reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mnie też ta pogoda rozbija, nawet mi się nie chce z domu wychodzić :dry:

A Niki próbowałam już wszystkiego, kaszki rożnych firm... Pluje :dry: Niech skończy 10 miesięcy zacznę jej kupować jogurty dla dzieci, może jej posmakuje :sorry2:

As, trzymam kciuki, oby nic poważnego :)

Anabuba, przyłączam się do postulatu o wątek live, bo teraz jest do D...

Ostatnia edycja:
reklama
AS no !!!!!!!!!!:no::no::no::no::no::no::no::no::no:
nie wiadomo czy smiac sie czy plakac.....:sorry2:

rozmowa Weroniki w jej przytulanka (dlaje siedzi na nocniku)
-gdzie tata?
-tata w pracy
-tata w pracy?
-tak,tata w pracy.
-nie!tata spi!
-tata spi?
-tak.tata spi.ciiiiiiiiii
-ciiiiiiiiiiiiiiii
i psu lapka buzie przytyka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pię,nie :-D

Moja Helenka jak gada z miskami to wychodzi do drugiego pokoju :sorry2: A jak pójdę za nią to karze mi wychodzić :szok:

Anabuba, czarownico, dałam małej trochę kaszki Nestle, zjadła:tak:, czekam na pawia :baffled::dry:

Witam laseczki czwartkowo :happy2:
u mnie nocka ok tzn u dzieci bo jak zasneły o 20.20 wczoraj to o 6.55 trzeba ich było budzić do szkoły :szok: ja za to o 2 w nocy obudziłam się z big bólem głowy i brzucha i to takim że z bólu zwracałam :-( dostałam @ spóźnioną o 10 dni :szok:już nawet test robiłam ale nie ciąża podejrzewam że przez dietę mi się przesuneła bo wpadki za bardzo nie mieliśmy jak zaliczyć :no: no ale od 2 do 4 się męcyłam wziełam pyralgine i dopiero puściło trochę :sorry2: dziś mnie brzuchol męczy trochę ale daje sobie dziś na luzik z sprzątaniem i będzie ok :tak:wczoraj sen nas zmożył szybko nawet YCD do końca nie obejrzałam :szok:
Juline zaprowadziłam wczoraj na urodzinki na 17 a to ponad 2 km Antek zaczął zasypiac w wózku to buch go na nogi i spacer potem plac zabaw wyszalał się było ciepło i był jego rówieśnik Mikołaj tak się chłopaki fajn ie bawili że mi serducho wzruszenie ściskało jaki mój Antoś się robi duzy samodzielny :zawstydzona/y:
po 19 tata przyprowadził Julkę zjedli kolację z Adamem prysznic i spać :tak:i wszyscy spali jak kamień dziś :-D
ja mam jakieś zaćmy czytałam i nie pamiętam co :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a As , Lunka no mój ADAM taki jest on ma miękie serducho wrażliwiec z niego :tak:sam fakt jak idzie do szkoły to jest taki opuszczony wiatrak i tam mieszka bezdomny i mój Adam całą zimę oddawał mu swoje śniadanie tzn mnie zastanowiło że on bierze po 2 bułki i wszystko zjada ale sie przyznał że pan Miecio biedny i on się z nim dzieli :tak:a poza tym on się naprawdę codziennie modli jedną 10 różańca odmawia :tak:
Anabubka tos sobie wczoraj pospała :szok::-D:-D:-D:-D
Dorota &&&&&&&&& daj znac co u logopedy :tak:
MH ale ci Niki się rozwija no super:tak::tak::tak::tak: a co do smoka to mój Antek tylko silikonowy tolerował gumowy tzn ten żółty na butli to plul nim dalej jak widział jeszcze do dziś gdzieś sa ze 4 po nim takie smoki butelkowe :-D:-D
no i zaćma nie pamiętam co miałam której odpisać :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

MH ze jak co ,ze jak pusci ptaka na wolnosc to bedzie na mnie???????????:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::-p
jakby co to szwagra na pranie dywanow podesle:-D:-D:-D:-D

a zasugerowalam bananowa bo jakos skojarzylam ze ona lubi banany,czy sie myle?

Asiu co tak szybko?

moja narodukowala caly nocnik,gdzie ona to miesci:baffled::baffled::baffled:
ale juz sie grzecznie bawi ,wiec jeszcze chwilez Wami posiedze

dzis musze o 11 wyjsc z domuzahaczyc o gmine i sklep.

dzis na obiad-wczorajszy:-D:-D:-D:-D
wzoraj zrobilam sporo sosiku,z ziemniakow zrobie slaskie klsuki albo kopytka
zobaczy sie

i mam w planie dzis jakies prasowanko...

moja Weronika tez na silikonie wychowana:tak::tak::tak:
bo kauczuk nie dosc ze smierdzi i paskudnie smakuje,to jeszcze latwiej sie z niego ciagnie niz z silikon,a jak karmilam ja jesczez to wolalam zeby sie tak latwo do picia z gumy nie przzwyczaila
i slikonowe tak szybko sie nie zuzywaja:tak::tak::tak::tak::tak:

