reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

nie powiedziaolam, ze najlepszym.
poza tym u nas te nie bylo pieniedzy, wiec tym bardziej cieszylo, ze dziadkowie dali.
rob jak chcesz, przeciez nie kaze zmienic postepowania, tylko chce unaocznic, ze to nie musi byc takie zle i zgubne

Rozumiem o co Ci chodziło, ale ja jednak pozostane przy własnym zdaniu ;-)

reklama
Agulka, jesteś? Co do zmniejszania filmów, to ponoć potrzebny jakiś specjalny program i trwać może to dość długo, jeśli jesteś tym zainteresowana, to poproszę męża, by go poszukał.

proboje dalej wystaiwac na allegro, ale mnie szlag trafia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wszsytko pod gorke:baffled::baffled:

Asiek, jak zrobic, zeby sobie przygotowac wczesniej aukcje, gdzies ja zapisac i dpoiero pozniej wystawic?

nie bylo ich az tak spoor. dobry punkt mialam. szwageir P liczyl na E7, wiec tam to obled:szok::szok::szok:ja mialam srednio 350-400na godz. byly monety, ze z kazdej strony po kilka, apotem chwile spokoju.
przeoczyc tez pewnie jakies przeoczyalm, bo....czytalam w miedzyczasie ksiazke:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p

a ze spacerek byl udany, to widizalysmy an zdjeicach;-):-)

Donkat zdjęcia sa z wczorajszego spacerku

;-):-p

a dostaje Kuba jakies pieniazki od rodzinki?
mozna zbierac w sakrbonke i miec na placenie szkod.
my zbieramy i kupujemy zabawki:tak:a jak czasem chce rozmienic, czy pozyczyc, to sie musze tlumaczyc Julitce, bo od razu pyta: mama, dlaciego bierzesz moje pieniazki?:szok::-D

to Ola jak jej mówię że nie kupię jej czegoś bo nie mam pienążków to mówi ja mam w skarbąca możesz sobie wziąśc:-D

i co? nie znalazlas?

nie znalazłam bo nie poszłam dalej szukac:-(
nieee. u nas bardzo rzadko tak sie zdarza to juz czesciej ja pytam, czy ja wizac, czy nozki nie bola. chociaz my nie chodzimy za czesto na dluuuugie spacerki.
Mateusz też bardzo rzadko woła że chce na rączki

jeśli chodzi o pieniążki dla dzieci to ja uważam że to nic złego_Ola dostała rok temu skarbonkę i mówi że zbiera na zabawkę,ale jak mi brakuje to córcia chętnia mamusia ,,pożycza".Na urodziny wolę prezent zamiast pieniązków bo wiem ze dziecko będzie bardziej zadowolone ale jeśli dostaje pieniążki to też ok,za życzenia noworoczne dzieci dostały od teściowej po 20zł i wcale nie uważam że to cos złego_Ogólnie Mateusz to jeszcze wogóle nie ma pojęcia co to pienążki a Ola nie zna jeszcze ich wartości

Agulka, jesteś? Co do zmniejszania filmów, to ponoć potrzebny jakiś specjalny program i trwać może to dość długo, jeśli jesteś tym zainteresowana, to poproszę męża, by go poszukał.
dzieki ........... to jak kiedyś napatoczy sie męzowi to wtedy daj znac jaki................ zmnijeszyłam już rozdzielczośc w aparacie

Mateusz też bardzo rzadko woła że chce na rączki

jeśli chodzi o pieniążki dla dzieci to ja uważam że to nic złego_Ola dostała rok temu skarbonkę i mówi że zbiera na zabawkę,ale jak mi brakuje to córcia chętnia mamusia ,,pożycza".Na urodziny wolę prezent zamiast pieniązków bo wiem ze dziecko będzie bardziej zadowolone ale jeśli dostaje pieniążki to też ok,za życzenia noworoczne dzieci dostały od teściowej po 20zł i wcale nie uważam że to cos złego_Ogólnie Mateusz to jeszcze wogóle nie ma pojęcia co to pienążki a Ola nie zna jeszcze ich wartości
ale wazne jest dal nich samych , że jak nazbieraja cała skarbonke to będą mogli iśc do sklepu z zabawkami i sobie wybiora co chcą............ to będzie taki ICH zakup.

No to u mnie jest nieco inaczej. Kiedy idziemy do sklepu razem wybieramy jakąś zabawke (naturalnie w rozsądnej cenie) ale place zawsze ja :-) wg mnie też ma frajde, że coś sobie sam wybrał

reklama
Do góry