reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Dziewczyny potrzebuję rady!
Co sądzicie o takich wózkach?
Wózek GRACO dla dwojga - NOWY (963998730) - Aukcje internetowe Allegro
Nie chodzi mi o ten konkretny tylko ogólnie
Przypomnę że Hania ma 2 latka a Tomek 4 miesiące
Niech każda pisze swoje zdanie!!

Albo tak ihttp://www.allegro.pl/item955763747_wozek_blizniaczy_gemini_gratis_kola_pompowane.html

Ostatnia edycja:
reklama
Trzymam kciuki;-)

Widac ze mnie nie czytalas:tak::-Dwczoraj pisalam Emwu ale pokaze o co mi chodzi,podobna do tej
KABINA WANNA FOOT HYDROMASAŻ ! SAUNA ! 150x85 +PC (969911632) - Aukcje internetowe Allegro

Ale pech:tak:

A jakie to auto?Z zagranicy czy kupione w Polsce?Bo jesli w polsce to nie musicie od razu przerejestrowywac:no:zrobcie tylko oplate w Skarbowce:tak:my jezdzilismy tak rok:tak:umowa musi byc oplacona w Urzedzie Skarbowym w ciagu 2 tygodni.

Ja teraz znikam do gina na kontrole mojej wkladki;-)trzymajcie kciuki zeby nic tam nie bylo bo @ tez nie widac:-Dtylko ze ja na cycu...
ubezpieczenie mam do 2.04 a jade na blachach z zielonej gory:)

nie pytajcie czemu jestem.. po prostu.. moze za bardzo od młodych lat wbijałam sobie do głowy że nie zabiore dziecku ojca jaki by on nie był..

Nie moglam sie powstrzymac ,zeby to skomentowac.
ja tez jestem z rozbitej rodziny i nigdy nie mialam ojca.
Mysle ,ze moja kondycja psychiczna jest lepsza od tych osob , ktore wychowaly sie w domu gdzie przemoc byla czescia dnia.
Ja rozeszlam sie z moim mezem gdy Ernest mial 5i pol roku. Tez wszystko z nim ok. Pewnei i ja i moj syn jestesmy odrobine pokaleczeni emocjonalnie ale zawsze ale to zawsze nalezy wybrac mniejsze zlo.

Brak ojca jest zdecydowanie mniejszym zlem niz posiadanie ojca tyrana.

Juz Cie nie denerwuje bo przez ostatnie dni mialas pewnei dosc nerwow.

Ps. - na slubie wygladalas ladnie :)
zgadzam sie
mialam to samo w domu i wolalam nie miec ojca tyrana
p.s. musze kupic nowa pralke
mam ochote sie napic z rozpaczy

Wrocilam od gina:-)w ciazy nie jestem,okresu nie widac:no:wkladka lezy idealnie:-)macica sie ladnie obkurczyla,stanu zapalnego nie ma wiec jestem heppy:-):tak:fakt ze dzis musialam mu zostawic 350 zł (ostatnio 250 braklo mi do wkladki bo nawet nie myslalam ze mi ja zalozy )no ale coz;-)mam sie pokazac za 3-4 miesiace na cytologie;-)
Aniu tu nie chodzi by cie skarcic i napisac jaka to ty glupia jestes....
wszystko sa Twoje decyzje my ci doradzamy bo chcemy pomoc...
wiemy jak cierpisz i nie chcemy tego dla ciebie ani dla Majki!
jestes kobieta zaslugujesz na szacunek... a twoj maz nie da sie ukryc cie nie szanuje... pamietasz jak bylo w ciazy, niedawno tez ci cos nie milego powiedzial ja cie podziwiam ze ty to wszystko wytzrymujesz! a nikt ci nie wierzy nawet tesciowa ze bartek cie bije!!!
jest nam tu smutno i martwimy sie o ciebie... skoro dalas mu szanse to twoja sprawa ja bym tego nigdy nie zrobila... dalabym mu takiego kopa w dupe ze do konca zycia by go zapamietal...
ale szanuje Twoja decyzje i jestem z toba... wiesz ze zawsze mozesz sie wyplakac... ja ci nigdy zlego slowa nie napisze.... juz jeden toksyczny zwiazek wspieralam... wiem co to jest.... ale za duzo by to tu pisac!
3maj sie mocno i nie daj skrzywdzic nigdy Majki!

Popieram:tak:no ale to nie nasza decyzja:no:tez nie dalabym szansy:no:

tak wiem, ze napewno lepiej odejsc niz zostac i pozwalac na takie cos..
wiem tez ze juz ostatnio pisalam ze to bedzie ostatni raz a znowu..

i pewnie mi nie uwierzycie ze to juz naprawde ostatnia szansa..

wytrzymuje bo wytrzymuje... ale to juz koncówka moich nerwów..

Mimo wszystko akceptujemy twoja decyzje;-)pamietaj ze zawsze mozesz na nas liczyc:tak:

Albo tak ihttp://www.allegro.pl/item955763747_wozek_blizniaczy_gemini_gratis_kola_pompowane.html

Zasadnicze pytanie czy Hania lubi jezdzic we wozku?Bo np. moja Juolcia jak juz posmakowala wlasnych nog to wozek mozna powiedziec byl juz nie potrzebny:tak:

ubezpieczenie mam do 2.04 a jade na blachach z zielonej gory:)

zgadzam sie
mialam to samo w domu i wolalam nie miec ojca tyrana
p.s. musze kupic nowa pralke
mam ochote sie napic z rozpaczy

Jesli zrobicie oplate w Skarbowce to mozecie ubezpieczyc samochod na siebie:tak:idziecie z umowa i oplata do ubezpieczyciela i wsio;-)nie musicie przerejestrowywac:no:my dopiero teraz w marcu przerejestrowalismy nasz samochod:tak:po roku czasu:tak:i nikt sie do niczego nie czepial:no:

mam dosc....... jak ja kur^^^ kocham moja tesciowa!!!!!!!! no szlag mnie trafi !!!!!!!! ja chce sie wyprowadzic - byle gdzie naprawde bo juz nie mam silyyyy mam takiego dolka ze szkoda gadac ,,,, i jeszcze mi mala marudzila strasznie przed kapiela... ale juz spi........bosze...... gdzie sie takie kobiety rodza,,, albo ucza tej swojej uszczypliwosci i pozal sie Boze" wiedzy".......

Mi się bardzo podobają takie wózki, tylko pytanie czy 2latka musi dalej korzystać z wózka?

Wiecie jak to jest...ona bardzo lubi chodzić ale 2h spacer to trochę za dużo jak dla niej!
Np dziś byłam na spacerku z koleżanką która ma córkę 1,8 miesięczną....i po godzinie jak ją wypóściła z wózka to Hania chciała zająć jej miejsce...i potem taka zadowolona siedziała i nie chciała wyjść!!!
I tak mi się jej żal zrobiło że biedna zawsze musi dreptać koło nas a ja jej przecież na ręce nie wezmę bo jak:no:
I ogólnie lubi jeździć..sama już nie wiem..kupić dodatkową parasolkę..ale wtedy tylko z A wyjdziemy:no:

Wiesz co Aga- ja bym nie kupiła jednak. Chociaż to zależy od tego czy dajesz sobie radę z dwójką na spacerze- jeśli nie i nie zapowiada się na polepszenie sytuacji to czemu nie. Opiekowałam się w tamtym roku ponadroczną Asią i już w takim wieku wózek był na nie- jak tylko mogła to chciała pochodzić to wózek szedł w odstawkę. I jak sobie pomyślę ile zabawy by było z takim wózkiem kiedy Hania już chciałaby wyjść - bo jednak jest większy i cięższy niż taki jednoosobowy;)- to mi by się odechciało. Może lepszym pomysłem byłyby szelki dla Hani? Ja wiem że to dziwnie wygląda jak się dziecko trzyma na takiej "smyczy" ale na pewno ułatwiłyby Ci spacery. I tak Cie podziwiam- z dwójką takich maluchów na spacerze...Musi być "ciekawie"
Anoola- fajnie że się odezwałaś:) Ja dałam drugą szansę chociaż wszyscy mi mówili że nie powinnam i teraz jestem bardzo szczęśliwa. Co prawda u mnie chodziło o zupełnie inną sprawę ale i Tobie zyczę aby się ułożyło. Ja bym podniesinia ręki nie wybaczyła- za dużo się w domu naoglądałam ale oby to była dobra decyzja- trzymaj sie dzielnie !
Jutro mamy drugie usg bioderek i trochę się obawiam... Miałam pieluchować podwójnie a nic z tego nie wyszło, mam nadzieję że będzie dobrze

Wiecie jak to jest...ona bardzo lubi chodzić ale 2h spacer to trochę za dużo jak dla niej!
Np dziś byłam na spacerku z koleżanką która ma córkę 1,8 miesięczną....i po godzinie jak ją wypóściła z wózka to Hania chciała zająć jej miejsce...i potem taka zadowolona siedziała i nie chciała wyjść!!!
I tak mi się jej żal zrobiło że biedna zawsze musi dreptać koło nas a ja jej przecież na ręce nie wezmę bo jak:no:
I ogólnie lubi jeździć..sama już nie wiem..kupić dodatkową parasolkę..ale wtedy tylko z A wyjdziemy:no:
No to teraz już zgłupiałam- może to i dobry pomysł. To jeszcze zależy jak Wasze spacery wyglądają- bo my jak było ciepło to z Asią mało chodziłyśmy- na topie była piaskownica, zabawki na placu zabaw, kwiatki, trawki, kamyczki- samego chodzenia może z pół godziny. Więc i wózek stał sobie z boczku właściwie.

Witam :)
Byłam i nie byłam na forum zatem napiszę wpierw co u Nas :)

Mały jakiś taki markotny dzisiaj tylko wyje i pcha do dzioba co się tylko da ........ myślę sobie ''nie no niemożliwe, że zęby, zęby nie zając, ma jeszcze czas więc nie uciekną'' ale patrzę mu na dziąsełka, a młody ma prześwist między obydwoma jedynkami i tam zawsze była luka a teraz ? a teraz to już prześwistu nie ma :baffled: obrzmiałe dziąsła ma i zaczerwienione :/ więc już sama nie wiem co o tym sądzić, dzisiaj cały dzień mi cycka memoli i ryczy :/ oby nie kły! na dniach pewnie i tak wybiorę się do pediatry ....

A mnie moje kochanie dzisiaj zaskoczyło :) kupił mi ślicznego nowego soniaka :)) normalnie super, tylko z toshiby ciężko przejść na tego bo to jednak inny rozstaw klawiatury :/

No i młody znowu ryczy .........dzisiaj chyba noc bez snu

reklama

mnie sie podoba ten graco
ale własnie czy hanie bedzie chciała jezdzic w nim
moja siostra ma syna ktory w lipcu skonczy dwa lata
i juz od kilku dobrych miesiecy wozka nie uzywa
woli pieta palec
wiem ze tobie to by ułatwiło zycie
bo napewno ciezko samej z dwoma szkrabami na spacery chodzic
a kiedy ostatnio jezdziła w wozku

Do góry