reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
az dziw ze chora nie bylas ja to bym pewnie umierala przez miesiac na kaszel itp:oo2:
hymm ale wiesz ze sex najlepszy na chorobe powaga zobaczysz ze mu przejdzie
moj brat sie smieje ze ja jak te morsy na balkonie polnaga stalam w zimnie heheheheh
no konska dawke lyknelam witamin + na goraczke.... no i nastepnegodnia powtorzylam ;-)

kochana teraz to nei podjde do niego... poszedl spac wlasnie....
nie wiesz ze faceci jak chorzy to prawie umierajacy sa...
musze dwa dni odczekac :sorry2:

marzenko te chwile sa piekne wiem :tak:

dziewczyny!!!! mam pytanko!? po porodzie wratsaly wam sie paznokcie??? u mnie to juz drugi pazur!!! wiecie czym to jst spowodowane??

ja bym tego nie wiazala z porodem....
lamliwosc raczej ale nie wrastanie
kochana moze zle obcinasz je... slyszalam ze ponc z byt glebokie obcinanie, takie mocne zaokraglanie ich powoduje pozniej wrastanie. Nie znam sie dokladnie, ale musisz pilnowac tego, bo pozniej jak tak wrosnie nie bedziesz mogla je sciac i beda ropie itp.... pozniej sa operacje.
ja nie strasze, wystarczy pilnowac ;-)
ale lekarzem nie jestem wiec to tylko moje zdanie ;-)

ja nie spie...
zastanawiam sie czy nie isc spac juz...
wszyscy spia u mnie juz

katgen wiec ja sie w takim razie nie znam...

reklama
Do góry