reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejka, mamy czwartek, dzień pochmurny, paskudny niewyspany poranek/
ZW

No i jestem

Lunka no to super ze po tomografie a jak oni podaja ten kontrast???pytam bo ja nigdy nie miałam i nie wiem czy to wstrzykuja czy to sie pije :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Adasia zachowanie, no szok, aż ciepło rozlewa się po serduchu.
Co do kontrastu, to mi wstrzykiwali dożylnie podczas badania, a konkretnie, to maszyna robiła.
generalnie badanie nie takie złe, kazali mi zamknąć oczy i bujało, hehe, nawet się odprężyłam, póki ten kontrast nie poleciał, hihi.

Anaconda jeszcze może się okazać, że tylko taki diabeł straszny. Będę trzymać kciuki.

A na rachunek za prąd ja też czekam i trzęsę portkami bo ja nie oszczędzałam :no::no::no:
No, ja też mam stracha nie małego. Co prawda niby oszczędzamy, ale ostatnio sama nie wiem czemu potrafiło iść jednocześnie tv u małej, u nas i komp do tego. A te duże płaskie 200 ciągną, cholera, no o tym to mi zapomniał powiedzieć jak kupował:baffled::baffled::baffled:

LUNKA wspolczuje ci badania.Najwazniejsze ze masz je juz za soba i teraz czekamy z Toba a wyniki:tak:.Bedzie dobrze.
Zapomnialam.Tydzien temu 10 marca zlozylam wniosek o niepelnosprawnosc Oliwki i dzis dostalam odpowiedz i komisje mamy juz 29 marca na 8.50 wiec szybko:tak:.
Dzięki, dzięki, i ja trzymam kciukasy za komisję.

Dziś z fundacji przyznali mi 200 zł na zakup zabawek do dogoterapii.
Ciekawa jestem co za to można kupić.:baffled::baffled::baffled:
Popatrzcie sami. Ceny porażają.:szok::szok::szok::szok::szok:
Psie łamigłówki - Psy, Pies, Szkolenie psa i Sklep dla psów - pies, kliker, szkolenie psa, wychowanie psów. Pies w domu, Problemy z psem. Rasy psów. Dogoterapia.
O matko, co za ceny, na jedną sztuke masz...

No i opowiem Wam co wczoraj
Pojechaliśmy do mamy, zaraz po nas dotarli brat z familią, wesoło jak zwykle, tylko Wiki nie bardzo chciał być miła dl a Julci. Jak się nie widzą, to jedna drugą ciągle woła i chce do niej jechać, a jak już sa razem to wojna o zabawki. Nie kumam, ale to chyba taki wiek. 9 miechów różnicy to niby nie tak dużó ,ale jeszcze w tym wieku znaczące.
Obżarłam się u mamy jak nie wiem, więc jak wróciliśy to nawet obiadu nie jadłam. Trochę pobrykaliśmy z Witusią, później kąpiel i mął poszła spać. My na tv, po YCD spać, ale męczyliśy się oboje żeby zasnąć. Szkoda, że oboje masakra padnięci, bo wykożystalibyśy ten czas bardziej kreatywnie, hehe. No i wstałam skoro świt nie wyspana, tylko po co, mogłam jeszcze pognić.

W końcu wpłynęła kasa za wychowawcze, więc na chwilkę jesteśmy uratowani...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam,

Niki się darła w nocy :baffled: no ale moze troszkę mniej niż wczoraj :sorry2:

Nic co jest w butelce jej nie pomaga, pluje gumą i tyle :dry:

Lunka, to miło spędziliście wczoraj dzień :tak:

Witam się czwartkowo!
Za oknem zimno i pochmurno...
Nie ma słoneczka
więc i nastroju i pogody ducha brak,
ale nic to...
Jakoś trzeba sobie radzić...
Trzeba przykleić uśmiech i tak przejść przez dzisiejszy dzień

U mnie taż pochmurno , ale 5 na plusie, więc nie najgorzej.
Kurde, mam 5 prac konkursowych do przeczytania i oceny i nie mogę się na nich skupić. Jak na ludzi z iluśtam letnią obserwacją ryb poziom jest opłakany. Normalnie męczę się przy czytaniu. To miały byc artykuły do gazety a nie wypociny "dzieciaków z podstawówki":baffled:

Witam się czwartkowo!
Za oknem zimno i pochmurno...
Nie ma słoneczka
więc i nastroju i pogody ducha brak,
ale nic to...
Jakoś trzeba sobie radzić...
Trzeba przykleić uśmiech i tak przejść przez dzisiejszy dzień
Poprawy nastroju zycze.

MH wspolczuje nocki ,wiec dzielnie oduczasz cyca nocnego?

