reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

ok- kabina , ktora ja mam nie ma tego glebokiego brodzika jaki masz na mysli. Kosztowala sporo bo ok 6000 a ja chetnie sprzedam ja za mniej niz poowe ceny byleby sie jej pozbyc bo mi lezy na srodku domu . Jesli nie ty to moze kogos znasz kto bylby zainteresowany. Zaraz wkleje link zebys mogla zobaczyc o czym mowie. Kurcze nie moge znalezc fotek. Ona jest z chromowanymi raczkami i listwami. Nigdzie szyba na siebie nie zachodzi wiec latwa jest do mycia

Hüppe Refresh D-shape hinged door with fixed segments 1140 x 900 radius 570, 650800084321 - Reuter Badshop

A jesli szukasz inspiracji to ja mam takie lazienki u siebie.
Zdjecia jeszcze w trakcie budowy wiec polowa nie skonczona jeszcze byla ale jak widzisz stawiam na prostote. Wszystko w jednymkolorze.
Chromowane dodatki. Nie kazdy lubi taka surowizna ale im wiecej lazienek sie naogladasz tym bardziej wyczujesz czego chcesz a czego nie chcesz :)

30102009020..jpgCIMG1827..jpgCIMG1789..jpg30102009023..jpg30102009021..jpg30102009022..jpg30102009052..jpgCIMG1824..jpg

reklama
Ktora z Was ma taka naprawde dobra przyjaciolke , ktora wiedzialaby o jej troskach i radosciach tyle co my wiemy o sobie nawzajem???

emwu masz rację - na grudniówkach 2009 zaistniało coś wspaniałego - piękna, mimo że wirtualna, przyjaźń - były lepsze i gorsze dni, były sprzeczki i kłótnie, większe i mniejsze darzenie sympatią, ale patrzcie jaka zgrana z nas paczka!

i ja wiem to na pewno, że choćby się waliło i paliło u mnie - mogę na Was liczyć.
a jak się kiedyś spotkamy, to chcę Was wszystkie wyściskać i wycałować. dacie się? :-D

emwu masz rację - na grudniówkach 2009 zaistniało coś wspaniałego - piękna, mimo że wirtualna, przyjaźń - były lepsze i gorsze dni, były sprzeczki i kłótnie, większe i mniejsze darzenie sympatią, ale patrzcie jaka zgrana z nas paczka!

i ja wiem to na pewno, że choćby się waliło i paliło u mnie - mogę na Was liczyć.
a jak się kiedyś spotkamy, to chcę Was wszystkie wyściskać i wycałować. dacie się? :-D
No ba;D Ja lubię być całowana i ściskana;D
Wg mnie również zaistniała tu na forum wielka przyjaźń:) Można na Was polegać;* Kochane jesteście!!!:)

nie mam dziś natchnienia na naukę... jestem wściekła na siebie, bo przez moje wieczorne obżeranie przytyłam znowu 2 kg... a z tej złości wczoraj prowokowałam wymioty... :sad: wiem, głupia baba ze mnie.

a tak swoją drogą - zastanawiam się, czy po cesarce mogę założyć na brzuch abgymnic? :confused:

Czesc Kochane!
Ale sie za Wami stesknilam!!!!!!!:*
Jak to przelecialo, juz rok razem:) Rowniez zycze Wam i sobie, aby nasze forum zylo dlugo dlugo, a nasza wirtualna przyjazn byla dalej tak trwala i cudowna! Jestescie wspaniale i wiele Wam zawdzieczam za co DZIEKUJE Z CALEGO SERDUSZKA! Sciskam Was mocno:*

