reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

laski "chudzielec" jest znowu w ciąży?! po suwaczku tak wynika:-) hihi ale super:)

nie wiem smiac sie czy plakac ...

witam i ja
a ja mam w domu rozpizdziel i mi sie nie chce sprzatac.
odkurze tylko jak max przysnie i tyle.

daffi - ja tez mysle ze moze to ta kaszka. no moga byc jeszcze zabki. dziasla wrazliwe wiec nie chce ciagnac a ze glodna to zla.

ja tez jestem w lesie z robota ... ale jest taka piekna pogoda ze mnei rozleniwia :) maluch byl z babcia na spacerze i spi teraz na werandzie .. szkoda ja brac do domu jak tam ponad 15 stopni jest :)

ja mam zrobione jedno ciasto a teraz drugie i sprzatanie :)

reklama
Witam się i ja:-)
U nas znowu straszna noc :-( Maciek wstał o 3 i doszedł do wniosku, że jest super wyspany :-D zasnął dopiero o 7 :szok: Na szczęście mąż z nim siedział... no nic dzisiaj będzie moja nocna zmiana ;-)

A my wczoraj urządziliśmy sobie "Dzień lenia" ;) POgoda była iście angielska, więc o spacerze można było pomarzyć (tak jak i dzisiaj zresztą;(..)P.w pracy od 9rano do 1szej w nocy..a my w łóżeczku cały dzień urzędowaliśmy, Julek przy cycusiu ..ale był szczęśliwy :):) tylko trochę się przestraszyłam bo jak się oddaliłam w celach zdobycia pożywienia tudzież do wc a Julek zaczął płakać...no i przestraszyłam się,że już nie będzie chciał wracać do siebie...;/ ale spoko :) Dziś nadrabiam porządki,prania itd...
Kupiliśmy większe smoczki..Julek nigdy nie był zwolennikiem smoka ale ten nie zagrzewa miejsca,że tak powiem nawet 3 sekund...NIe chcę Go przyzwyczajać jak nie lubi ale od czasu do czasu fajnie uspokajał,na wyjściach bo w domu za uspokajacz robi cycuś:).Zastanawiam się czy to może być dziedziczne,hehe bo i ja ponoć miałam odruch wymiotny na smokala.
pozdrawiam Was Mamuśĸi :)

witam i ja
a ja mam w domu rozpizdziel i mi sie nie chce sprzatac.
odkurze tylko jak max przysnie i tyle.

daffi - ja tez mysle ze moze to ta kaszka. no moga byc jeszcze zabki. dziasla wrazliwe wiec nie chce ciagnac a ze glodna to zla.

zabki juz dawno mecza moze etraz mocniej...a kaszke jemy juz dawno i dopiero teraz tak sie zaczelo... ale juz znalazlam chyba przyczyne!!!!!!
jakis czas temu wymienilam smoczki na 3m+ i chyba sa zle jeszcze dla niej... bo zakrztuszala sie i zawsze wtedy placz i niechec... niedawno podalam na starym smoczku i zjadla cale mleczko bez zakrztuszenia i jeszcze malo bylo... tylko ten jej humorek pozostal! ciagle cos jej nie pasuje i nie daje mi szansy by to zmienic od razu wrzeszczy moje dziewcze!

nie wiem smiac sie czy plakac ...
ja bym sie cieszyla!!!!!!! bardzo chcialam mic juz drugie staralismy sie z mezem nawet ale dopadl nas kryzys finansowyi dobrze że z naszych staran nic nie wyszlo bo bysmy biede dopiero klepali...alejak tylko sie odbijemy to od razu staramy sie o rodzenstwo dla Julci:-)

Witam się i ja:-)
U nas znowu straszna noc :-( Maciek wstał o 3 i doszedł do wniosku, że jest super wyspany :-D zasnął dopiero o 7 :szok: Na szczęście mąż z nim siedział... no nic dzisiaj będzie moja nocna zmiana ;-)

masz z nim przeboje! moje dziecko tak robilo na pooczatku po urodzeniu dobrze ze ten nawyk jej minal!

A my wczoraj urządziliśmy sobie "Dzień lenia" ;) POgoda była iście angielska, więc o spacerze można było pomarzyć (tak jak i dzisiaj zresztą;(..)P.w pracy od 9rano do 1szej w nocy..a my w łóżeczku cały dzień urzędowaliśmy, Julek przy cycusiu ..ale był szczęśliwy :):) tylko trochę się przestraszyłam bo jak się oddaliłam w celach zdobycia pożywienia tudzież do wc a Julek zaczął płakać...no i przestraszyłam się,że już nie będzie chciał wracać do siebie...;/ ale spoko :) Dziś nadrabiam porządki,prania itd...
Kupiliśmy większe smoczki..Julek nigdy nie był zwolennikiem smoka ale ten nie zagrzewa miejsca,że tak powiem nawet 3 sekund...NIe chcę Go przyzwyczajać jak nie lubi ale od czasu do czasu fajnie uspokajał,na wyjściach bo w domu za uspokajacz robi cycuś:).Zastanawiam się czy to może być dziedziczne,hehe bo i ja ponoć miałam odruch wymiotny na smokala.
pozdrawiam Was Mamuśĸi :)
moze nie lubic smoka.... ja kochalam smoka jak bylam mala ale sa dzieci ktore nawet o tym nie mysla! ale warto sprobowac kilku rodzaji koncowek sa przerozne.... ja mialam kilka roznych i 1 przypasowal nam juz 2dnia po porodzie.... teraz nauczyla sie brac inne ale tamten pierwszy to aniol! bez niego zginelaby!:-)

reklama
ja bym sie cieszyla!!!!!!! bardzo chcialam mic juz drugie staralismy sie z mezem nawet ale dopadl nas kryzys finansowyi dobrze że z naszych staran nic nie wyszlo bo bysmy biede dopiero klepali...alejak tylko sie odbijemy to od razu staramy sie o rodzenstwo dla Julci:-)

ja chyba jednak wolalabym przerwe pomiedzy dzieciaczkami ... 2-4 lata to ideal :) mniej to problem ... wiecej to wychowywanie dwojki jedynakow :)

u nas warunkiem staran o drugie dziecko bedzie zakonczenie budowy !!

Ostatnia edycja:
Do góry