reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

ups..zapomnialam dodac ze robilam dzisiaj przesadnie slodki deser..czekolade..przepis jest juz na watku:) polecam:)

ale masz talent do tego

NowaOlka - ja Ciebie tez pamietam ;-)

chociazby po charakterystycznej czcionce

Musze sie Wam pochwalic , ja chyba poczulam pierwsze prawdziwe ruchy dzidzi, lezalam na kanapie czulam takie przesuwanie i nagle dwa razy moj brzuszek z lewej strony tak sie smiesznie poruszyl, jak by ktos w srodku sie wystraszyl. W koncu zaczal sie sie 16 tydzien wiec chyba to juz to. W pierwszej ciazy pierwsze ruchy zaobserwowalam w 21 tyg.

gratki

witam nowe mamy

reklama
oj super ze juz czujesz ruchy!!
u mnie to jeszczce troche zapewne bo dopiero zacznie sie 13 tydz.
spacerek dzisaj byl,loda zjedlismy teraz mi sie odbija i czas na leniuchowanie:)
Milego wieczorku mamusie i do jutra !!

Ja jestem jak najbardziej za aktualizacją listy, bo po co nam na liście mamy ktore wpadły tylko się pochwalić i już ich więcej nie było...a na liście 80 mam :szok:
clio ja przeczytałam gdzieś że nie wolno wykonywać peelingu w ciąży :zawstydzona/y: mam też koleżankę kosmetyczkę i też mówiła,że dużo zabiegów jest p/wskazanych w ciąży.
A jest może jakaś kosmetolog na forum? bo wiem, że nie można w ciąży wit. A i kwasów owocowych, ale jak sprawdzić czy np. w kremie tego nie ma?

taki teraz czas,że musimy na wszystko uważać, w moim zawodzie też większość zabiegów jest zabronionych, dobrze,że praktyki miałam wcześniej...

Ja w każdej ciązy farbowałam co 1,5 m-ca włosy i dzieci zdrowe :)
Teraz akurat nie farbuję bo praktycznie obcięłam i wracam do naturalnego brązu. Ale po porodzie pewnie znów mnie strzeli z kolorem na głowie

ja wyczytałam że moja farba to jest granatowa czerń c1 że ona nie ma amoniaku..........

Kerna a ja mysle ze trzeba bedzie tą liste zaktualizowac
spojrzec kto regularnie pisze i reszte skasowac

a cóż to za lista jakiś wątek zamknięty czy coś? i kto tam może być?

no my wróciliśmy od mamci z pyszneo obiadku....a jak wracaliśmy to pojechaliśmy na myjnię i odkurzyć autko no i teraz to aż miło się jeżdzi :-)............
tak myślę że jednak zrobie sete włosy odrazu będę się lepiej czuć :-) i mam nadzieję że nic sie nie stanie :-) i muszę grzywkę przyciąć bo w oczy wchodzi :-)

oj i jakos pol dnia zlecialo..umylismy z moim E auto..pierwszy raz po zimie..tzn on myl a ja nadzorowalam:D pozniej na cpn odkurzyc i przy okazji wciagnelam hot-doga z ostrym sosem..wrocilismy i zdazylam juz zjesc czekolade..jaki mix hehe..

mam lekkiego stresa przed jutrzejszym dniem i mam nadzieje ze na tym stazu bedzie fajnie..

co do wlosow ja juz farbowalam ale staram sie nie myslec i nie popadac w obled czy to zaszkodzilo czy nie tymbardziej ze wiele kobiet farbuje rozjasnia i wymysla cuda na kiju mimo ze sa w ciazy..

Sara super że juz ruchy czujesz,
ja się już doczekać nie moge i tak licze ze w okolicach wielkanocy może maluszek przemówi do mamusi,

a jak narazie to dzis czuje straszne rozpieranie brzucha, wziełam nospe bo juz wytrzumać nie mogłam

a poza tym wywaliło mi skwarke pod nosem, o uszy sie kiedys obiło ze opryszczka w ciazy jest niebezpieczna, ale przestudiowałam neta i zdecydowanie bardziej niebezpieczna jest opryszczka narządów płciowych... moze macie jakies doswiadczenia? mam nadzieje ze te szkaradztwo na dzidzie zle nie wpłynie

Witam się niedzielnie.
U nas dzis wiało i padało z kościoła to biegłam z małą do domu bo parasol wywijało na lewą strone a nie chciałyśmy zmoknąć, ale mała miała frajdę uwielbia deszcz i kałuże.
Ja dziś nie wyspana.Małą absorbująca na maxa.Na nic nie mam czasu teraz lecimy jeść kolacje, zrobić łóżka, kąpać się poczytać bajki a potem lulu.
Oby jutro jutro świeciło słonko...

reklama
Hejka , u nas tez okropnie jesli chodzi o pogodę, w domku tez nieciekaiwie, bo wszyscy jestesmy chorzy- dzis dołączył moj małz z temperaturą i kaszlem :( No ale jak ma byc , skoro u nas zimno i leje jak z cebra- taki prezent wiosenka nam zrobiła w dniu swego święta, buuuuuuuuuuuuuuu

Jedynło co mnie dzis pocieszyło to wspolne posiłki , a rzadko mamy taka okazję i wspaniały deser przyrządzony przez męża- owocowy sorbet
wiec jakos dokulalismy sie do wieczora, a teraz siusiu,paciorek i spać ;-)

Do góry