reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

[

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi-jak z kranu w sensie ze ide i czuje jak mi sie "jak woda" leje i duzo,ale mialam w zeszlym tyg robione badania i zadnej infekcji nie mam,ale coz i tak spytam

karolinkare-ja na bank na plaskim,mam bardzo slabe krozenie i puls w stopach i czesto mnie bola a teraz to juz masakra,wiec nawet nie nastawiam sie na wysokie-a a w temacie nog zylak mi wyskocztyl pod kolanem:wściekła/y:

ja też tak nieraz mam że czuję jak mi leci ale zawsze noszę wkładki i mam w torebce zapas jak gdzieś wychodzę :-) a co do żylaków to ja mam od przed ciążą mam to po mamie :-( i boję się jakie po ciąży mi zostaną :szok::wściekła/y: no ale niestety nic na to nie poradzę...w lato i tak nie chodzę w spódnicach bo nie lubię wolę jakieś rybaczki albo dresy :-)

reklama
Ja na płaskim na codzien ale na pewno nie zaszkodzi jak od święta się wyskoczy w obcasie :tak:
wiadomo,że w ciąży kręgosłup siada i jest większe ryzyko żylaków, więc jak najczęściej w płaskich bucikach :tak: A propo obrzęku, to czeka nas brzuszek w trakcie upałów i najlepszy jest umiarkowany ruch, nie wolno przestać chodzić bo wtedy obrzęki murowane :zawstydzona/y:a po spacerku nogi wyżej i będzie ok :tak:

Jest jeszcze takie proste ćwiczenie przeciw żylakom i obrzękom- wspięcia na palce, uruchamiają mięśnie łydki i łatwiej odprowadzana jest krew z kończyn.

Kerna daj znać po wizycie, trzymamy kciuki ;-)

a buty..jestem właśnie w planach zakupu,ale to bedą na stówe balerinki jakieś. Już wiem, że nogi mi spuchną okropnie i obcasy odpadaja na bank:sorry2: coś miękkiego i wygodnego:tak:

U mnie tak piekna pogoda ze sie wystawilam na balkon buzia do slonca i juz buzke mam lekko zaczerwieniona :) wiadomo ze nie wystawie sie na plazy o 12 w poludnie przy upale jak nie wiem co ale wedlug mnie lekkie musiniecie sloncem nie zaszkodzi :)
hello po powrocie :) jak maluszki?

ojej,moj ostatnio discavey oglada tylko

pysznosci polecam,prawie jak schabowe

tu akurat sie zgadza, z niektorych wątkow blizsze mi osoby po nudzie uciekly

wiesz jak juz pewnie zauwazylas,dlatego przydaje sie co jakis dzien jakas awanturka:) bo przynajmniej cos sie dzieje
mnie tematy jedzeniowe przygnebiaja bo duzo nie jem sama,apetyt mizerny,i nudzi mnie to kto co na obiad gotuje,--szczerze tego zupelnie nie czytam

gratuluje mimo niedosytu

wspolczuje bardzo ,taki ma okres,napewno szybko wroci do siebie i wiecej czasu dasz rade z nami spedzac

a tak wogole polecam 2,5 latka,je bebiko i oglada bajki,ja na bb--rewelacja

Karolinkare trzymam mocno kciuki za Was

witaj po powrocie

gratki duze,supr wiesci

spadam do pracy,bede po 19 papa

dzięki Dorotka to juz tylko 1,5 dnia...............:-(

a buty..jestem właśnie w planach zakupu,ale to bedą na stówe balerinki jakieś. Już wiem, że nogi mi spuchną okropnie i obcasy odpadaja na bank:sorry2: coś miękkiego i wygodnego:tak:

no właśnie też sie zastanawiałam nad belrinkami ale ja to niska jestem 163cm i za bardzio na płaskim nie wyglądam......... hmmm muszę pomysleć podobają mi się te od Deichmana co w tv reklamuja ..........:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no właśnie też sie zastanawiałam nad belrinkami ale ja to niska jestem 163cm i za bardzio na płaskim nie wyglądam......... hmmm muszę pomysleć podobają mi się te od Deichmana co w tv reklamuja ..........:)

To witaj w klubie -ja tez 163cm:-)

I wiesz jak bylam nastoltka to sie katowalam w wysokich a teraz dziekuje temu kto wymyslil balerinki;-)

KAROLINKARE witaj, napisalam ci na priva ale nie wiem czy doszlo, ja mam sie swietnie, maluchy miejmy nadzieje ze tez :)

Co do butow, ja kupilam dwie pary balerinek i jedne na obcasie te co reklamuje Cindy w Deiahcmanie hihi :-):-):-) bo obcasik grubszy jest i sa wygodne jeszcze teraz mysle ze dam rady w nich smigac :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
z butow to jakies mega wygodne,moze sobie ecco zafunduje:-pbo odpoczynek na lawce z ksiazeczka odpada,musze biegac za nadpobudliwa 2latka:sorry2:

Karolinka - 3mam za was kciuki:tak: ile bedziesz musiala czekac na wyniki?

to forum wyglada jak sinusoida albo totalne nudy pudy albo dym, moze bedziemy wykresiki robic? a wtedy wieksze afery beda przewidywalne niczym skurcze porodowe:-D albo tsunami:cool2:

Do góry