reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

kurcze jak ja dzis cierpię... brzuch boli w dole jakbym zakwasy miała! trudno mi się ruszyc a pozatym coś mi strzyka :(

a tu taka pustka. zagladam co chwile zeby was czytac a tu ciagle nic nowego. piszcie cokolwiek :)

reklama
Candy idz do przychodni, zważą Miłoszka, zobaczą czy przybywa. Zalecą jak karmic . Ja z moim Miłoszkiem tak miałam, chodziłam co drugi dzien ważyć, doktor sprawdzala jak karmie, jak mały ssie, jak przystawiam do piersi...Skończyło się na butelce.Teraz z Milenka na szczęście nie mam problemu, ładnie je i się najada. Przytyła,aż ma wałeczki na nóżkach. Dzisiaj przeszliśmy na pieluchy 2 z belli:)

Witam!

Rzeczywiście pustki tutaj. Kiedyś jak nie weszłam na forum przez kilka godzin to ciężko było nadrobić czytanie, a teraz nic praktycznie się nie dzieje. Mam nadzieję, że nie zostanę jedyną marcówką 2w1.
Dlatego od poniedziałku zaczynam mycie okien i świąteczne porządki, może coś się wtedy ruszy... mam nadzieję...

magmadzia u ciebie chłopaiec czy dziewczynka czy nie chciałaś znac płci bo na liście marcówek jest że Basia lub Wojtuś będzie? :)

magmadzia u ciebie chłopaiec czy dziewczynka czy nie chciałaś znac płci bo na liście marcówek jest że Basia lub Wojtuś będzie? :)

Chcieliśmy wiedzieć, ale za każdym razem słyszałam, że źle Dzidziuś się źle ułożył i słabo widać, albo, że prawdopodobnie będzie dziewczynka, a wcześniej, że raczej chłopak:-) więc przestaliśmy się nastawiać. Ale na ostatnim usg gin powiedziała, że nie ma wątpliwości, że będzie dziewczynka - czyli Basia:-)

czarnuszka a mlekiem też się twój krztusi? mój często :/

frotka ja ważyłam się z moim na mojej wadze i wychodzi że przez 2 tyg. przybrał 600g nie wiem czy to dużo czy mało..

a i czy któraś orientuje sie na temat witamin bo miałam witamine D kupioną na receptę DEVIKAP ale to trzeba było rozrabiać z pokarmem i potem zakraplaczem do buźki , więc kupiłam bez recepty też witaminę D w kapsułkach - VITA D tej samej firmy co VITA K i nie wiem czy ona gorsza bo bez recepty? trochę dziwne ...

Ostatnia edycja:
Hello!!
Dzisiaj jak przebierałam Olka, to wyczułam na jego ramieniu taką gulkę pod skórą :-( i w tym miejscu jest czerwone i to jest takie twarde. Tak jakby taka krosta podskórna. Boję się, że to coś poważnego :-( W poniedziałek idziemy do lekarza, bo też tak nie jestem pewna co do jego żółtaczki, bo jednego dnia wydaje mi się bardziej żółty, a drugiego mniej, ale jednak ciągle jest żółty i wolę, żeby już mu sprawdzili poziom bilirubiny. Odrazu doktorka zobaczy tą gulkę jego. Nawet sobie nie wyobrażacie jak ja się boję, że to coś poważnego :-:)-(

reklama
Candy, ale razem z synkiem na rękach sie ważyłaś? lepiej idź do przychodni, sprawdzić wagę dokładnie, tam ważą dzieci na golaska, nawet bez pieluszki :tak:
wyczytałam, że dziecko powinno przybierać do kilograma miesięcznie.

my byliśmy w lesie na spacerze, od razu wózkiem wjechałam w psie g*** :dry: do przewidzenia, z moim szczęściem, hehe :baffled: ;-)

kurcze, Olcia nie miała kupy od wczoraj :no: w związku z tym wszystkie tematy rozmów zdominowało g*** :szok: :-D
a tak serio, to martwie się oczywiście :-(

Do góry