki super, że ok :-) a z tymi kupami to pojechał![]()
Poszedł spać 10 min niz normalnie

Donkat zdrówka dla małej............ a może zęby? Czy ma już wszystkie 5.......... paiętam, że z Mają tak miałam jak Ty dziś z niunią
Agulka
no ja również miałabym serce w tyłku po czymś takim. Kuba też ostatnio spadł z Naszego łóżka podczas drzemki :-) ale to raczej było komiczne bo jak spadał to się obudził i upadł na siedzaco na tyłek i powiedział przestraszony "spadłem" :-( i podkówke zrobił.
Donkat nie wiem czy przeterminowany lek może spowodować wystapienie gorączki, ale wszystko możliwe. Bardziej podchodzi mi teoria Agulki o zębach
Spadam spać :-) dokończe jeszcze film "krawiec z panamy" i do poduchy. Trzymajcie kciuki za mnie juto :-)
Dobrej nocki kobietki!!!

Donkat nie wiem czy przeterminowany lek może spowodować wystapienie gorączki, ale wszystko możliwe. Bardziej podchodzi mi teoria Agulki o zębach

Spadam spać :-) dokończe jeszcze film "krawiec z panamy" i do poduchy. Trzymajcie kciuki za mnie juto :-)
Dobrej nocki kobietki!!!
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: