reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

moja Julcia tez poczela sie podczas brania tabletek...choc lekarz stwierdzil ze to niemozliwe a jednak..przedstawil mi zaraz teorie ze 1kobieta na 1000 zachodzi w ciaze a przy tym uwaza sie ze i ta 1 popelnila gdzies blad... jak ja wiem ze nie popelnilam! no ale coz.... zauwazylam ze jak z mezem sie nie zabezpieczalismy przez te kilka lat to bylo wsio ok a jakpostanowlismy ze bede zazywala tabsy to od razu bach i Juleczka wyskoczyla z czego bardzo sie ciesze ahahahaa

no to byłyśmy we dwie hahaha
czekam i czekam...ale T chce zebym test zrobiła to bedzie spokojniejszy. Od paru dni T jest niespokojny, bo sypiam w dzień i płaczę czesto - wczoraj miałam atak łez i ryczałam pół dnia za głupotę teraz sie smieje z tego. A po wypiciu soku bananowego czułam pieprz w ustach hahaha...czytam o przypadkach zajscia w ciaze 4 miesiace po cc i niby wszystko ok było z ciaza tylko macice sprawdzano czesciej na usg....ale o czym ja pisze! nie po prostu spoznia sie i tyle

reklama
Laseczki siostra meza poprosil mnie na chrzestna swojej coreczki...
co mozna kupic??
powiedzieli ze chca ladna biblie dla dzieci...
ale tak glupio sama Biblie;/

co bysciekupily?? bo nie chce kasy dawac wole cos dziecku kupic..

ja kupilam album, kwiatki i mate edukacyjna chrzesniakowi......

czekam i czekam...ale T chce zebym test zrobiła to bedzie spokojniejszy. Od paru dni T jest niespokojny, bo sypiam w dzień i płaczę czesto - wczoraj miałam atak łez i ryczałam pół dnia za głupotę tera sie smieje z tego. A po wypiciu soku bananowego czułam pieprz w ustach hahaha...czytam o przypadkach zajscia w ciaze 4 miesiace po cc i niby wszystko ok było z ciaza tylko macice sprawdzano czesciej na usg....ale o czym ja pisze! nie po prostu spoznia sie i tyle
ahahhahaha ale by bylo Luuuzna mama podowjna:-)

i jak??? wszytsko ok??? ja sie troche cykam dlatego meczylam sie z podpaskami i nie wychodzilo mi to.... jakos nie umiem z tym lazic!
za 1szym razem po porodzie odparzylam sie od podpasek i juz nie chce ich!!!!!!!!

zupelnie tak jak przed ciaza ... jak sie kochacie to tampony nie zrobia ci roznicy :)

co mozna kupic??

co bysciekupily?? bo nie chce kasy dawac wole cos dziecku kupic..

jak duzo chcesz wydac ?? mozesz np kupic krzeselko do karmienia albo cos ze zlota!!

Kopciuszku i znowu przychodzę z pomocą:-D:-D:-D my kupowaliśmy wszystko do łązienki od tego producenta:tak::tak: naprawde fajne mają ceny a meble są w 100% drewniane:tak: Kabiny tez są super!
Rea-Łazienki: wanny, kabiny prysznicowe, umywalki, meble łazienkowe

Patrzalam tam ale nie maja takich kabin jak my chcemy:no:

co mozna kupic??

co bysciekupily?? bo nie chce kasy dawac wole cos dziecku kupic.

Ja bym kupila jakas wypasiona zabawke:tak:jest tego tyle w sklepie ze szok:tak:a biblia bylaby pamiatka;-)

czekam i czekam...ale T chce zebym test zrobiła to bedzie spokojniejszy. Od paru dni T jest niespokojny, bo sypiam w dzień i płaczę czesto - wczoraj miałam atak łez i ryczałam pół dnia za głupotę teraz sie smieje z tego. A po wypiciu soku bananowego czułam pieprz w ustach hahaha...czytam o przypadkach zajscia w ciaze 4 miesiace po cc i niby wszystko ok było z ciaza tylko macice sprawdzano czesciej na usg....ale o czym ja pisze! nie po prostu spoznia sie i tyle

Trzymam kciuki zeby jednak sie tylko spozniala;-)powiem ci ze czesto tak jest po porodzie:tak:hormony jeszcze nie dzialaja tak jak powinny i @ moga byc nie regularne:tak:ale ja dla swietego spokoju zrobilabym test:tak:

reklama
Do góry