reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej kobietki

witam nowa kolezanke z mcza:-)

U nas jakos leci
Zosia grzeczna Nati za to marudna bo jeszcze zle sie czuje...
Moj P. dzis znow wyjezdza:-(

Własnie kapiel szykuje dla moich kobietek.

A i w koncu wiosne mamy:-D

jakos mało składna ta moja wypowiedz. buziole dobrej nocy

ciacho sie melduje larvunia hehe
a dzieki za uznanie za suwaczek
a w ogole to musialam wziac ibuprm zatoki bo czacha dymila:dry: no i jakos w miare sie teraz czuje:-)

no jest i moje ciacho :-D
jak tam mija wieczor??
u mnie dzis dziwnie hehhe ja rzy lapku moj kompa przytachal i zamontowal w koncu i przy nim siedzi.. kazdy sobie dzis :sorry2: moze sie obrazil na cos cholira nie wiem :huh:

nudzi mi sie.,... chyba go dzis zgwalce :cool2:

jak mi mija hymm wlasnie bede gonic dzieciaki spac bo szalu dostane z nimi:dry:
u nas tez odkad router sobie zamontowalismy to kazdy w innym pokoju az moj mi nieraz mowi zebym skonczyla do niego szanowne dupsko przytaszczyla
hehe powiadasz ze go ... chyba cie ta energia nosi:-D:-D

mnie rozpiera, ale mojego meza to roZbiera choroba :dry: kaszle mi i charczy... i jak tu sie kochac :dry:
mnie mlody zahartowall zamykajac na balkonie na 2,5 godziny to ja nie choruje hehehehe :-D

ojej:szok:ile zescie naskrobaly:szok::szok:
dawid tez mi dzis padl szybko,z rana bylismy na spacerze szybko do domku na obiad i pozniej poszlam znim do parku na godzine na hustawke itd,,
oczywiscie musial zabrac cos to wziac grabki:-D:-D
hehe wiecie co ja wam cos powiem ze na takie chwile czekalam dlugo i w koncu sie doczekalam,wiecie zabawy z dzieckiem w parku,akuku za drzewa:-)ta jego minka no istne szczescie:-):-):-):-)ahh ale slodze :-):-)ale pewnie kazda z was tak ma
kasiu jak robota?

znikam
buziaki

reklama
az dziw ze chora nie bylas ja to bym pewnie umierala przez miesiac na kaszel itp:oo2:
hymm ale wiesz ze sex najlepszy na chorobe powaga zobaczysz ze mu przejdzie

Do góry