reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

Witam porannie wszystkie mamy. U mnie na termometrze prawie 13 stopni :-) a ja niestety zaraz biegnę gdzie? Do szkoły oczywiście i znów nie skorzystam z tego ciepełka i na żaden spacer się nie mogę wybrać :wściekła/y: No cóż... Miłego dnia Wam życzę :))

reklama
dzien dobry

wątek kulinarny przejrzalam,Kerna super

u nas nad ranem bardzo padalo,teraz powoli wychodzi sloneczko ale mokro,brrrrrrrr
niech troszke podeschnie to jakis spacerek sobie zafundujemy

a tak wogole to witam przy kawuni

witam o poranku, ja przy herbatce, kawy pod żadną postacia nie moge pic, jakąś mam nie chec do wszystkiego poza zwykłą herbatą, nawet uwilbiane przezemne kapuczino poszło w odstawkę :)

witam przy sniadanku!!
dzisaj(odpukac)glowa nie boli nawet fajnie sie czuje!!wczoraj tragedia caly dzien!!
ja dzisaj udka na obiadek pieke i jakas pyszna i zdtrowa salatke zrobie do obiadku.
u nas pochmurno i pewnie bedzie padalo...a jak nei to po obiadku jakis spacerek by sie przydal.
Milej niedzieli!!

ja się też witam w pochmurną niedzielkę :-) dziś na obiadek do mamy więc wrócę pewnie póżniejszym popołudniem :tak: a teraz jeszcze leżakuję bo mam lenia :)

No i po spacerku :/ Zaczęło padać :/
Mam dosyć siedzenia w domu i w pracy, normalnie nie wiem jak świat wygląda. A dzieci me w brzydką pogodę wyciągnąć to wyżssza szkoła jazdy.

hej Mamuśki :-)
widzę że nie tylko ja nie sypiam do południa w wolny dzień :-D ale to nie zmienia faktu że brak mi sił:-( mam bardzo niskie ciśnienie tzn tendencję spadkową dziś hit 98/63 ciekawe jak będzie wieczorem:baffled: ma któraś jeszcze takie rewelacje? a muszę dzisiaj wyjąś z domu wypiłam już kawę 1 od hoho i trochę była pyszna słodka :sorry2: mniam bo na początku to wstręt okropny mieliśmy z kruszynką a teraz trzeba działać żeby się rozruszać :-p

clio ja w poprzedniej ciąży miałam do 5-6 m-ca ciśnienie 90/60 non stop słabo, teraz chyba też tak mam bo od jakiegoś czasu też mi słabo cały czas :/

reklama
Ja tez witam przy kawie :) Kerna super pomysl z kulinarnym !!!! U nas dzisiaj cieplo ,ale pochmurno.Zaraz gonimy z m po sklepach bo dzisiaj w Niemczech handlowa niedziela :) Milej niedzieli zycze wszystkim !!!!

Do góry