emwu76
Fanka BB :)
ok- kabina , ktora ja mam nie ma tego glebokiego brodzika jaki masz na mysli. Kosztowala sporo bo ok 6000 a ja chetnie sprzedam ja za mniej niz poowe ceny byleby sie jej pozbyc bo mi lezy na srodku domu . Jesli nie ty to moze kogos znasz kto bylby zainteresowany. Zaraz wkleje link zebys mogla zobaczyc o czym mowie. Kurcze nie moge znalezc fotek. Ona jest z chromowanymi raczkami i listwami. Nigdzie szyba na siebie nie zachodzi wiec latwa jest do mycia
Hüppe Refresh D-shape hinged door with fixed segments 1140 x 900 radius 570, 650800084321 - Reuter Badshop
A jesli szukasz inspiracji to ja mam takie lazienki u siebie.
Zdjecia jeszcze w trakcie budowy wiec polowa nie skonczona jeszcze byla ale jak widzisz stawiam na prostote. Wszystko w jednymkolorze.
Chromowane dodatki. Nie kazdy lubi taka surowizna ale im wiecej lazienek sie naogladasz tym bardziej wyczujesz czego chcesz a czego nie chcesz

Hüppe Refresh D-shape hinged door with fixed segments 1140 x 900 radius 570, 650800084321 - Reuter Badshop
A jesli szukasz inspiracji to ja mam takie lazienki u siebie.
Zdjecia jeszcze w trakcie budowy wiec polowa nie skonczona jeszcze byla ale jak widzisz stawiam na prostote. Wszystko w jednymkolorze.
Chromowane dodatki. Nie kazdy lubi taka surowizna ale im wiecej lazienek sie naogladasz tym bardziej wyczujesz czego chcesz a czego nie chcesz