reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

Beti mnie tez boli kosc ogonowa:/ ale ja mysle ze u mnie przyczyna jest to ze kiedys upadlam pupa na ziemie i jakis tydzien nie moglam siadac;(

Ja juz wrocilam z cpnu hehe..hot dog wciagniety a mama smazy rybke..bozee..gdzie ja to pomieszcze:)

reklama
no mam nadzieję że nie dzieje sie nic złego zacznę panikować jak będzie bardzo bolało a tak narazie nie chcę się nakręcać ....chociaż nie powiem że nie mam obaw....
ja nie lubię kiśli,ani budyni...budyń kiedyś lubiałąm a teraz już nie:).... ja se zajadam mleko w proszku te pełne mniam i gęba zaklejona :) mój się cieszy bo się nie odzywam hehhehe co jest bardzo żadkie :) ja nie lubię milczeć hihi

ja z miłą chęcią tą rybkę zmieszcze heheh...........no tak ty taka chudzinka to będzie cięzko heheh no ale zawsze mogę podać adres :)

oo melko w proszku!!! super sprawa!!mordoklejka:-D:-D ja jeszcze choruje na kaszki dla maluchów owocowe.mleczno-ryżowe:baffled::baffled::baffled: no na pewno nie uda mi sie figury utrzymać:-D:-D
Ja jestem po porcji lodó ale takich na gałki..ale o samku serniczka..no pyszota!! Beti to na pewno nic poważnego!! Odpoczywaj sobie i zobaczysz że przejdzie! Bezstresowo pamiętaj;-);-)

Paulka ja kojarze te lody z wisniami z Biedry - boskie sa :-) Chyba sie po nie niebawem wybiore.

Poza tym - jak czytam tu o gofrach - to nie wytrzymuje, choc pelna jestem od mega ilosci pizzy :-)

Co NK to, jak juz pisalam nie mam konta a tez chcialabym miec pojecie, jak ktora wyglada - zawsze, to jakos fajniej sie czyta forum. Moze dla tych, ktore kont nie maja - domyslam sie, ze nie jestem sama - proponuje moze dolaczyc swoje fotki w ramach awatarkow - jesli oczywiscie komus to nie przeszkadza.

Kerna? Widzialam sie juz na watku wrzesniowek z dopisanym na niebiesko synkiem - dzieki :-)

Ja wlasnie wypryszbnicowalam sie i nasmazylam nalesnikow z serem na kolacje i jestem pelna!!,brzucho juz mam taki wielki w zadne spodnie sie nie mieszcze.I czekam kiedy mnie wreszcie kopie choc wiem ze to jesczce troszke!!
Milego wieczoru

a zawsze można sobei założyć album w swoim profilu:tak::tak: Ja mam taki, ale waidomo zarezerwowany dla przyjaciół świrów nie brakuje niestety. Możecie też tam wrzucac swoje fotki, a jak nie chcecie żeby cały świat Was oglądał, to po prostu zróbcie album jako prywatny dla kontaktów:tak:

ja nie lubię kaszek niestety...a lody też mam zapomniałam o nich :szok: mam o smaku kawowym a do tego sosik truskawkowy :-) ale to na wieczór po kapieli :-) co do figurki to ja zawsze mały tłuścioszek heheha teraz to już wogóle a co będzie w wrześniu to już nie mówię hihi:szok:

reklama
Witam.
Generalnie ostatnio nawet nie próbowałam pisać tylko czytałam. Miałam wrażenie że macie swoje ścisłe grono. Ale gratuluje wam dziewczyny pozytywnych wyników badań. Cieszę się razem z wami.
Szczególnie Tobie Beniaminko. Ja jutro mam badania penetralne. Strasznie się boję jakieś głupie obawy chodzą mi po głowie. Tym bardziej że jakoś ostatnie dni źle się czuję. Może zmęczenie pracą i przesilenie wiosenne. Piszecie że tyjecie a ja z przerażeniem bez wymiotów spadłam 3 kg.
Miłego wieczorku.

Do góry