nowaolka
Aktywna w BB
hahaha niestety nie,ale też bym takiego chciała
hihihiihhi.Kolorowych.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Według pomiarów ma 12,4 cm.Gratulacje synusia, mam nadzieje , ze to byla Twoja wymarzona plec. Synusie to sa ulubiency mamusi. A jak dlugi jest juz synus w 16 tyg?
Ja juz tak , czesto nie korzystam z toalety , a w nocy wcale no moze raz. A badalas cukier we krwi? Przy podwyzszonym cukrze tak sie czesto oddaje mocz.Dziewczyny przejrzalam kilka stron wstecz i widzialam ze o moczu tam pisalyscie, tylko o bakteriach. Mnie na szczescie to nie spotkalo (odpukac) ale mam do was pytanie, jak czesto go oddajecie? Wiem ze smiesznie to brzmi ale u mnie to juz sie staje uciazliwe, czestotliwosc przerasta norme, a w nocy to juz nie wspomne.
Milego wieczorku

wkur...jakby wydatków było mało..eh.. mężowi nnawet nie mówiłam, ale truskawki były przednie...ojj..dziewczynki ja to pochlaniam jedzenie od zawsze bo moim marzeniem bylo przytyc tak do 48kg..ale coz..nie mozna miec wszystkiego..
zjadlam kolacje "bogate kanapki" z czym tylko sie dalo i nie moglam zmiescic do buzi hehe.. jabluszko, gruszke..i mam chec na lody)

... ale póki co leży na ziemi i tylko patrzy jak tu wskoczyć na łóżko...jeszcze chwilkę go potrzymam.. :-)
no po tej czekoladzie tak mnie wali po brzuszku ze szok i musze wam powiedzieć ze dosc wyrazne sa te ruchy
A mnie tym razem w myciu okien rodzice wyręczyli. Przyjechali na weekend i wysprzątali generalnie cały dom![]()

cześc dziewczynki... żeby nie było że sie nie odzywam ale jakoś nie mam za bardzo weny do pisania u nas trochę nerwowo bo amniopunkcja w piątek i cholernie sie boje o maluszki......... a w dodatku jestem igłofobiczką no ale nic odezwę się jakoś jak mi sie nastrój porawi
witam nowe mamusie .........buziaczki
Hejka Dziewczyny!
Miałam dzisiaj wizytę u lekarza i miałam kolejne usg no i wyszło, że bedzie ... CHŁOPAK![]()
![]()
![]()
Pięknie się rozkraczył i pokazał swoje klejnociki
Rośnie zdrowo i wszystko w porządku.
Ginówa chciała mi dac zwolnienie z powodu czestych migren ale na razie nie chciałam bo w końcu to tylko 3 razy w tygodniu. Powiedziała mi, że w takim razie mam brac Paracetamol a jak on nie pomoże to Dolormin.
Następna wizyta za miesiąc.

Witam mamuśki....
HausFrau gratuluję synka....być może u mnie w czwartek też pokaże i moja lekarka wypatrzy....
Dziś u nas jest tak pięknie i słoneczko....Dziewczyny a wy co miesiąc robicie badania moczu,morfologii itd??? Pytam bo ja jak na razie zrobiłam tylko 1 raz takie badania do tej pory.....![]()
dziewczynki mąż mi już wstawił suwaczki, jak się wam podobają?
LASKI a macie profile na NK lub face booku, bo chętnie bym wasze buźki pooglądała..
i na samym zebraniu zeszło 3 godz
a i tak wyszliśmy wczesniej bo już nie mogłam wysiedzieć na tych twardych krzesłach
no i takim oto sposobem wróciliśmy po 21 i jem sobie krajankę śledziową mniam mniam...

ja też mam proil na NK wiec mogę podać na priva![]()