reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam sie ponownie:-D
Patrys ok gorzej ze mna:baffled: serce sie kraja jak taki maluszek płacze

bo ja jak bylam na 1szym szczepieniu to dla mnie to byl szok!!!! trzymalam sie mocno nie panikowalam i sama mala musialam trzymac do szczepienia a maz tylko sie gapil... wrocilam do domu mala gadala smiala sie jak wykle ale po 1,5h nastal taki wrzask ze nie moglam jej uspokoic... szczepionka zaczela sie wchlaniac i to byl szok dla Julki!!! wrzeszczala mi prawie 2 godz juz sil nie miala a jeszcze kwilila...koszmarnie to wspominam i boje sie bo my idziemy za tydzien!

reklama
oki;)

A moja szczepienia czasem nie zauważa ;p ja sie boje a one ledwie sie skrzywi

Dadofill napisz na pw jak sie nazywasz:) to Cie na nk wyczaje;p

czesc
Hejka tylko nie przerazcie się godzina:-D
Mój maluch zrobił mi pobudkę kolek dostał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak na wieczór nie dostanie to juz mam nadzieje ze mu przechodza a tu kurka w nocy daje popalic:baffled::wściekła/y::wściekła/y:A na dodatek dzis na szczepienie chyba bardziej jestem w stresie niż mój maluszek w koncu on to chyba nie do końca wie ze dziś piguła go dorwie:tak::-:)-:)-:)-:)-(Nie dość ze z tego stresora nie mogłam zasnac to nocna pobudka już lece bo moj juz powoli odlot ma:happy2: i moze mi sie uda zasnac .:baffled:
A tak na marginesie u mnie jest godzina 3:30 a na baby boomie 4:28 wiec złą godz baby boom podaje
z tym spaniem to mozemy sie wymienic, ja sie klade a ty wstajesz:-(

u mnie tez godzina ok

my tez jutro na szczepienie i niepowiem mam stresa bo jak dawid to przezyje:szok::szok:chyba 3 wklucia beda tak?
moja oliwka na rok miala 1 wkłucie

Babyboom podaje godz prwidlowa gdy jestesmy zalogowani... a jesli jestesmy bez logowania to mamy o godzine do przodu roznicy!

reklama
Do góry