Odzwyam sie ja - Twój glos rozsadku w tym cyklu;-)poszłam, kupiłam, zrobiłam i 1 krecha :-(
Przestan sie nakrecac, bo skoro owulka sie opoznila, to nie jest teraz czas ani na @ ani na fasolke. Musisz czekac!!! Ze spokojem!

Super pechol! Dzialajcie ostro:-)a ja wczoraj bylam na monitoringu, pecherzyk ma 25mm i endo 9mm wiec dzialalismy a jutro idziemy sprawdzic czy pecherzykl pekł, bo troche go zaciekawilo, ze juz 3 cykl z clo i nic!!! (poszlam w kocu do gina ktory prowadzil moja ciaze wiec mnie zna i ja jego i mu ufam... ) poprzedni gin nie kazal mi przychodzic na monitoring a ten powiedzial ze jak sie bierze clo to TRZEBA bo mozna zrobic sobie krzywde
Dlatego bedzie inaczej, bo to kolejny, inny cykl.niby mi ginek powiedział że może pęknąć już przy 18mm ale teraz to zaczynam wątpić czy aby nie jest za mały i nic z tego nie będzie :-( ja idę we wtorek na usg zobaczyć czy coś się dzieje tzn czy pękł i czy ciałko żółte jet ale do tych staranek jakoś sceptycznie podchodzę bo pewnie i tak nic z tego :-( nie dostałam żadnego wspomagacza więc dlaczego ma być inaczej niż przez ostatnie 8 miesięcy![]()

:-( Moje poprzedniczki dobrze Ci napisaly.... JA tylko dodam, ze rowniez jestem z TobaWitam.
dziś mam dzień płaczu.
nie mogę łazić z bólu tak mnie zalało.@...
nie zdałam prawka.
z M oddalamy się od siebie.
również jestem uzależniona od teściów, którzy rozpieszczają mi córkę.
nie widzę już słońca w swoim życiu.
i czuję się strasznie samotna.
przepraszam,że znów narzekam,naprawdę Was przepraszam....

Wchlonie sie.PS ekspertki powiedzcie mi jedno a co jeśli pęcherzyk nie pęknie![]()
Jest jeszcze niestety inna opcja - zrobi sie torbiel... Ale do tego trzeba miec raczej predyspozycje...