reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

DZISIAJ POCZUŁAM PIERWSZE RUCHY MOJEGO BOBASA:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
(sorki za capsa) ale to najszczesliwszy dzien dla mnie , tak strasznie nie moglam sie doczekac na nie iiiii wkoncu sie doczekałam:-):-):-):-):-):-) jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-D:-D:-D:-D:-D
no super - ale swietne wiesci - az Ci zazdroszcze :-D ja pamietam jakie to superowe uczucie mmmm :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:
Pati kruszynka śliczna i więcej fotek nie poogladam bo nie mam Cie na nk:no: Super, że się udała imprezka:-):-)
to podaj mi Twoje dane na priv to Cie znajde :tak::tak::tak:
Własnie przyszło zawiadomienie ze starostwa.
Kubuś ma komisję orzeczniczą 7 kwietnia .:tak::-):-)
fajnie :tak:;-)
czesc kobietki!!:-)
matko ale mialam do nadrobienia!!ale sie udało.;-)
nie pisalam do was przez pare dni bo nie mialam glowy do tego.a wiec tak jak wam pisalam moje blizniaki zachorowaly,był lekarz dostali antybiotyk i myslalam ze juz bedzie ok.a ty dupa.....antybiotyk wogule im nie pomugł,dostaja zastrzyki 2x dziennie.:no::no::wściekła/y:tak mi jest ich szkoda,tak bardzo bym chciala zeby jak najszybciej mi wyzdrowieli.mam nadzieje ze zastrzyki pomoga i moje szkrabki szybko wruca do zdrowia(strasznie sie boje ze bedziemy musieli isc do szpitala):-(trzymajcie kciuki za moje dzieciaczki oby jak najszybciej do zdrowia powrucili.
mam pytanie czy podawalyscie swoim dziecia zynnet antybiotyk?:confused:bo moje wlasnie go mieli-poprost masakra:szok::szok::wściekła/y: wogule im nie pomogl,malo tego strasznie czesto kupki robili az im pupki poodparzalo:-:)szok:,nie chcieli go pic,byli rozdrarznieni-jednym słowem tragedia!!!:wściekła/y:nigdy wiecej tego antybiotyku.:no::no::no:
tak mi jest strasznie szkoda tych moich dzieci!!!:-(

z tego co zapamietałam.....
o jejku zdrowka zycze blizniakom :tak:
A ja kupiłam ma łemu trampki. Nie mogę doczekać sie na adidaski a 150zł za trzewiki nie dam:no::no:u nas marny wybór, więc póki co trampki i podwójna skarpeta. Chyba nic mu nie bedzie co?? Kurcze dziewica jestem w temacie:cool2:
ja tez musze juz robic porzadekz butami bo maly jeszcze w zimowych chodzi :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale po 10 kupie mu jakies trzewiczki :tak:
no ale nie boj zaby :-p nic mu nie bedzie zalozysz grubsza skarpetke i bedzie git ;-)
Hahaha lody to nie na gorączke a na anginę się daje.
To najlepsze lekarstwo jest.
Ja też się tak leczę.
3-4 l.lodów i gardło juz oki.

Dziewczyny ,ale się uśmiałam z mojego D.

Umówił się na 19 z klientem w galerii na spotkanie .
Niby nic szczególnego.
Tylko ,że D pojechał do galerii Mokotów, a klient do galerii Ursynów.:szok::szok::-D:-D
Na pewno się spotkają :-D:-D:-D:-D:-D
Jeden do drugiego dzwonił i się opitalali nawzajem,że na siebie czekają i ten drugi nie przychodzi.
Dopiero się po jakimś czasie zorientowali,że są w różnych galeriach :szok::-D:-D:-D:-D:-D
hahah to spotkanie sie udalo haha :-D:-D:-D:-D:-D