LUNKA super mieliscie dzien spedzony.U mnie wczoraj jak byla kolezanka z Martynka dokladnie o rok i 4 miesiace starsza od Oliki to wiesz jak sie fajnie soba zajmowaly.Az zal ze Oliwka nie ma siostry i ze nie mam 2 dzieciaczkow z taka fajna roznica wieku:-p.

U nas nocka super.Oliwka raz sie obudziala o 1.30 .Usnela dosc szybko ,bez smoczka i bez wiekszego placzu.Pozniej wstala o 7.30.Ja niestety budzialam sie jeszcze wiele razy :-(.

Dobra Oliwka pojadla .ubrane jestesmy wiec spadam do Logopedy,Jak mi sie uda to moze do laryngologa zajze zobaczyc te uszka Oliwki.

MILEGO DNIA

helo
witam sie i ja w koncu rano:-D
mala jeszcze spi,dzis juz sie nie budzil na kupke,tylko o 6 na kasze.
Paulina w szkole, ze starym pogadalam i poszedl spac.pranie sie kreci
za oknem +3 i chmury,ale poki co nie pada
widzialam dzis 3 sarenki jak mi kolo siatki przebiegaly:-)

ale to moja starsze dziecko sierota-wyszla z furtki i leci biegiem to samochodu,po chodniku na ktorym nie ma sniegu ani lodu.i jepppp lezy jak dluga!na brzuchu
a co najlepsze ja patrze a ona lezy.dlonie w gorze bo przeciez dama by sie gorzej pobrudzila jakby sie podnosila
wez taka babe podniesc z plecakiem....:baffled:
szybko do domu przebierac,sasiadka zla bo juz pozno....ehhhhhhh

Witam,

Niki się darła w nocy :baffled: no ale moze troszkę mniej niż wczoraj :sorry2:

Nic co jest w butelce jej nie pomaga, pluje gumą i tyle :dry:

Lunka, to miło spędziliście wczoraj dzień :tak:

a probowalas silikonu?

U mnie taż pochmurno , ale 5 na plusie, więc nie najgorzej.
Kurde, mam 5 prac konkursowych do przeczytania i oceny i nie mogę się na nich skupić. Jak na ludzi z iluśtam letnią obserwacją ryb poziom jest opłakany. Normalnie męczę się przy czytaniu. To miały byc artykuły do gazety a nie wypociny "dzieciaków z podstawówki":baffled:

ehhhhhhhhh
a ja czekam na poprwaki do poprawki
bede miala co robic podobno:baffled:

Hej
u mnie bez zmian
mam już założone zęby ale jakoś sie z nich nie cieszę za bardzo:sorry2::sorry2:
fajnie wyglądają w sumie......

vjolka gratki, a co otwierasz bo nie doczytałam?:zawstydzona/y:

Hmmm, mam gdzieś jakaś flaszkę z silikonem, muszę spróbować :-p:tak:

Najgorsze jest to, że ona nie chce mi pić mleka sztucznego :no: Skazy białkowej juz wiem, że niema, bo wpiernicza ser żółty i masło, jajka... A mlekiem pluje :dry: Nawet nie wiem czy by wymiotowała czy nie, bo nawet łyka nie weźmie:baffled:

wstala moja maruda skrzeczaca:baffled::baffled::baffled:
ale juz wiem czemu...siedzi na nocniku i produkuje....

MH a kaszek mleczno-ryzowych probowalas?z lyzeczki

skoro takie rzeczy wcina to raczej skazy nie ma.widac jej samo mleko nie odpowiada ,moze smakowo.sprobuj kaszki bananowej jak lubi banany.

Medeuska-mnie tez juz dobija ta zima i nie to zebym byla zla ale ostatnio jestem jakas nijaka
nawet to slonce ostatnio jakos nie dziala na mnie jak trzeba

kurna,nawet odsiwerzanie strony czasami nic nie daje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dopiero jak chce odpowiedziec to patrze ze sa jakies nowe posty

CHCEMY OPCJI LIVE NA WATKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZEBY BYLO JAK KIEDYS ,JAK NA CZACIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a takw ogole to gdzies sie podziewa Kerna i Agnes?
a Agnes ma cos z netem tak?
ciekawe co u Myszuni:confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam.
Trzymajcie kciuki.:baffled::baffled::baffled:
Klaudia miała mały wypadek wczoraj w szkole,ale małpiszon mały nic nie powiedział.:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziś noga jak bania.:szok::szok::szok:.Nie widać kostki
Jedziemy na ostry dyżur.
Skręcona:confused:Złamana:confused:torebka stawowa poszła:confused:
Licho wie,lepiej sprawdzić.:tak:
Jak nie urok to.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry