reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

poszłam, kupiłam, zrobiłam i 1 krecha :-(
Odzwyam sie ja - Twój glos rozsadku w tym cyklu;-)
Przestan sie nakrecac, bo skoro owulka sie opoznila, to nie jest teraz czas ani na @ ani na fasolke. Musisz czekac!!! Ze spokojem!:tak:

a ja wczoraj bylam na monitoringu, pecherzyk ma 25mm i endo 9mm wiec dzialalismy a jutro idziemy sprawdzic czy pecherzykl pekł, bo troche go zaciekawilo, ze juz 3 cykl z clo i nic!!! (poszlam w kocu do gina ktory prowadzil moja ciaze wiec mnie zna i ja jego i mu ufam... ) poprzedni gin nie kazal mi przychodzic na monitoring a ten powiedzial ze jak sie bierze clo to TRZEBA bo mozna zrobic sobie krzywde
Super pechol! Dzialajcie ostro:-)

niby mi ginek powiedział że może pęknąć już przy 18mm ale teraz to zaczynam wątpić czy aby nie jest za mały i nic z tego nie będzie :-( ja idę we wtorek na usg zobaczyć czy coś się dzieje tzn czy pękł i czy ciałko żółte jet ale do tych staranek jakoś sceptycznie podchodzę bo pewnie i tak nic z tego :-( nie dostałam żadnego wspomagacza więc dlaczego ma być inaczej niż przez ostatnie 8 miesięcy :baffled:
Dlatego bedzie inaczej, bo to kolejny, inny cykl.:tak: Dobrze, ze gin chce sie najpierw dowiedziec co sie dzieje. Po co ma Cie faszerowac chemia w ciemno?

Witam.
dziś mam dzień płaczu.
nie mogę łazić z bólu tak mnie zalało.@...
nie zdałam prawka.
z M oddalamy się od siebie.
również jestem uzależniona od teściów, którzy rozpieszczają mi córkę.
nie widzę już słońca w swoim życiu.
i czuję się strasznie samotna.
przepraszam,że znów narzekam,naprawdę Was przepraszam....
:-( Moje poprzedniczki dobrze Ci napisaly.... JA tylko dodam, ze rowniez jestem z Toba:tak:

PS ekspertki powiedzcie mi jedno a co jeśli pęcherzyk nie pęknie:confused:
Wchlonie sie.
Jest jeszcze niestety inna opcja - zrobi sie torbiel... Ale do tego trzeba miec raczej predyspozycje...

reklama
;-) raczej chciałam inaczej sprecyzować pytanie co lekarz podaje na pęknięcie pęcherzyka ;-)

a z tą torbielą to pamiętam że jak byłam w I ciąży to zrobiła mi się torbiel w lewym jajniku ale potem wszystko się wchłonęło :tak:

Odzwyam sie ja - Twój glos rozsadku w tym cyklu;-)
Przestan sie nakrecac, bo skoro owulka sie opoznila, to nie jest teraz czas ani na @ ani na fasolke. Musisz czekac!!! Ze spokojem!:tak:

Kopniak podziałał :-) już się nie nakręcam

ps. owulka spóżniła sie 2 dni onlyyyyyyy ;p

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki :-)

jestem po monitoringu i pow wam ze takie sobie moje odczucia myslalam ze jakos sie to wszystko unormowało a tu dupa znowu nic z tego nie bedzie jest jeden jedyny pechol dzis mial rowne 2,0
Jaj nic teraz nie wyjdzie to ostatni raz clo bo moj gin generalnie tylko stosuje przez 3 cykle no u mnie stwierdziala ze moze dac jeszcze raz . Takze luzuje sie co mam byc to bedzie choc podejzewam ze znowu nic bo z jej słow wynika ze pechol za mały. Ach :-(

hej dziewczynki :-)

jestem po monitoringu i pow wam ze takie sobie moje odczucia myslalam ze jakos sie to wszystko unormowało a tu dupa znowu nic z tego nie bedzie jest jeden jedyny pechol dzis mial rowne 2,0
Jaj nic teraz nie wyjdzie to ostatni raz clo bo moj gin generalnie tylko stosuje przez 3 cykle no u mnie stwierdziala ze moze dac jeszcze raz . Takze luzuje sie co mam byc to bedzie choc podejzewam ze znowu nic bo z jej słow wynika ze pechol za mały. Ach :-(

Erba no coś Ty mój gin wczoraj widział pęcherzyk 17mm i mówił że jest dobrze i wszystko idzie w dobrym kierunku i że nawet przy 18mm może pęknąć a owulke mamy podobnie :sorry2:

Erba no coś Ty mój gin wczoraj widział pęcherzyk 17mm i mówił że jest dobrze i wszystko idzie w dobrym kierunku i że nawet przy 18mm może pęknąć a owulke mamy podobnie :sorry2:

no i wlasnie tu jest ten problem u mnie twierdzi ze min musi miec 2.5 i juz sama nie wiem , co myslec .owulka moze byc w niedziel albo w poniedz , beda boboseksy ale nie nastawiam zeby tym razem sie udało

no i wlasnie tu jest ten problem u mnie twierdzi ze min musi miec 2.5 i juz sama nie wiem , co myslec .owulka moze byc w niedziel albo w poniedz , beda boboseksy ale nie nastawiam zeby tym razem sie udało

a w ktorym dc byłaś ???
u mnie dziś 12 dc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a w ktorym dc byłaś ???
u mnie dziś 12 dc

ja pierwszy monitoring miałam w 13 dc i miał 14mm a potem w 15dc i miał 17mm a teraz idę dopiero we wtorek :-( i do soboty miałam pościć i w sobotę boboseksy ale postanowiłam rozpocząć je już dzisiaj :tak:

a w ktorym dc byłaś ???
u mnie dziś 12 dc

ja pierwszy monitoring miałam w 13 dc i miał 14mm a potem w 15dc i miał 17mm a teraz idę dopiero we wtorek :-( i do soboty miałam pościć i w sobotę boboseksy ale postanowiłam rozpocząć je już dzisiaj :tak: a cykle 30 dniowe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry