reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
oj dziewczeta wszystkie uciekacie ,a mi sie jeszcze nie chce spać:szok:,mąz i dzieciaki chrapia a ja nic a nic ,no to cóż obejrze sobie wasze fotunie:) również bardzo sie ciesze z tej wymiany:tak:

święta racja :-) mój M się dziwi dlaczego ja jeszcze nie śpię (tak jak pisałam jestem dziś u mamy, więc z dala od M) ale tak mnie wciągnęła ta wymiana .. :-) cholercia... sama się dziwię dlaczego nie spię ;-)

he tak samo jak ja :)

beti masz calkowita racje w koncu dobrze wiedziec jak wyglada osoba z ktora piszemy bo tu tak strasznie anonimo:) no nic ja bede zmykac lulu bo moj D. dawno juz spi i sni o roznych stworach a ja przy kompie:) Jakby sie obudzil to bym dostala opieprz ze za malo spie i siedze do pozna:) takze slodkich snow dziewczyny:)

pewnie przyjemniej się rozmawia jak się zna twarze :-)

ok szybko mykam do łazienki i do męża bo mnie molestuje hehehe a nie chcę żeby znowu mówił że go zaniedbuje hehehe....biedny chłopaczek heheh taki porzucony :-D:-D
to ja też miłej nocki i kolorowych senków kobitki :) wielkie buziaki :-):-)

jak reszta dziewuszek chce się wymienić znajomościami na NK to zapraszam o dane na privka :tak:

Ajjjjjjjjjjjjjjj ja tam wcinam lody, a co! Po ciazy bede sie martwila jak TO zrzucic. Poza tym 4te pietro, dzidzia i dom na glowie...Mam nadzieje ze szybko zleci;)

no co Ty ,ja w tamtej ciazy przytylam 17 kg i w dzien wyjscia ze szpitala mialam juz na minusie prawie 11,wies szybko sie spada,na nieszczescie tylko początkowo,bo potem to juz troszke to trwalo zeby reszte zgubic,a i tak 2 kg mi zostaly
ale damy rade;-)

Według pomiarów ma 12,4 cm.

gratulacje to kawal synusia normalnie:-)

Ja juz tak , czesto nie korzystam z toalety , a w nocy wcale no moze raz. A badalas cukier we krwi? Przy podwyzszonym cukrze tak sie czesto oddaje mocz.

potwierdzam :tak::tak:

Na USG wszystko wyszło prawidłowo, mały ludem ma 7,4cm, wszystkie wymiary prawidłowe odpowiadają 13 tydz 5 dni :)) Jestem już szczęśliwa i odstresowana. Teraz już wiem, że nie było czego się bać, ale same wiecie jak to jest. Kolorków wszystkim życzę.

super Kinia:-)

Wy siedzialysie do 00,a ja od 5 nie spie:szok:
obudzilam sie na rozmowe z kiblem,czujecie ,a taki piekny sen mialam ,snilo mi sie takie malusie dzieciątko,ktore lezalo na lozku i pierworodna biegala dookola niego,a ono tak slodko sie do niej smialo i pobudka do kibla--koszmar:szok:

spadam zaraz do pracy,po 13 wracam
to i ja poprosze oczywiscie jesli ktoras chce mnie zobaczyc to na priva wysle

milego i slonecznego dzionka

Wy siedzialysie do 00,a ja od 5 nie spie:szok:
obudzilam sie na rozmowe z kiblem,czujecie ,a taki piekny sen mialam ,snilo mi sie takie malusie dzieciątko,ktore lezalo na lozku i pierworodna biegala dookola niego,a ono tak slodko sie do niej smialo i pobudka do kibla--koszmar:szok:

spadam zaraz do pracy,po 13 wracam
to i ja poprosze oczywiscie jesli ktoras chce mnie zobaczyc to na priva wysle

milego i slonecznego dzionka
dorotka.1 nie ty jedna musisz wczesniej wstawac :-)
Ja co prawda godzinke pozniej, ale za to z pracy wroce dopiero ok 17.
I tak od poniedzialku do czwartku, dobrze ze chociaz w piatek moge wyjsc juz w poludnie.
Mimo ze lubie swoja prace ostatnio najchetniej zakopalabym sie w domu i nigdzie nie wychodzila. Ewentualnie na zakupy, albo spacer.

Mnie dzis tez cos od rana mdli. A myslalam, ze mdlosci powinny przechodzic a nie zaczynac sie w czwartym miesiacu. W pierwszym trymestrze nie mialam ani razu odruchu wymiotnego, a teraz zdarza sie coraz czesciej.

Tez chetnie bym was poogladala :-)
Milego dnia Wam zycze

Dzień dobry :-)
Dorotko1, oj to miałaś piękny sen, tylko zakończenie mniej przyjemne. Jeszcze trzymają Cię mdłości?
Pisałaś o +17 kg w pierwszej ciąży. Wiesz, ja dokładnie tyle samo przybrałam te naście lat temu. I również 11 kg straciłam od razu po porodzie, reszta powolutku ale jakieś 2 kg tłukło mi się jeszcze długo długo. A może to ja stałam się bardziej kobieca, bo wcześniej to taki szczypiorek byłam ;-)
Przygotowuję na śniadanko twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką , mniamm :-)
Słoneczko dzisiaj na Śląsku przepiękne, jadę do swojej koleżanki kosmetyczki na regulację brwi i może jakąś dozwoloną maseczkę.
Miłego, radosnego dnia dziewczyny!

hej dziewczynki, oj niedobrze, widzę że byłam wczoraj prowodyrem tej niesmacznej kłótni :zawstydzona/y:
nic tak jak mówiłam byłam wczoraj w aptece i wypytałam o ten urosept i babeczka powiedziała że to niby ziołowe ale niektórych ziół nie można brac w ciąży no i bez wyraźnego zalecenia lekarza lepiej tych tabletek nie brac. Więc kupiłam kolejną paczkę żuravitu i łykam + dużo wody. Poczekam do wizyty za tydzień.

a profil na nk również mam, jeśli macie ochotę piszcie na priv, chętnie się wymienię.

dziś się zapowiada miły dzień, taki słoneczny, co prawda cała moja rodzinka przeziębiona ale chyba wybierzemy się na jakiś mały spacer popołudniu, jak wrócę z pracy.

miłego dnia dziewczynki ;-)

reklama
Dziewczyny czy wam tez piersi mniaj bola niz na poczatku ??? Zauwazylam to u mnie od jakichs 3-4 dni i nie bardzo wiem czy mam sie cieszyc czy moze raczej nie :)

Do góry