Wlasnie spojrzalam na moj stos prania do prasowania i sie z lekka przerazilam:szok::szok::szok:No chyba z 4 pralek to minimum:szok::szok::szok:Ciekawe kiedy i jak ja to wyprasuje

u lla to zaszalalas :szok::-D
a zdjecia boskie no mamuska slicznie wygladasz :tak:
Witam porannie z sałatką z kurczaka z ananasem na śniadanie, hehehehe, pycha. A tak się pochwale, hihi.
W końcu wtorek i P poszedł do pracy to wpadam jak tylko oczy przetarłam. Zaraz nadrobię wczorajsze straty.
Pogoda boska, słońce, bez wiatru, no tyle że kiepsko ciepło-tylko 4*.
,mmmmmmmmmmm salatka ale bez ananasa to miodzio bo ja nie lubie :sorry2:
no i jestem z rana na chwilke z Maksem na kolanach:-D
ładnie znosl szcepienie-zreszta jak zwykle:tak: zaplakal przy 1 ukluciu dopiero po wyjeciu igly jak sie kapnal:-D no potem juz przy wkluciach ale luzik, jak skonczyla przytuliłam go i juz byl spokoj:tak:
bardziej wył u okulisty:tak::baffled: ten gosc go chciał badac na maszynie dla doroslych:eek:
czyli kazal oprzec brode o te oparcie i przylozyc czolo do takiego metaloweho czegos:eek: a wiadomo ze takie dziecko nie bedzie bez ruchu a zajete obie rece trymaniem go w pozycji "samolocik" jaka on zalecił:-D:eek: myslalam ze padne-musze jakiegos innego okuliste znalezc, bo za tego podzekuje:eek:

stwierdzil ze dopiero jak dziecko ma 2-3 lata to mozna stwierdzic wade wzroku:eek:
okulista szkoda gadac nie ma innego :confused::confused::confused::confused:
No pyszny torcik, hehehehe
Próbowałam pospac, ale wszystko sprzysięgło sięprzeciwko mnie, mała samochodem po domu jeżdziła i trąbiła, sąsiad dziury wiercił a przed blokiem ścinali gałęzie, wrrrrrr
A malutka rzeczywiście jak księżniczka wyglądała.
no to jednym slowem Ci nie pyklo :-p:-p:tak::-D
weszlam wlasnie na konto i zobaczylam ze dostalam na swieta z roboty prawie 400zl HUURRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no super :tak::tak::tak:
Przypomniało mi się ...

Wiecie co wczoraj Kacper na wieczór zrobił? Bawili się z Julką takimi drewnianymi mieczami. W pewnym momencie ja z Łukaszem i Amelą wyszliśmy do kuchni. Przychodzimy a w domu pełno czarnego dymu.:szok::szok::szok: Pierwsza myśl, panika - PALI SIĘ!. :szok::szok::szok: Łukasz wszedł do pokoju a tam filar, taki szyber odprowadzający spaliny wsunięty do końca. ( nie wiem jak to wytłumaczyć). Dymu od cho*. Pytamy co się stało, jak to się stało.... Brak winnego.:wściekła/y: Nikt nic nie wie.:no: Wietrzenie chałupy.:wściekła/y::wściekła/y: Potem mycie wszystkiego.:wściekła/y::wściekła/y: A ja już mna święta czyste firanki pozakładałam.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-(
Potem okazało się , tak na spokojnie rozmawiając ze starszakiami, że jak się bawili tymi mieczami , niechcąca stuknęli w filar i szyber się zamknął. :angry::angry::angry:
Szczęście , że w miarę szybko przyszliśmy i , że nic nikomu się nie stało.
o jej ale narobili dobrze ze przyszliscie :tak::tak::tak:
witam kochane wtorkowo:happy2:
jestem mega nie wyspana :no: Adam całą noc płakał tak go bolało ucho :-(o 6.30 zadzwoniłam do naszej pani doktor na komórke w pełnej desperacji bo już z bólu zwracał i pytam co mam robić przepraszam ją że dzwonie tak wcześnie itd a on ze spokojem że jest do 7 na dyżurze w szpitalu ale jak tylko skończy przyjedzie do nas do domu :szok:myslę kurcze ciekawe ile skasuje no le trudno .....przyjechała o 7.30 zbadała Adama obejrzała na wzystkie strony okazuje sie że od anginy dostał stanu zapalnego jamy ustnej i ucha :-:)-:)-:)-(dostał leki nystatynę do jamy ustnej krople do ucha włożyła mu tez do ucha opatrunek z antybiotykiem i wiecie co nie wzieła ani złotówki :szok::szok::szok:powiedziała że mieszka od miesiąca ulicę za nami więc i tak ma po drodze a poza tym to jej pacjent i tak jakos nas lubi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wiecie co mi słów zabrakło bo dawno się z czyms takim nie spotkałam :no:mało tego powiedziała że na 14 będzie szła do przychodni to wpadnie zobaczyc Adasia :szok::szok::szok::szok:wiecie co sa jeszcze dobrzy ludzie na świecie :tak::tak::tak:
Adam teraz czuje sie lepiej tzn wreszcie ucho przestało go boleć :tak:Antek śpi ,Julka w muzeum a ja ledwo na oczy patrzę bo spałam od 23 do 24.25 a potem to już męka z Adamem :-:)-(
Anabubka to masz teraz ulicę :szok::szok::szok::szok:nie zazdroszczę :no::no::no::no:
Lunka my tez mielismy takie puzle dla Julki jak MH i Anaconda ci polecają były super zużyły sie przez te pare lat ale byłam zadowolona z nich :tak::tak:
Medea co to za okulista:szok::szok::szok::szok::szok:ja pierdziu przecież dzieciaczkom takim małym tak sie wzroku nie bada:szok::szok::szok:zmień lekarza i to szybko :tak:
Justa ale cie dzieci załatwiły :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dobrze że szybko wróciliście :szok::szok::szok::szok:
MH a co ty dzis masz taki wystawny obiad:szok::szok::szok::szok::-):-):-):-):-)
Joasiu szefostwo cię ceni a może na tym lotto wcale nie będzie tak źle???a może lżej i lepiej płatne??jesteś dobrym pracownikiem gratuluję!!!!!!!!!!!!
Madziula a to ci Klaudia niespodzianke zrobiła :baffled:jak bym to skądś znała:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: ale Adam mnie w szok wbił jeżeli chodzi o matme w tym semestrze bo ma cztery 5 w tym dwie ze sprawdzianu i dwie 4 i jedną 3 nawet pani jest w szoku :dry:
kurcze biedny Adas :-:)-:)-(
a pielegniarka normlanie brak slow by opisac jaka jest genialna - malo takich :dry::tak:
Cześć Kochane. Dzisiaj nas wypuścili. Kuba zdrowy już teraz śpi, jeszcze przez kilka dni leki ma brać ale tak to ok :tak: za to ja mam katar i zatoki mnie bolą i mam nadzieję że się szybko wyleczę bo już prawie czwarty tydzień mi się to ciągnie :sorry2: teraz idę się wykąpać i się kładę. Zajrzę jak otrzeźwieje :-D papa
to super
niech sie chowa zdrowo :tak:

reklama
no i teraz Was witam
mamy dzis piekna pogode w samych bluzkach idzie chodzic bo jest tak cieplo
zaraz ide z mlodymi na fdwor
obiad sie dokancza bo rano tez bylismy na spacerze z m i dziecmi i pozno ptzyslismy
teraz mala spi a mlody wstal - drzemnal sie godzinke...
ide dokanczac obiad
m ma na 18:30 wiec potem zajrze...
i wogole fajnie zarobilam bo sprzedlam kozuszek moro firmy NEXT od malego i dalam na li\cytacje i poszedl uwaga... za 75 zl SZOK
ale fajnie przynajmniej cos kaski nadskoczylo :)

No a co do trojki dzieci to pewnie ludzie zazdroszcza - no bo co maja do gadki

a ja to wogole mam trojke dzieciaczkow wyqwrozona - ale powiedzialam ze jeszcze nie teraz jak juz to nastepne po 30 :-D heheh
no ale dwojka jak narazie mi sie sprawdzila
bo we wrozbie bylo chlopak dzieczyna chlopak tak wiec po 30 spodziewam sie chlopczyka haha :-D:-D:-D:-D:-D:-D

dobra ja ide :tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Justys no niestety ludzie mają dziwną domenę jakąs jeżeli sami mają jedno dziecko to wydaje im sie że 2 a już 3 to jakaś patologia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wiem coś na ten temat choćby mój brat:-:)-:)-:)-(mają z bratowa jedno dziecko zresztą już prawie 16 letnia panienkę moja bratowa sama ma 2 rodzeństwa i zawsze mówiła że jedno i koniec mój brat kiedys chciał brdzo drugie dziecko ale bratowa twardo nie i koniec :no: jak urodziłam Julke to jeszcze ok ale jak juz Antka to:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no w ich oczach nie jestem normalna :-:)-:)-:)-(
Beatka super że już jeteście :tak::tak::tak::tak::tak:super że Kubuś zdrowy :tak::tak::tak::tak:obyś ty tylko sie teraz nie rozłożyła :no:
Lidka dzielne chłopaki z tych twoich bliźniaków zdrówka dla nich :tak:
Iwcik 16 stopni :szok::szok::szok::szok:zazdroszczę u nas +9 ale mocny wiatr niestety :baffled:
Natalineczka a jak dziś Czarek????
Była u nas pani doktor dam dostał nystatyne do płukania jamy ustnej i sachol do smarowania dziąseł bo zrobił mu się stan zapalny całej jamy ustnej :-(ma całe dziąsła czerone wręcz bordowe i pełno białych plamek na tym mówi że bardzo boli :-:)-:)-(
Julia z wycieczki do muzeum zadowolona bardzo bardzo :tak:mówi że dzień afryki był świetny nosili garnki na głowie ogladali domki afrykańskie chodzili w ich ubraniach no jednym słowem mega zadowolona :tak:
MH no i powinnas się rozpływać z dumy nad córcią bo masz być z kogo dumna :tak::tak::tak:Gratki dla dzielnej Niki :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Dorota ja w tipsach to bym chyba nic nie zrobiła :szok:zreszta nie wiem nigdy nie miałam :no:
Ja gotuje obiad Adam chce jajko sadzone dla nas mielone z wczoraj Antek roznosi chate ,pokój dzieci wysprzątany na reszte nie mam już sił zasypiam na stojąco :-(

A ja w końcu zamiast na miasto pojechać to wzięłam się za gruntowne porządki i tak mi zeszło aż do teraz :tak::tak:, w miedzy czasie zupę ugotowałam i właśnie czekam aż przestygnie to ją zjem :tak::tak::tak:
U nas też dzisiaj piękna pogoda, chyba pójdę z Mają po przedszkolu na plac zabaw :tak::tak:

Otóż wczoraj właśnie ktoś powiedział coś, że aż serducho mnie zabolało:-(. Kto jak kto, ale to była właśnie doktorka.:baffled: " No jak pani wyjdzie z ośrodka , to zrobi się jaśniej na korytarzu" . Bardzo przykro mi się zrobiło, zwłaszcza, że moje dzieci przesiedziały grzecznie na korytarzu w przychodni dzielnie całą godzinę , czekając na swą kolejkę. Nie wliczam już to mojego zdenerwowania , kiedy to osoby , które przyszły przede mną przepuszczali nowo co przyszłych swoich znajomych. I tak zamiast 3 byliśmy 7.
Do domu przyszłam z dołem, wkurzona. Humor padł.:-:)-(
Nie ma to jak dobre słowo od drugiego człowieka.

Jednak to nie pierwszy taki incydent.:no: Na basenie , w pizzerii zamiast zająć się swoimi czynnościami ludzie skupieni byli obserwowaniem całej naszej piątki. Przykro mi się robi w takich sytuacjach i przez to nawet z domu nie chce mi się gdziekolwiek wychodzić.:-(
Masz kochana podobne sytuacje? Dowikla a ty?
Ja nie wiem czemu obraz rodziny 2+3 budzi wśród ludzi takie wrażenia:no:.Jakiś szok.:dry:

Edit: To się Adam nacierpiał w nocy.:szok::szok::szok:

Justyna pierwsze słyszę żeby ludzie komentowali ilość dzieci, a co kogo obchodzi jak ktoś żyje :szok::szok::szok: Bosze czyli wychodzi na to że ludzie są jeszcze gorsi niż myślałam, a tobie ogromnie współczuję że jakieś docinki musiałaś słuchać z tego powodu, masz trójkę wspaniałych dzieci i to jest ważne a głupotę ludzką olej bo pełno jest jej na tym świecie

Rano ja próbuje rozmawiać z Klaaudiaa na temat jej ocen ,a ona do mnie ,ze będa zdawać na karte rowerowa nie długo i będzie potrzebowała sprawnego super roweru,ja o niebie ta o chlebie ,takie zawracanie gitary bez zwiazku ze sprawa,moze za wyniki w nauce powinnam jej kupić nowy....

Bo tak to z dziećmi jest ty jedno one drugie :-D:-D:-D:-D

Cześć Kochane. Dzisiaj nas wypuścili. Kuba zdrowy już teraz śpi, jeszcze przez kilka dni leki ma brać ale tak to ok :tak: za to ja mam katar i zatoki mnie bolą i mam nadzieję że się szybko wyleczę bo już prawie czwarty tydzień mi się to ciągnie :sorry2: teraz idę się wykąpać i się kładę. Zajrzę jak otrzeźwieje :-D papa

Super ze już w domku jesteście i że Kubuś zdrowy, teraz ty się wykuruj porządnie :tak::tak::tak:

Witam, my po rehabilitacji :tak: Następna wizyta jak mała zacznie ładnie chodzić :tak::tak::tak: Została wychwalona, jak sobie świetnie radzi jaka śliczna, jak grzeczna, achy i ochy :-D:-D Tak urosłam, że mało nie pekłam z dumy :-p Rehabilitant powiedział, że on nie widzi, żadnych h powodów do rehabilitacji SI :happy2: No ale kontrolować będziemy :tak:

Miło słuchać takie rzeczy o własnym dziecku :tak::tak::tak:

no i teraz Was witam
obiad sie dokancza bo rano tez bylismy na spacerze z m i dziecmi i pozno ptzyslismy
ide dokanczac obiad
i wogole fajnie zarobilam bo sprzedlam kozuszek moro firmy NEXT od malego i dalam na li\cytacje i poszedl uwaga... za 75 zl SZOK

To super się udało za tyle kożuszek sprzedać, ja pamiętam jak w tamtym roku kupiłam Mai kombinezon zimowy za 39zł a sprzedałam za 70zł :-):-):-)

Dorota ja w tipsach to bym chyba nic nie zrobiła :szok:zreszta nie wiem nigdy nie miałam :no:

Ja też nigdy nie miałam i chyba też nic bym w nich nie zrobiła :szok::szok::szok:

My też wróciliśmy ze spacerku.:tak:

Znowu się rozpisałam, ale co tam.... temat zamykam, nie ma się co nakręcać.:sorry2::dry:

Dzięki dziewczyny za wsparcie.:tak:

Mykam powolutku odgrzewać spagetti , bo zaraz stonka z pracy wróci:baffled:;-):-). A potem skoro jeszcze dzieci rekolekcje mają to może skoczymy na wieś do dziadków.:tak:

A propos allegra . Też od jakiegoś czasu siedzę:tak: i szukam okazji do kupienia Julce i Amelce kreacji na komunię. Ale wszystko takie jakieś drogie...:szok: Chyba wybiorę się do naszego " Centrum Chińskiego" i tam zaopatrzę panienki w sukienki.

Tymczasem wybywam, miłego popołudnia i wieczorku.:tak:

A ja cały czas próbuje małą do przedszkola zapisać :no::no::no: Jakaś lipa straszna z tym całym systemem, doczytałam,że potem i tak muszę sobie to wydrukować i zanieść do przedszkola :szok:

malinka biedny Adaś

justa co za baba:eek: ja tam sie ludzmi nie prejmuje, ostatnio to wszystkim dogryzam i wyzywam jak mi zajdą za krose- np dzis w kauflandzie gosc sie rozpedzil i przywalil w moj koszyk w ktorym mialam jescze maks w foteliku!!! i tak go zwyzywałam,ze na pol sklepu bylo mnie slychac!!! bo widzial ze ide i skrecam to nie mgl sie zatrzymac i poczekac tylko du pnąć w moj wozek!!

tak samo wczoraj jak wychodzilam od okulisty z maksem i bylam juz krok od progu w drzwiach z fotelikiem w rece, wiec sama ledwo sie miescilam na szerokosc to jakis kutafon mi sie ciśnie :zawstydzona/y::wściekła/y: powiedziałam mu ze po 1 najpierw sie wychodzi a po 2 jest palantem bo widzi ze z dzieckiem ide i sie cisnie i mowie a co by bylo gdgyby mi dziecko spadlo na ziemie? gosc czerwony jak burak i jesce baba co palila na schodach przed wejsciem sie wydarla- własnie!!!!bo takich ch u jów trzeba tępić!!!!:szok::-D:-D:-D:-D

patrysia to super Ci się udało:tak:

nie iwem co jeszcze mialam napisać:dry:

Witam porannie z sałatką z kurczaka z ananasem na śniadanie, hehehehe, pycha. A tak się pochwale, hihi.
W końcu wtorek i P poszedł do pracy to wpadam jak tylko oczy przetarłam. Zaraz nadrobię wczorajsze straty.
Pogoda boska, słońce, bez wiatru, no tyle że kiepsko ciepło-tylko 4*.
nie przepadam za te salatka ale chetnie bym jakas zjadla.Nie ma kto zrobic:-D
no i jestem z rana na chwilke z Maksem na kolanach:-D
ładnie znosl szcepienie-zreszta jak zwykle:tak: zaplakal przy 1 ukluciu dopiero po wyjeciu igly jak sie kapnal:-D no potem juz przy wkluciach ale luzik, jak skonczyla przytuliłam go i juz byl spokoj:tak:
bardziej wył u okulisty:tak::baffled: ten gosc go chciał badac na maszynie dla doroslych:eek:
czyli kazal oprzec brode o te oparcie i przylozyc czolo do takiego metaloweho czegos:eek: a wiadomo ze takie dziecko nie bedzie bez ruchu a zajete obie rece trymaniem go w pozycji "samolocik" jaka on zalecił:-D:eek: myslalam ze padne-musze jakiegos innego okuliste znalezc, bo za tego podzekuje:eek:

stwierdzil ze dopiero jak dziecko ma 2-3 lata to mozna stwierdzic wade wzroku:eek:

poza tym spoznione zyczenia dla naszych solenizantek:tak:

dowikla super fotki-ale dziewczyny mialy zabawe:tak:
ten okulista to chyba jakis walniety, u nas to robili tak ze trzymasz dziecko na rekach a babka miala w rece taki dzojstic i celowala z odleglosci w oczy dziecka
wITAM :tak:

Anka, robiłaś już test :-p

A ja dzisiaj z Niki na rehabilitacje, Helenka bez temperatury :-) Poza tym nic ciekawego :sorry2: Cały czas robię porządki i wystawiam pierdoły na allegro :-p mam już ze 150 zł :-p

Edit:
Madea, jakiś niewydarzony ten okulista :szok: Mojej Niki badali wzrok jak miała niecałe 2 miesiące.
niedoczytalas ze @ dostalam:sorry2:
dobra
pranie sie kreci ale mala juz wstala wiec spadam mam troche roboty a pozneij do sskoly
musze na poczte wpsac bo listonoszka do nas nie dojedzieprzypomnijcie mi jutro zebym do kuriera zadzownila z avonu bo tez do mnie nie ojedzie:wściekła/y:
i ciekawe czy mi smieci zabiora bo jutro powinni a jak droga zablokowana:baffled::baffled:

ide milego dnia
no to Cie zalatwili, niezle.Ja tez mam roboty za oknem wiec wspolczuje Ci
Hej .
I u nas piękne słoneczko. :tak::-)

Ktoś coś pisał o KFC i mnie się przypomniało... Przez rok trzymała Happy Meal z McDonalds w szafce. Nie spleśniał

My wczoraj u kontroli byliśmy. Dzieciaczki dostały jeszcze antybiotyk na 5 dni w celu doleczenia .:tak: Więc wszystko idzie ku temu, że w czwartek wreszcie do szkoly powędrują. Uff...:cool2:
:szok::szok::szok::szok::szok:
antybiotyk na doleczenie:confused:
Przypomniało mi się ...

Wiecie co wczoraj Kacper na wieczór zrobił? Bawili się z Julką takimi drewnianymi mieczami. W pewnym momencie ja z Łukaszem i Amelą wyszliśmy do kuchni. Przychodzimy a w domu pełno czarnego dymu.:szok::szok::szok: Pierwsza myśl, panika - PALI SIĘ!. :szok::szok::szok: Łukasz wszedł do pokoju a tam filar, taki szyber odprowadzający spaliny wsunięty do końca. ( nie wiem jak to wytłumaczyć). Dymu od cho*. Pytamy co się stało, jak to się stało.... Brak winnego.:wściekła/y: Nikt nic nie wie.:no: Wietrzenie chałupy.:wściekła/y::wściekła/y: Potem mycie wszystkiego.:wściekła/y::wściekła/y: A ja już mna święta czyste firanki pozakładałam.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-(
Potem okazało się , tak na spokojnie rozmawiając ze starszakiami, że jak się bawili tymi mieczami , niechcąca stuknęli w filar i szyber się zamknął. :angry::angry::angry:
Szczęście , że w miarę szybko przyszliśmy i , że nic nikomu się nie stało.
o kurcze ale mialas co robic

witam kochane wtorkowo:happy2:
jestem mega nie wyspana :no: Adam całą noc płakał tak go bolało ucho :-(o 6.30 zadzwoniłam do naszej pani doktor na komórke w pełnej desperacji bo już z bólu zwracał i pytam co mam robić przepraszam ją że dzwonie tak wcześnie itd a on ze spokojem że jest do 7 na dyżurze w szpitalu ale jak tylko skończy przyjedzie do nas do domu :szok:myslę kurcze ciekawe ile skasuje no le trudno .....przyjechała o 7.30 zbadała Adama obejrzała na wzystkie strony okazuje sie że od anginy dostał stanu zapalnego jamy ustnej i ucha :-:)-:)-:)-(dostał leki nystatynę do jamy ustnej krople do ucha włożyła mu tez do ucha opatrunek z antybiotykiem i wiecie co nie wzieła ani złotówki :szok::szok::szok:powiedziała że mieszka od miesiąca ulicę za nami więc i tak ma po drodze a poza tym to jej pacjent i tak jakos nas lubi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wiecie co mi słów zabrakło bo dawno się z czyms takim nie spotkałam :no:mało tego powiedziała że na 14 będzie szła do przychodni to wpadnie zobaczyc Adasia :szok::szok::szok::szok:wiecie co sa jeszcze dobrzy ludzie na świecie :tak::tak::tak:
Adam teraz czuje sie lepiej tzn wreszcie ucho przestało go boleć :tak:Antek śpi ,Julka w muzeum a ja ledwo na oczy patrzę bo spałam od 23 do 24.25 a potem to już męka z Adamem :-:)-(
dry:
biedny bol ucha to masakra.Pamietam jak lali plakala:baffled:Dobrze ze lekarka byla superowa
No i nie wiem co robic ładna pogoda a ja siedze w domu jak jakas .......zrobiłam pranie posprzatałam i co dalej ........ siedze i klikam jak nie na BB to na GG hehe......
:-D:-D:-D:-D nuda Cie dopadla:-D
czesc mamuski!!:-)
pogoda piekna za oknem a my niestety musimy w domku siedziec.:no:
blizniaki nawet dzielnie znosza te zastrzyki.oby im tylko pomogly!!!
a ja sie dziwnie czuje,gardło mnie pobolewa,katar dostalam-chyba mnie jakies chorubsko dopada(oby nie bo już i tak tyle kasy poszlo na leki):wściekła/y:
przydało by mi sie okna umyc ale jakos nie mam checi.:eek:

.;-)[/COLOR]
B]
nie rozchoruj sie
Malinka pozazdroscic lekarki :-).Dokladnie sa jeszcze dobrzy ludzie na swiecie :-).
JUSTYNK BRAK MI slow na tych ludzi.Staraj sie nie przejmowac .Jestem z toba kochana.

Ja mam tipsy czuje sie jak kaleka :-).Nic nie potrafie zrobic.Ta dziewczyna jeszcze jest bo we dwie robimy paznokcie.Nie umem nic teraz zrobic.Pierwszy raz mam takie paznokcie :-).Oliwk spi.Cos jej zas krew lec z zabkow :-(.
Jak oliwka wstanie to sprzatanko,zjemy zupke i idziemy z dziecmi na chustawki.Wrocimyto rybke na drugie bedziemy robic.POZNIEJ salatke owocowa .
baw sie na maxa a z pazurami dasz rade kwestia przyzwyczajenia
no i teraz Was witam
ide dokanczac obiad
no fajnie ze taka cena, woow:tak:
Była u nas pani doktor dam dostał nystatyne do płukania jamy ustnej i sachol do smarowania dziąseł bo zrobił mu się stan zapalny całej jamy ustnej :-(ma całe dziąsła czerone wręcz bordowe i pełno białych plamek na tym mówi że bardzo boli :-:)-:)-(
-(
oj Lali miala przy zabkowaniu tylko ze jej to az krew leciala jak dawalam jej butelke:baffled:wspolczuje bo to straszny bol.Moja jesc nawet nie mogla
Pati, to niezły interes zrobiłaś na allegro :-p

