reklama
U nas pogoda cudna. Jeszcze trochę chałupkę ogarnę i zmykamy spacerować.
Tylko żeby mi tak jak wczoraj młody w chuście nie zasnął bez obiadu, 10 metrów od bramki.
Potem starszego bierzemy z przedszkola i do dentystki- strasznie słabe ma te zęby
ale ciesze się, że w końcu mamy stała, przemiłą panią doktor (tylko po co ona mi komentarze nt. oczu mojego m puszcza, sama wiem, że ładne) i damy rade.
Ja miałam wczoraj wieczorem potworny ból głowy i karku, straszny. Malż mnie ponaciągał, pomasował i przeszło
więc to od kręgosłupa.
Ja na NK nie miałam profilu nigdy, zresztą jak większość moich kumpel. nie chce żeby np.mój były albo jakaś inna dziwna osoba z przeszłości wiedziała "co u mnie słychać".
Ok, mykam bo dzień ucieknie.
dorotka hehehehehehehe
Na zrzucanie kg mamy czas. Ja przy 3 jakoś sie o to nie boje
Tylko żeby mi tak jak wczoraj młody w chuście nie zasnął bez obiadu, 10 metrów od bramki.
Potem starszego bierzemy z przedszkola i do dentystki- strasznie słabe ma te zęby
ale ciesze się, że w końcu mamy stała, przemiłą panią doktor (tylko po co ona mi komentarze nt. oczu mojego m puszcza, sama wiem, że ładne) i damy rade.
Ja miałam wczoraj wieczorem potworny ból głowy i karku, straszny. Malż mnie ponaciągał, pomasował i przeszło

Ja na NK nie miałam profilu nigdy, zresztą jak większość moich kumpel. nie chce żeby np.mój były albo jakaś inna dziwna osoba z przeszłości wiedziała "co u mnie słychać".
Ok, mykam bo dzień ucieknie.
dorotka hehehehehehehe
Na zrzucanie kg mamy czas. Ja przy 3 jakoś sie o to nie boje
Ostatnia edycja:
nowaolka
Aktywna w BB
ale Wam zazdroszczę ja jeszcze nic nie czuję.Ale tak jak pisałam wcześniej jestem raczej okrąglutka więc może dlatego?!Witam brzuchatki:-)
Ja nie chcę się chwalić ale chyba właśnie czuję lekkie kopniaczki![]()
skrzat910
żyje dla nowego życia
Misiaaka
Fanka BB :)
Ja tez jeszcze kopniaczkow nie czuje ale pewnie za wczesnie.
A slonko raz sie chowa raz wychodzi
Dziewczyny a Wy nie boicie sie myc okien? Ponoc nie mozna w ciazy rak do gory podnosic. Ja chyba dam sobie na wstrzymanie, tym bardziej ze jakies zawroty glowy mam ostatnio i baaaardzo szybko sie mecze. Zagonie moje kochanie, a co niech myje
a ja bede pilowac pazurki hahahahha
Co do boli w podbrzuszu to mnie tez pobolewa tak posrodku pod pepkiem no i jajniki chwilami sie odzywaja klujaco. Daja znac ze sa
Ok lece kupic ogory na zupke i ehm tampony, bo na basen dzisiaj
A slonko raz sie chowa raz wychodzi
Dziewczyny a Wy nie boicie sie myc okien? Ponoc nie mozna w ciazy rak do gory podnosic. Ja chyba dam sobie na wstrzymanie, tym bardziej ze jakies zawroty glowy mam ostatnio i baaaardzo szybko sie mecze. Zagonie moje kochanie, a co niech myje

Co do boli w podbrzuszu to mnie tez pobolewa tak posrodku pod pepkiem no i jajniki chwilami sie odzywaja klujaco. Daja znac ze sa
Ok lece kupic ogory na zupke i ehm tampony, bo na basen dzisiaj
tosia1
zakochana mama
witam słonecznie :-) u mnie tez dziś noc nie należała do przyjemnych.. :-( budziłam się co chwilkę, ale to może dlatego, że M nie było obok, tylko mój potwór piesiowaty.. :-) ale cóż... właśnie nałożyłam farbke/szampon na włosy... w końcu się zdecydowałam... kupiłam loreala bez amoniaku... zobaczymy co wyjdzie... :-) jestem nadal u mamy, więc troszkę jej ogarnę i zrobię pulpeciki do tego ryż i sałatka... miałam dziś jechać do Rzeszófka, ale kochana kumpela obiecała mi załatwić zaległe sprawy na uczelni... :-) dobrze, ze już prawie koniec... choć co do pracy... jestem w powijakach... i już kombinuje co tu zrobić, żeby sobie to poodkładać... wiem, wiem... nie powinnam... muszę się jakoś zacząć mobilizować... tylko jak...???
buziaki

sylwia781122
Dzien dobry
ja dzisiaj pospalam i dopiero niedawno wstalam
Okna mialam juz umyte w zeszlym tygodniu , bo maz zdlal ten obowiazek ze mnie))))
Ja dzisiaj nerwowa, jutro wizyta i juz mi sie udziela, nawetSebo mi sie nawinal i mu sie oberwalo
ja dzisiaj pospalam i dopiero niedawno wstalam
Okna mialam juz umyte w zeszlym tygodniu , bo maz zdlal ten obowiazek ze mnie))))
Ja dzisiaj nerwowa, jutro wizyta i juz mi sie udziela, nawetSebo mi sie nawinal i mu sie oberwalo
onionek
happy mama
Hejka
Ale sie naczytalam.. nie bylo mnie cale wczoraj popoludnie, a tu prosze tyle newsow.. nawet wymiany na NK :-) Ja mam konto jedynie na facebooku :-) Jesli ktoras z Was tez - to dajcie znac na priva.
Kerna - ja juz dawno pisalam, ze u mnie bedzie CHŁOPIEC - ale to chyba gdzies umknelo, bo nie ma tej notki na liscie wrzesniowek ;-)
Na sniadenie cztery polowki bulki z serkiem z ziolami i rzodkiewka ;-) Pychaaa..
Pozdrowionka przesylam.
Ale sie naczytalam.. nie bylo mnie cale wczoraj popoludnie, a tu prosze tyle newsow.. nawet wymiany na NK :-) Ja mam konto jedynie na facebooku :-) Jesli ktoras z Was tez - to dajcie znac na priva.
Kerna - ja juz dawno pisalam, ze u mnie bedzie CHŁOPIEC - ale to chyba gdzies umknelo, bo nie ma tej notki na liscie wrzesniowek ;-)
Na sniadenie cztery polowki bulki z serkiem z ziolami i rzodkiewka ;-) Pychaaa..
Pozdrowionka przesylam.
Beniaminka
Dziewczyny :-) Muszę się Wam pochwalić, bo pękam z radości :-) Właśnie dzwoniłam do ośrodka badań prenatalnych , bo dzisiaj minęło 2 tyg od badania, pobrania krwi. Pani mi powiedziła , że wynik jest SUPER! Czyli moje wiekowe ryzyko bardzo, bardzo zmalało, ależ poczuła spokój i radość. Ufff:-) Dostałam termin na kolejne badanie c-d, a zarazem badanie połówkowe w 20 tyg c. , to już będzie tylko USG genetyczne, nie ma żadnych wskazań by robić amniopunkcję czy inne dodatkowe. jestem przeszczęśliwa !
reklama
onionek
happy mama
GRATULACJE :-) Ciesze sie razem z Toba :-)
Ostatnia edycja: