reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Rocznik 84 i juz po rozwodzie jestes?
Moj jak sie stara to wszytko na myslenie robi i nic przyjemnosci nie ma mysli i mysli jakby tu mnie zadowolic a pozniej juz szybko i byle po wszystkim wiec ja tak nie chce a on sie zalamuje
moze do seksuologa powinien isc???

W trakcie... podjęłam decyzje 2 lata po ślubie że lepiej się rozstać niż się zagryzać przez całe życie. I to była najlepsza decyzja jaką w życiu podjęłam. Mimo że początki były trudne teraz jesteśmy świetnymi kumplami -> możemy pogadać o wszystkim.

A co do Twojego małża to jak seksuolog to oboje musicie iść... U mnie działa metoda chwalenia...jak coś wymyśli innego to zawsze mówię że jestem zadowolona i było świetnie...i dla niego to jest motywator żeby się starać bo ja się wtedy fajnie czuję i to doceniam...I tak to się kręci ten wózek :-)

to w razie bedziemy świętować w niedziele :)
W niedzielę kochana to się odpoczywa a nie świętuje...
Dlatgo najlepszy dzień jest jutro, no w piątek jadę do ginka...w sobotę na pewno się na jakąś wycieczkę przejedziemy (coś W. nudzi o narty) a w niedzielę wyżej wspomniany odpoczynek :-D:-D:-D więc nie masz już chyba wyjścia.

Svensonka kiedy Ty do PL przylatujesz ?!?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
W niedzielę kochana to się odpoczywa a nie świętuje...
Dlatgo najlepszy dzień jest jutro, no w piątek jadę do ginka...w sobotę na pewno się na jakąś wycieczkę przejedziemy (coś W. nudzi o narty) a w niedzielę wyżej wspomniany odpoczynek :-D:-D:-D więc nie masz już chyba wyjścia.

heheh nie-e ;-) postanowiłam testowac w niedziele i tak będzie ;-) ja w sobote jade na wieś do mojego kuzyna i bedę w niedziele wieczorem :-)

heheh nie-e ;-) postanowiłam testowac w niedziele i tak będzie ;-) ja w sobote jade na wieś do mojego kuzyna i bedę w niedziele wieczorem :-)

Coraz lepsze te Twoje pomysły są... I pewnie dasz nam znać dopiero w poniedziałek rano albo późno w niedzielę! Wrr...
Albo może Ty się boisz że okaze się że nici z imprezką u kuzyna :-D jak się okazę że fasolka...i tylko woda gazowana CI zostanie.

Svensonka no to ciekawy news z tym latanie, bo ja ostatnio jeszcze negocjowałam z moim W. że jak będzie wsio dobrze i ginek da zielone światło to jeszcze we wrześniu gdzieś na urlop poleciamy...
Choć z tą moją krwią nie wiadomo jak będzie. I jakby ginek dał mi zastrzyki to raczej odradzi latania.

Coraz lepsze te Twoje pomysły są... I pewnie dasz nam znać dopiero w poniedziałek rano albo późno w niedzielę! Wrr...
Albo może Ty się boisz że okaze się że nici z imprezką u kuzyna :-D jak się okazę że fasolka...i tylko woda gazowana CI zostanie.

Svensonka no to ciekawy news z tym latanie, bo ja ostatnio jeszcze negocjowałam z moim W. że jak będzie wsio dobrze i ginek da zielone światło to jeszcze we wrześniu gdzieś na urlop poleciamy...
Choć z tą moją krwią nie wiadomo jak będzie. I jakby ginek dał mi zastrzyki to raczej odradzi latania.

hehe nie nie boje się ;-) ja i tak nie pije więc spoko :)
spoko tam jest internet więc dam wam znać wcześnie rano :)

hehe nie nie boje się ;-) ja i tak nie pije więc spoko :)
spoko tam jest internet więc dam wam znać wcześnie rano :)

Chociaż tyle...
Ja sobie powiedziała że przez całą ciążę ani kropelki alko...i wkurza mnie jak ktoś mówi że lampka wina nie zaszkodzi...nasłuchałam się ostatnio w DD o tym FAS i wymiękłam.
Ale i tak mnie nie ciągnie do alko...nic a nic! Więc przynajmniej się nie musiałam strasznie wyrzekać.
Gorzej z fajkami, bo czasami mam ochotę sobie dymka pociągnąć...na szczęście w domu nie ma, W. też nie pali i mam święty spokój...A w skarbonce już 160zł :-D

Kochane moje ciężarówki :-D nie zrobie testa :tak: tchórz ze mnie jest okropny, kupie test przyjade do domu pełna nadzieji że zobacze dwie krechy - rano sikne i bedzie jedna i bede miała mega doła :tak: poczekam jeszcze do niedzieli jak nie przyjdzie wtedy sikne :-D
oj do niedzieli to mnie zeżre ciekawość hehehe no ale okej nich bedzie :) czekamy z Tobą! ;)

Mysza a ja mam pytanko jak to z tobą było? czułaś że jestes w ciąży? zanim test zrobiłaś

DZIEWCZYNKI KLIKNIJCIE PROSZE W MOJ LINK Z DRZEWKIEM CO? Bede wdzieczna

reklama
Mysza a ja mam pytanko jak to z tobą było? czułaś że jestes w ciąży? zanim test zrobiłaś

Ja czułam że za chwilę odwiedzi mnie @...i w sumie to na nią czekałam już :-) bolał mnie brzuch i czułam że to @
Oprócz tego byłam zła jak osa, wszystko mnie drażniło i szybko doprowadzało do łez...
Aaaa i żyłki miałam na piersiątkach, ale one same nie były wrażliwe i nie są do dzisiaj.

Do góry