Beniaminka
Fanka BB :)
Dobranoc! Kolorowych snów :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
święta racja :-) mój M się dziwi dlaczego ja jeszcze nie śpię (tak jak pisałam jestem dziś u mamy, więc z dala od M) ale tak mnie wciągnęła ta wymiana .. :-) cholercia... sama się dziwię dlaczego nie spię ;-)
beti masz calkowita racje w koncu dobrze wiedziec jak wyglada osoba z ktora piszemy bo tu tak strasznie anonimono nic ja bede zmykac lulu bo moj D. dawno juz spi i sni o roznych stworach a ja przy kompie
Jakby sie obudzil to bym dostala opieprz ze za malo spie i siedze do pozna
takze slodkich snow dziewczyny
![]()
Ajjjjjjjjjjjjjjj ja tam wcinam lody, a co! Po ciazy bede sie martwila jak TO zrzucic. Poza tym 4te pietro, dzidzia i dom na glowie...Mam nadzieje ze szybko zleci![]()
Według pomiarów ma 12,4 cm.
Ja juz tak , czesto nie korzystam z toalety , a w nocy wcale no moze raz. A badalas cukier we krwi? Przy podwyzszonym cukrze tak sie czesto oddaje mocz.
Na USG wszystko wyszło prawidłowo, mały ludem ma 7,4cm, wszystkie wymiary prawidłowe odpowiadają 13 tydz 5 dni) Jestem już szczęśliwa i odstresowana. Teraz już wiem, że nie było czego się bać, ale same wiecie jak to jest. Kolorków wszystkim życzę.
dorotka.1 nie ty jedna musisz wczesniej wstawac :-)Wy siedzialysie do 00,a ja od 5 nie spie
obudzilam sie na rozmowe z kiblem,czujecie ,a taki piekny sen mialam ,snilo mi sie takie malusie dzieciątko,ktore lezalo na lozku i pierworodna biegala dookola niego,a ono tak slodko sie do niej smialo i pobudka do kibla--koszmar
spadam zaraz do pracy,po 13 wracam
to i ja poprosze oczywiscie jesli ktoras chce mnie zobaczyc to na priva wysle
milego i slonecznego dzionka