reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Ania aż mnie coś trafia jak czytam Twoje przeżycia ze ślubu. Kochana znajdź w sobie siłę i uciekaj z tego domu. Zrób to dla siebie i dla Majeczki!
Dziewczynki najlepszego z okazji naszego forumowania. Ja tak króciutko: dzięki, że jesteście!!!

reklama
Hej laski. Kurczę to już tyle czasu:)))

Aga wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 4 miesięcy:)
Anoola nie będę się zbytnio rozpisywać ale popieram Emwu w całej rozciągłości i nie mówię tego, żeby Cię ranić. Nam naprawdę zależy na Twoim szczęściu. Twoim i Majeczki.
Daffi fajnie masz, że mogłaś się z Natalką i Lenką spotkać. Ja muszę namówić Luuuzną i Kasiuch bo mamy do siebie nie aż tak daleko:))))
Aluś ma się lepiej:) Nawija ciągle i zainteresował się grzechotką. Długo ją trzyma i pcha do buzi:)
ze tak powiem...JO..????? a luznaa to skad jest???? mnie tam nie musisz namawiac:p

ja jestem od stycznia, czy lutego..? nie wiem juz ale tak jak dziewczyny:
DZIEKUJE ZE JESTESCIE!!!!!i mam nadzieje ze bedziecie i zycze NAM sto lat!!!!!!!
mam nadzieje ze kiedys sie spotkamy na jakims zjezdzie:p

cos wiecej o nas...:) Mieszkamy w Dabrowie Gorniczej. Franciszek urodzil sie przez planowane cesarskie ciecie, bo zdecydowal sie nie fikac glowka w dol, wazyl 4080 g i mierzyl sobie 57cm. Na dzien dzisiejszy wazy 5950 g, a ile mierzy nie wiem...nosi ubranka w rozmiarze 68. Jest dzieckiem piersiowym, przy ktorym ja na szczescie moge jesc praktycznie wszystko. Przez pierwsze 2 miesiace mial lekkie problemy brzuszkowe, ale juz wszystko jest ok poza tym, ze ciagle ulewa. To taki mega skrocony opis:), reszta wyjdzie pewnie w trakcie "forumowania";]
Witam:))

jest i Georgina... zaczyna nadrabianie (spamowanie)... super bedzie co czytac i co pisac w koncu... bo taka cisza ze nie wiem co mam ze soba robic.. dzis maz zajmuje sie julka mam czas dla siebie ale wiekszosc rodzinnie widze spedza week...
tak sobie mysle co u Anki???!!! martiwe sie o nia.....

Dziewczyny co prawda to dopiero za dwa dni ale co tam - ja swietuje dzisiaj

Wlasnie mija nam rok wspolnego forumowania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NIe wazne kiedy , ktora sie dopisala i ile czasu na forum spedza. Nasz pierwszy post zostal napisany 23.03 .
Przez ten rok wiele z nas sie przewinelo. Czesc jest prawie od poczatku a niektore dopiero od wczoraj.

Chcialam z tej okazji NASZYCH URODZIN podziekowac Wam wszystkim za to ze jestescie,.
Mysle ze gdyby forum bylo jak malzenstwo bylybysmy wspanialym jego przykladem.

NA DOBRE I NA ZLE
W ZDROWIU I CHOROBIE.......

Uwazam ,ze Wszystkie bez wyjatku jestescie wspaniale , dobre, kochne, wrazliwe przyjaciolki.
Czesc z nas darzy sie z pewnoscia wieksza sympatia a inne mniejsza ale jest nas tyle bab ,ze dla kazdego cos milego :)
Tak czy inaczej przekonalam sie juz wielokrotnie (Sprawa z Jutka, nasze porody pod nadzorem, przekazywanie nowin od tych co w szpitalu, teraz sprawa Anaoli) , ze mozemy na siebie liczyc. Czasem sie poklocimy a czasem opieprzymy.
Ktora z Was ma taka naprawde dobra przyjaciolke , ktora wiedzialaby o jej troskach i radosciach tyle co my wiemy o sobie nawzajem???

Dla Was wszystkich i Waszych dzieciaczkow wielki jubuleuszowy calus ode mnie i Maxa.
Ojeeeeeeeeej dziękujemy:))))

biedna... ty nadal zmagasz sie z lazienka?????

Ja dopiero zaczynam:tak:duuuuzo przedemna:tak:kabina,plytki i cala reszta:tak:

Kopciuszku a ile chcecie na abine przeznaczyc bo to wazne i jaka konkretnie potrzebujecie. Mam na mysli ksztalt.
Ja mam kabine na zbyciu bo upilam i mi nie wlazla na poddasze a do sklepu nie chca przyjac zwrotu. Nowiusienka kabinka ale jest polokragla wiec na prosta sciane sie tylko nadaje a nie na naroznik. Z tym ze to byla dosc droga kabina . Oczywiscie duzo bym zeszla z ceny ale wiem ze nie na kazda kieszen jest taki wydek dltego pytam ile chcieliscie przeznaczyc.

My wczesniej chcielismy wanne ale przemyslelismy troche i planujemy teraz kupic kabine prysznicowa z hydromasazem i glebokim brodzikiem czyli wanna:tak:najlepiej o wymiarze 150/85 lub 130/130:tak:osobiscie bardziej podobaja mi sie narozne czyli ta druga ale ciezko znalesc o takim wymiarze,ja bynajmniej nie widzialam,tylko na allegro jest taka co mi sie podoba.A cena,tak do 3 tys.Nie mozemy sobie pozwolic na bardzo droga bo skad wziasc na reszte?A robie kapitalny remont łazienki bo ta wola o pomste do nieba:-D

jest i Georgina... zaczyna nadrabianie (spamowanie)... super bedzie co czytac i co pisac w koncu... bo taka cisza ze nie wiem co mam ze soba robic.. dzis maz zajmuje sie julka mam czas dla siebie ale wiekszosc rodzinnie widze spedza week...

Ja tez mysle co u Ani:-(mam nadzieje ze poszla moze do rodzicow,bo tam napewno bedzie miala schronienie:tak:

Ahaha Daffodillku;D kochany, dobra jesteś;D Ja nie spamuję tylko odpisuję:p U nas też dosyć rodzinnie, niedawno brat z bratową i dziećmi pojechali od nas;) I niedawno Martynka usnęła;)

reklama
Mi też strasznie smutno odkąd przeczytałam co u Ani.. :(
Szczerze pisząc miałam jakieś nadzieje, że nie wezmą może ślubu.. wiem, wiem, głupie nadzieje, ale przypuszczałam, że to się dobrze dla nich nie skończy.. :(

Aaa zapomniałam napisać, że dziś Martynce do mleczka przed snem wsypałam 4 łyżki kleiku. Zasmakowało jej tak, że 170ml wypiła a jak jej daję samo mleko to wypija 120ml.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry