reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
wiosna jest :-D
i w zwiazku z tym wzielo mnie na porzadku na balkonie :-D
czego tam nie bylo hehehe...

ciacho zakukaj wieczorem jeszcze :tak:
piekny suwak :cool2:

nosi mnie cos... porobilabym cos jeszcze...
szkoda ze mlody spi

a my kurde zrobilismy akcje sprzatanie świata. czego przed nasza klatka nie było to masakra. syf jak w chlewie. wiec sie wzielismy i teraz jest w miare..... Bo jak my byśmy tego nie zrobili to nikt by sie nie zabral za robote. Gnojki małe rzucaja smieci jak kuźwa w śmietniku było. szok normalnie. :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Ale luz. Młoda sie nabiegala ja tez sie nasprzatalam i jakaś taka spelniona sie bardziej czuje.

Jutro bede w m-czu jak bedzie pogoda to może dadofiil sie umówimy z Beti na spacerek??
Daj mi nr tel. na pw.

Milego wieczorku

reklama
Do góry