Hausfrau
Fanka BB :)
Też mi się wydaje, że jakiekolwiek nienormalne zmiany w moczu powinny być zgłoszone lekarzowi. W końcu przy każdej wizycie po coś robią (mi przynajmniej) badanie moczu bo jest to jednym z podstawowych wskażników zdrowia kobiety.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co do tych dalekich podrozy, to ja tez sie zastanawiam. Mamy ochote gdzies wyjechac latem, ale z drugiej strony sie boje, ze zaczne gdzies po drodze rodzic;-)
Planujecie jakies wakacyjne wyjazdy?
Hejka Dziewczyny!
Miałam dzisiaj wizytę u lekarza i miałam kolejne usg no i wyszło, że bedzie ... CHŁOPAK![]()
![]()
![]()
Pięknie się rozkraczył i pokazał swoje klejnociki
Rośnie zdrowo i wszystko w porządku.
Ginówa chciała mi dac zwolnienie z powodu czestych migren ale na razie nie chciałam bo w końcu to tylko 3 razy w tygodniu. Powiedziała mi, że w takim razie mam brac Paracetamol a jak on nie pomoże to Dolormin.
Następna wizyta za miesiąc.[/QUO
GRATULUJĘ SYNUSIA
jA już po pracy, w Wa-wie pogoda do bani, wiatr ,zimno, pochmurnobrrrrr
Zjadłam kus kus z warzywami z postanowieniem zdrowego żywienia i przed sekudką wsunęłam PAWEŁKA .
Pytacie co z wakacjami? no właśnie nie wiadomo, zagranica odpada, polskie morze z tymi budami z obrzydłym żarciem i podpitymi małolatami w zaawansowanej ciąży też mi się nie uśmiecha, pewnie będziemy sobie robić jakieś mweekendówki z P co by nie zwariować latem w mieście może jakaś działeczka, wypad na wieś nad jezioro itp nic na dłużej

Ja mam z Niemiec do rodzicow 1300 km i ....du..a , mielismy jechac na wielkanoc ale lekarz stanowczo mi zabronil (maz zreszta tez wybijal mi to z glowy ) ze wzgledu na wczesniejsze plamienia .Mysle ze najlepiej przedyskutuj to z ginemWłasnie co myślicie o wyjazdach w ciąży np samochodowych takich po 1400 km trasa??
JA mocz robię co miesiąć a krew jak sobie gin zażyczy ale nie co miesiąć rzadziejWitam mamuśki....
HausFrau gratuluję synka....być może u mnie w czwartek też pokaże i moja lekarka wypatrzy....
Dziś u nas jest tak pięknie i słoneczko....Dziewczyny a wy co miesiąc robicie badania moczu,morfologii itd??? Pytam bo ja jak na razie zrobiłam tylko 1 raz takie badania do tej pory.....![]()