Udalo mi sie przeczytac kilka stron i nie moge ominac tematu Ani... Kochana bardzo zasmucilo mnie to co napisalas. Wrecz mowe mi odebralo... Ale wiem jedno, nie mozesz pozwolic zeby B tak Cie traktowal! Pamietaj, uderzyl raz, uderzy kolejny, a potem i na dziecko reke podniesie. taka jest smutna prawda. Wiem, bo sama mialam tak w domu i wierz mi, dzieci cierpia najbardziej...
Inna sprawa jest to, ze Ty potrzebujesz wsparcia, milosci i kogos kto bedzie dzielil z Toba zycie, a nie kogos kto bedzie Cie upadlal! Nie ma sensu byc z kims na sile i cierpiec cale zycie! Wiem, ze dla Ciebie to nie jest latwe, ale znajdz w sobie sile i odejdz od tych ludzi, bo tam szczescia nie znajdziesz. Przepraszam, ze pisze tak wprost, ale to tylko dla Twojego dobra i z troski o Ciebie i Maje. trzymaj sie kochana. wierze, ze bedzie dobrze i dasz rade w tym ciezkim czasie. Jestem z Toba myslami:*

A co u nas... Hmmm nom jak zwykle czasu nie mam, bo dziewczyny zajmuja 200% mojej uwgi;) jeszcze teraz chyba zabki beda im szly, bo slinia sie i wrzeszcza czasem, ze szok! Ale tak poza tym to sa kochane, bardzo radosne i czudowne poprostu:D

u nas tez czas zmian sie szykuje... postanowilismy zerwac z mieszkaniem z psychicznymi tesciami i sie wyprowadzic do Kielc, czyli moich rodzinny stron. lukasz juz szuka tam pracy i jak tylko znajdzie spadamy stad<jupi>:D

W koncu zycie jest za krotkie, zeby je marnowac...

Czesc Kochane!
Jak to przelecialo, juz rok razem:) Rowniez zycze Wam i sobie, aby nasze forum zylo dlugo dlugo, a nasza wirtualna przyjazn byla dalej tak trwala i cudowna! Jestescie wspaniale i wiele Wam zawdzieczam za co DZIEKUJE Z CALEGO SERDUSZKA! Sciskam Was mocno:*

Udalo mi sie przeczytac kilka stron i nie moge ominac tematu Ani... Kochana bardzo zasmucilo mnie to co napisalas. Wrecz mowe mi odebralo... Ale wiem jedno, nie mozesz pozwolic zeby B tak Cie traktowal! Pamietaj, uderzyl raz, uderzy kolejny, a potem i na dziecko reke podniesie. taka jest smutna prawda. Wiem, bo sama mialam tak w domu i wierz mi, dzieci cierpia najbardziej...
Inna sprawa jest to, ze Ty potrzebujesz wsparcia, milosci i kogos kto bedzie dzielil z Toba zycie, a nie kogos kto bedzie Cie upadlal! Nie ma sensu byc z kims na sile i cierpiec cale zycie! Wiem, ze dla Ciebie to nie jest latwe, ale znajdz w sobie sile i odejdz od tych ludzi, bo tam szczescia nie znajdziesz. Przepraszam, ze pisze tak wprost, ale to tylko dla Twojego dobra i z troski o Ciebie i Maje. trzymaj sie kochana. wierze, ze bedzie dobrze i dasz rade w tym ciezkim czasie. Jestem z Toba myslami:*

A co u nas... Hmmm nom jak zwykle czasu nie mam, bo dziewczyny zajmuja 200% mojej uwgi;) jeszcze teraz chyba zabki beda im szly, bo slinia sie i wrzeszcza czasem, ze szok! Ale tak poza tym to sa kochane, bardzo radosne i czudowne poprostu:D

u nas tez czas zmian sie szykuje... postanowilismy zerwac z mieszkaniem z psychicznymi tesciami i sie wyprowadzic do Kielc, czyli moich rodzinny stron. lukasz juz szuka tam pracy i jak tylko znajdzie spadamy stad<jupi>:D

witaj Słoneczko Nasze. masz wielką rację - życie jest za krótkie by je marnować.
też coraz częściej myślę nad przeprowadzką bo nie wytrzymuję powoli z teściami (mimo że mamy osobne wejście), ale póki co nie stać nas finansowo na zmianę miejsca zamieszkania. jestem na etapie szukania pracy, bo redakcja w której mam umowę o dzieło stała się coraz mniej wypłacalna.

ale małymi kroczkami do przodu :tak:
a i właśnie sobie uświadomiłam, że Twoje Królewny mają już prawie pół roczku! :szok: jak ten czas leci...