Malinka nie sadzilma ze Twoj Adam az taki wrazliwy
ale to dobrze

a jaka u Was pogoda?
jak wroce to musze wejsc na gore butow Weronice poszukac

bo po tej akcji ze sniegiem wtedy to spokojnie gore czy na dwor wyjsc nie moge bo zaraz leci za mna i wyje jak jej dzrwi przed nosem zamnke:baffled::baffled::baffled::baffled:
nieraz pod lazienka mi stoi i wyje bo nie chce otowrzyc:baffled::baffled::baffled::baffled:

a tak bylo fajnie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Chyab sama sie skusze na to:tak::tak::tak:
Byla u mnie kolezanka z coreczka o rok starsza od Oliwki i sie fajnie pobawily,my poklachalysmy.Pozniej razem z nia pojechalam zawiesc jej corke do babci a my pojechalysmy do tej Szkoly dla Rodzicow.
Bylo bardzo fajnie,mysle ze dowiem sie roznych ciekawych rzeczy o dziecku,o naszych zachowaniach,o uczuciach,wychowywaniu itp.Jest 10 lekcji wszystkich.

Do domu dotarlam ciut przed 21 .Oliwka spi .Ja sie ukapalam i teraz z kanapeczkami zasiadlam przed kompem.
To mialas fajny dzionek:tak::tak::tak:
helo
dotarlam w koncu
w nocy mala 2 razy wstawala na kupe,ostatnio przed 7,wiec jak Pauline poslalam do szkoly to jeszcze walnelam sie spac i zeby mala pospala
i jak wstalam byla 10:szok:
ale sie wsyapalam chociaz
dzionek minal normlanie,zaliczylysmy spacer,pozniej poszlam do mamy i wrocilysmiy przed 21
dziewczyny juz smacznie spia

mnie przeziebienie prawie przeszlo,jeszcze troche kataru ale to zawsze mnie dlugo trzyma
Weronice wrocil apetyt:tak::tak::tak::tak:

ide poczytac
Super ze mala juz lepiej i ze Tobie przechodzi :tak::tak::tak:

Moje mlode juz nei spia od chyba kolo 8:szok:Za oknem jakos dziwnie ale przebija sie chyba sloneczko i w sumie to jest w miare cieplo:tak::tak::tak:Zaraz sobie pocwicze i bede robila sniadanko:tak::tak::tak:Pozniej jestem umowiona z siora i an 12 zasuwamy do dentysty:tak::tak::tak:

Witam z rana :-):-):-)
Przydałoby się dzisiaj okna pomyć bo słońca nie ma ale zapewne nie będzie mi się chciało :sorry2::sorry2::sorry2:
Ciepło chyba wreszcie się robi bo na termometrze już 5st.C :tak::tak::tak:
Spadam Majce owsiankę gotować, zajrzę i poczytam troszkę później :tak::tak::tak:
As trzymam kciuki za Klaudię żeby to tylko skręcenie było :tak::tak::tak:

ale to moja starsze dziecko sierota-wyszla z furtki i leci biegiem to samochodu,po chodniku na ktorym nie ma sniegu ani lodu.i jepppp lezy jak dluga!na brzuchu
a co najlepsze ja patrze a ona lezy.dlonie w gorze bo przeciez dama by sie gorzej pobrudzila jakby sie podnosila
wez taka babe podniesc z plecakiem....:baffled:
szybko do domu przebierac,sasiadka zla bo juz pozno....ehhhhhhh
no bo rączki muza być czyste, no ne wiedziałąś???:-D:-D:-D

mam już założone zęby ale jakoś sie z nich nie cieszę za bardzo:sorry2::sorry2:
fajnie wyglądają w sumie......
no nie gadaj, dawaj zdjęice z pięnym uśmiechem, już my osoad włąściwy wydamy:-D:-D:-D

As no nie iwme co się stało, ale oby to tylko stłuczenia...

Ja też chce watek LIVE!!!!!!!!!!!

rozmowa Weroniki w jej przytulanka (dlaje siedzi na nocniku)
-gdzie tata?
-tata w pracy
-tata w pracy?
-tak,tata w pracy.
-nie!tata spi!
-tata spi?
-tak.tata spi.ciiiiiiiiii
-ciiiiiiiiiiiiiiii
i psu lapka buzie przytyka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
bomba, moja jeszcze z maskotkami nie dyskutuje, hehe

Anabuba, czarownico, dałam małej trochę kaszki Nestle, zjadła:tak:, czekam na pawia :baffled::dry:
:-D:-D:-D:-D, no sorki, fajnie Ci to wyszło.

Malinka, no współczuję nocki imęczarni, a myśłłąm, że ja miałą kiepską. A Adaś, no dobre serduch ma, oj ma.

No i coś mi się porobiło i 3 razy odpisuję na to samo. Co chce zatwierdzić, to mnei wywala do cholera wie czego-ostatnia próba

reklama
No to się udało, ale nie edytuje, bo znów się coś spitoli, hehe

Przeczytałam te prace konkursowe i jestem załamana po ziomem. Wybrałam jedną na I miejsce, ale jak poustawiać resztę nie mam pojęcia:baffled:

Moja jeszcze śpi, szok, a ja jak rano zasiadłam do kompa, tak odejśc nie mogę. Wstyd, nawet łóżko nie zasłane. Mój dziś do 18, nadgodziny łapie, może jakaś milsza wypłąta będzie...

EDIT: u mnie słonko wyszło i temp 9*, no konieczny spacer, z reztą i tak musze iśc do weterynarza po tabsy dla kotki to zaliczymy dłuuugi spacerek. TYlko żeby sie pogoda nie spaprał.

Ostatnia edycja:
Do góry