reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam poniedziałkowo,pochmurno aczkolwiek ciepło.
My dziś rano galopem do szkoły wiosna przyszła,wioęc Ksawier na rower ,psy na smycz i do szkoły ,Lord w ogóle sie nie słuchał ,ale dawno nigdzie nie był:dry:Jak wyrwał za sarnami to seie w szok wbiliśmy ,ze tak szybko biega:szok:
Ksawek jak mała łamaga na rowerze jechał, znosi go na boki ,mało siły w nóżkach ma ,ale wyrobi sie ,przecież w zeszłym roku juz całkiem ładnie jezdził:tak:Ja za nim truchtem ,mówie wam ,ale sie zziajałam ,ale ile taki szybki spacer energii dodaje-fantastycznie:-D Postanowiliśmy ,ze w tym tygodniu skoro ma być ładnie i ciepło ,to chodzimy pieszo ( oszczedzamy paliwo:-D) Posprzątałam sobie w domu ,żurek ugotowałam ,muszę podwórko w tym tygodniu wysprzątać ,przede mna cieżka praca,psie kupy:errr:ale ktos to usi zrobić,czekam tylko az resztki śniegu stopnieją dziś ,jutro i tara,mozna szalec:confused:

Anabuba ,ale cie komunia szarpnie po kieszeni:tak:
moje podwórko jest głównie piaszczysto gliniane,błocko mam tez niemiłosierne:szok:

Luna ,ale nocka ,wspólczuje:tak:

Anek -współczucia ,to straszne:szok:

Buciki wiosenne brrrr......znowu wydatki:baffled:

reklama
Malinka zdrówka dla Adasia :tak:

Buziaczki dla Klaudii :tak: wszystkich trzech :tak:

Dorotka, wszystkiego dobrego :tak: Jaki rozmiar buta ma twoja córcia ?? :-p

Dowikla, wuzeczki fajniusie :tak: oglądałam ostatnio takie :tak:

Lunka wspołczuję nocki.

Josiu, super się M spisał :-)

Helena sie rozdarła i obudziła Anike :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hmmm, Madziula, żurek powiadasz... chyba muszę sobie ugotować :p

Ostatnia edycja:
Witam,

u mnie siąpi od wczoraj :/

Wczoraj znowu miałam teściową w domu, cos nie może kobita bezemnie zyć :-p:-D

Helenka całe szczęście bez temperatury, ale cos za częto ta gorączka, musze chyba jej jakieś badania zrobić :baffled:

Widze, że temat butów na tapecie, wczoraj dziewczyny dostały od babci takie :-p

Anika jeszcze nie chodzi, ale jak zacznie to będzę jej musiała jakieś trz\ewiki za kostkę nabyć :sorry2:
buciki super fajnie beda wygladaly :-)
Witajcie.U nas pochmurno i ciepło narazie nie pada.Piszecie o wiosennych bucikach ja swojej też muszę coś kupić bo z tych zakupionych jesienią wyrosła:szok: teraz będę jej musiała kupić 26:szok: sobie też bo nie mam nic konkretnego.A ja dalej szukam pracy i czekam na tel od pewnego pracodawcy zobaczymy mooooże coś z tego wyjdzie a jeżeli nie to zapisuję się na szkolenie z PUP.Rusza już w kwietniu interesująmnie dwa ale niestety jeden muszę wybrać no i niemogę się zdecydować.Pierwszy bukieciarz-florysta jest kilka miejsc pracy na ten kierunek drugi profesjonalny sprzedawca kierunek na topie, noiniewiem na co się zdecydować.

Od wczoraj jestem w smutnym nastroju:no: dowiedzieliśmy się że siostra cioteczna M popełniła samobójstwo:no::no::no::no::no::no::no: zostawiła męża i syna:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no: cierpiała na depresję:no::no::no::no:
oj masakra - przykro mi :-(
witam poweekendowo :happy2:
na początek:
wszystkiego najlepszego dla naszych Klaudusiek córeczek Madziulinataszy Dowikli I As zdrówka spełnionych marzeń i wszystkiego naj naj naj :happy2:
wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla naszej Dorotki zdrówka szczęścia wiatru w plecy co by życie ułożyło się tak jak tego chcesz marzysz i na to zasługujesz :happy2:
kochane przyznaję bez bicia że nadrobiłam tak po łepkach :zawstydzona/y:troche wczoraj trochę dzisiaj :zawstydzona/y:zdrówka dla wszystkich chorowitek :tak:Dowiklus chwal się jakie wózki laseczkom swoim zamówiłaś MH no buciki cudo :tak::tak::tak::tak:
Anabubka komunia kościół normalnie brrrrrrr ile to wszystko kosztuje :wściekła/y:
moja Julia w szkole dziś pojechała do filharmoni jutro do muzeum normalnie laska się rozwija kulturalnie:-D
Adam w domu bidulek ma angine ropną wczoraj trzeba było z nim po lekarzach jeździć chłopak słowa nie może powiedzieć:-:)-:)-:)-:)-(

zdrowka dla Adama ;-):tak:

Dołaczam sie do zyczen wszystkiego naj dla Doroty i Klaudii x 3 :-D:-D

MALINUS
Zdrowka dla Adasia:tak:Oby ta zaraza szybko przeszla
A wozki zamowilam takie
WÓZEK 2 FUNKCYJNY Z REG. RĄCZKĄ I OBR. KÓŁK (960056924) - Aukcje internetowe Allegro

I widzialam wczoraj fajna lalke Natalie i chyba Im dokupie ale to jak M wyjedzie bo juz warczal hehe;-);-):baffled:
A dla Dominika nie mam pomyslu na razie
ale fajneeeeeee :-D
A nockę dziś miałąm mega paskudną. Zasnęłam o 24, o 3 mala z płaczem-coś jej sie przysniło i płacze, że chce koika. Jejku, no t dałam jej takieg malego. Kładę sie przysypiam juz i znów-ide-konik chce pic- rety, uspokoiłam ja , przyniosłam wody i wracam do siebie. Już odpływam -ryk-konik myju myju-lece-co se stało-konik brudny-myju myju-łoooooooo. I tak kilka trazy, co przysnęla, coś jej sie zaczeło znów z tym koniem snic i jazda, heehe. W koncu o 4 przyniosłam ja do siebie , zanim zasnęla była 5, ja nie mogła zasnąć, bo eis ehihrała przez sen i znów cos o koniu mówiła. Masakra. Jak zasnęłam o 5.30 to o 5.50 przyszedł P z pracy i mała musiałam zanieść do łóżeczka, zasnęłam o 7 a mała wstała o 8!!!!!!!!! trochę zombi, al e przy zytaniu sie rozbudziłam, hihihi. Ide zrobić jakieś sniadanie i wracam.
nie zazdroszcze zombiaku jeden :-D:-D:-D:-p:-p:-p hehe
jak m masz w domku to odespij jak mozesz :tak::tak:

ja ide sobie po torcika :-)
wirtualnie dziele sie z Wami :tak::-D

Ostatnia edycja:
Natralineczka ,w jaką maszyne wygrał kasę???

WSZYSTKIM KLAUDIOM -NAJLEPSZEGO W DNIU IMIENIN.
NASZEJ DOROTCE 100 LAT

Patrysia super ,ze imprezka udana a mała grzeczna,a powiedz której Klaudii nic nie zyczysz ,bo mamy 3 na forum ::))??

Malinka zdrówka dla Adama ,ale go zmogło.

Ostatnia edycja:
no ja tez spadam bo niedługo mąz wraca z Tesco pojechał po parowki jedynki a kupił mi buty:baffled: wiem bo dzwonił do mnie :szok: zaskakuje mnie ten mój maz :szok:
no to fajnie

a to moja ksiezniczka wczoraj :-D
p32102519797097..jpg

Oczywiście przyłączam się do życzeń dla naszej Dorotki i dla wszystkich Klaudii :tak::tak::tak:

Od wczoraj jestem w smutnym nastroju:no: dowiedzieliśmy się że siostra cioteczna M popełniła samobójstwo:no::no::no::no::no::no::no: zostawiła męża i syna:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no: cierpiała na depresję:no::no::no::no:

Oj co za tragedia :-:)-(
Malinka zdrowia dla Adama :tak::tak:
Dowikla fajne wózeczki wybrałaś :tak::tak::tak:

Natralineczka ,w jaką maszyne wygrał kasę???

WSZYSTKIM KLAUDIOM -NAJLEPSZEGO W DNIU IMIENIN.
NASZEJ DOROTCE 100 LAT

Patrysia super ,ze imprezka udana a mała grzeczna,a powiedz której Klaudii nic nie zyczysz ,bo mamy 3 na forum ::))??

Malinka zdrówka dla Adama ,ale go zmogło.
zamotalam sie ale juz poprawialm ;p
a Niki grzeczmna byla

Witam poniedziałkowo.
Poczytałam po łebkach i to tylko ostatnią stronkę.:zawstydzona/y:

Wszystkiego najlepszego dla Klaudusiek i dla Dorotki.

Patrysia śliczna panienka .

Malinka zdrówka dla Adama .

Chyba jakaś nowa mama doszła ,więc witam.
Widziałam przelotem,że Agnes wróciła,ale zapomniałam jej powitać,przynajmniej nie pamiętam,abym ją witała.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Madziula dobrze,że Ksawierek na rowerku jeździ ,no i spacerk jak najwięcej -masz rację :tak:
Luna współczuję zarwanej nocki.

A u mnie .....:baffled::baffled::baffled::baffled:
Ech lepiej nic nie pisać.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Najważniejsze,że tata dziś już ma pierwszą chemię i wraca po południu do domu.:tak:

reklama
Do góry