witajcie:) i od razu STO LAT STO LAT.... DOBRZE MI TU Z WAMI,,,,

anoola... kobieto..... tak jak daffi napisala masz czas unieaznic slub... jesli byl wczoraj mozesz to zrobic w poniedzialek.....do niczego nie namawiam ale ja ucieklam od takiego zwiazku tuz przed slubem=-bo miesiac przed... a teraz?/ jest mi dobrze i dopiero widze jak zaslepiona bylam wtedy.... bedzie dobrze.,, przemysl wszystko my zawsze jestesmy z Toba,,,,:):*

ok- kabina , ktora ja mam nie ma tego glebokiego brodzika jaki masz na mysli. Kosztowala sporo bo ok 6000 a ja chetnie sprzedam ja za mniej niz poowe ceny byleby sie jej pozbyc bo mi lezy na srodku domu . Jesli nie ty to moze kogos znasz kto bylby zainteresowany. Zaraz wkleje link zebys mogla zobaczyc o czym mowie. Kurcze nie moge znalezc fotek. Ona jest z chromowanymi raczkami i listwami. Nigdzie szyba na siebie nie zachodzi wiec latwa jest do mycia

Hüppe Refresh D-shape hinged door with fixed segments 1140 x 900 radius 570, 650800084321 - Reuter Badshop

A jesli szukasz inspiracji to ja mam takie lazienki u siebie.
Zdjecia jeszcze w trakcie budowy wiec polowa nie skonczona jeszcze byla ale jak widzisz stawiam na prostote. Wszystko w jednymkolorze.
Chromowane dodatki. Nie kazdy lubi taka surowizna ale im wiecej lazienek sie naogladasz tym bardziej wyczujesz czego chcesz a czego nie chcesz :)

Zobacz załącznik 227709Zobacz załącznik 227708Zobacz załącznik 227707Zobacz załącznik 227706Zobacz załącznik 227705Zobacz załącznik 227704Zobacz załącznik 227703Zobacz załącznik 227702

Ja swoja łazienke widze troszke inaczej wiec ja juz mniej wiecej wiem czego chce:-)a to juz polowa sukcesu:-Dciezko czasami mi sie na cos zdecydowac:-D
My myslimy o glebokim brodziku bo ja uwielbiam kapiele:-)pozatym dla dzieci wieksza frajda;-)dlatego postawilismy zeby kupic cos co zadowoli nas wszystkich;-)maz bedzie mial prysznic (i ja pewnie czesto skorzystam) i ja i dzieci wanne;-)takie rozwiazanie jest wedlug nas najlepsze:tak:
Jesli bede miala kogos kto bedzie zainteresowany to dam znac ale moze wystaw ja na Allegro,tam napewno znajdzie sie ktos kto kupi:tak:

Pewnie,my tez cie wysciskamy i wycalujemy:tak:

nie mam dziś natchnienia na naukę... jestem wściekła na siebie, bo przez moje wieczorne obżeranie przytyłam znowu 2 kg... a z tej złości wczoraj prowokowałam wymioty... :sad: wiem, głupia baba ze mnie.

a tak swoją drogą - zastanawiam się, czy po cesarce mogę założyć na brzuch abgymnic? :confused:
Nie martw sie kochana,ja tez ostatnio żrę jak opetana:tak::wściekła/y:i pewnie waga pojdzie w gore:-(no ale do nikogo nie moge miec pretensji tylko do siebie:tak:najwazniejsze ze maz mowi ze jestem piekna;-):-)

Czesc Kochane!

Fajnie ze sie odezwalas:-)zagladaj czesciej i pisz jak tam moja przyszla synowa:-D

reklama
Hej laski. To moj zastepczy profilek. Bo na przegladarce w tel nie mam polskich znakow wie nie moge normalnie sie zalogowac masakra. Moze MEA albo Asia wiedza czy moge zmienic moj login? Jesli tak to dajcie mi znac. Asia ma moj nowy nr. Daffi tez. Ehh... Jutka kochana dawno was nie bylo
. Emwu ja tez chce byc wysciskana;)))))

Do góry