Wywaliło mnie z systemu, w trakcie zapisów... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
upssss i co dalej?

reklama
Malinka pozazdroscic lekarki :-).Dokladnie sa jeszcze dobrzy ludzie na swiecie :-).
JUSTYNK BRAK MI slow na tych ludzi.Staraj sie nie przejmowac .Jestem z toba kochana.

Ja mam tipsy czuje sie jak kaleka :-).Nic nie potrafie zrobic.Ta dziewczyna jeszcze jest bo we dwie robimy paznokcie.Nie umem nic teraz zrobic.Pierwszy raz mam takie paznokcie :-).Oliwk spi.Cos jej zas krew lec z zabkow :-(.
Jak oliwka wstanie to sprzatanko,zjemy zupke i idziemy z dziecmi na chustawki.Wrocimyto rybke na drugie bedziemy robic.POZNIEJ salatke owocowa .

tak jest zawsze na poczatku jak sie tipsy zalozy:tak:.przyzwyczaisz sie-wiem co mówie bo ja na okrągło mam tipsy i sa super!!!;-)
a to czemu oli sie krewka leje z zabkow?:confused:

super ze juz w domku jestescie i ze maluszek juz zdrowy.:tak:tylko ty sie teraz nie rozchoruj.:no:

A ja cały czas próbuje małą do przedszkola zapisać :no::no::no: Jakaś lipa straszna z tym całym systemem, doczytałam,że potem i tak muszę sobie to wydrukować i zanieść do przedszkola :szok:

tak,to prawda trzeba to wydrukowac i zaniesc do przedszkola.sam to przerabialam 2 lata temu.
dla mnie to zapisywanie przez internet jest beznadziejne.:no::baffled:

malinka biedny Adaś

justa co za baba:eek: ja tam sie ludzmi nie prejmuje, ostatnio to wszystkim dogryzam i wyzywam jak mi zajdą za krose- np dzis w kauflandzie gosc sie rozpedzil i przywalil w moj koszyk w ktorym mialam jescze maks w foteliku!!! i tak go zwyzywałam,ze na pol sklepu bylo mnie slychac!!! bo widzial ze ide i skrecam to nie mgl sie zatrzymac i poczekac tylko du pnąć w moj wozek!!

tak samo wczoraj jak wychodzilam od okulisty z maksem i bylam juz krok od progu w drzwiach z fotelikiem w rece, wiec sama ledwo sie miescilam na szerokosc to jakis kutafon mi sie ciśnie :zawstydzona/y::wściekła/y: powiedziałam mu ze po 1 najpierw sie wychodzi a po 2 jest palantem bo widzi ze z dzieckiem ide i sie cisnie i mowie a co by bylo gdgyby mi dziecko spadlo na ziemie? gosc czerwony jak burak i jesce baba co palila na schodach przed wejsciem sie wydarla- własnie!!!!bo takich ch u jów trzeba tępić!!!!:szok::-D:-D:-D:-D

patrysia to super Ci się udało:tak:

nie iwem co jeszcze mialam napisać:dry:

i dobrze kochana robisz!!!!:tak:
popieram jak najbardziej.;-)
mnie strasznie denerwoje jak ktos tak strasznie kuka do moich dzieci jak sa we fotelikach,gapia sie tak beszczelnie-jak by nigdy blizniakow nie widzieli.:wściekła/y::no:

ja juz po obiadku.blizniaki spia,krystian w przedszkolu,M w pracy a ja popijam kawke i jestem na bb.
cos sie pogoda u mnie popsula,chyba bedzie padal deszcz.:baffled:
mnie chyba dopada jakies chorubsko,czuje sie coraz gorzej-łykam co tylko mam w domu,mam nadzieje ze pomoze.:dry:

Do góry