reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ale was mało z brzuszkami :) Trzymam kciuki za szybkie i mało bolesne porody!!:)

U mnie brak czasu na bb, mam nadzieję, że dzisiaj usiądę i uzupełnię listę jak dzieciaki usnął :)

Miłego dnia Marcówki!

reklama
Ja też się witam w dwupaku.
Nocka ok, z tym że dzisiaj biłam rekordy w wizytach w toalecie - chyba co godzinę, potem dopiero co 2, masakra.
Pogoda ładna, właśnie zjadłam śniadanko i też się gdzieś przejdę. Ja tak jak Agus , do pół godziny i mam dość, nogi bolą.
Wczoraj zrobiłam pazurki u stóp, mam nadzieję, że już ostatni raz z brzuchem, bo ciężko było, następnym razem już nie dam rady hihi.
Magmadzia trzymam kciuki, może już jesteś po.
A ja ciągle się zastanawiam kiedy mnie złapie. Jakoś sobie wkręciłam, że to będzie w nocy i jak się budzę codziennie rano "w całości", to sobie myślę, że to jeszcze nie dziś.
A swoją drogą to ile nas zostało w dwupaku? Agus, Marciaa, Kaaha, Mysza,Naughty@happy, Ja, nie wiem kto jeszcze.
Dziś na obiadek mam żeberka i zupę od wczoraj, także nawet dwa dania będą.

No okna przetarte, mieszkanie lśni, ja cała mokrusienka hehe a akcji dalej brak hihih

Ja tez wczoraj zrobilam sobie pedicure, aler bez malowania bo nie wolno ponoc ..
Nierozpakowana jest jeszcze Dronka..

Teraz lece pod prysznic i z psem na mini spacer wokoło bloku heheh

czuje, ze bede ostatnia :> nie zostawiajcie mnie saaaamej hihihi ;-)
No ja dziś na obiadek knedle z truskawkami i jogurcik naturalny pychota. Ale dziś w Pozku upalnie normalnie słonko świeci pełną parą. Siedze rozmarzona jak to fajnie będzie pospacerować z wóziczkiem :-)
Jakoś tak mi dzisiaj optymistycznie. :)))))))

Aguś ty ale zawzięta hehe
Ja też zaraz ruszam dupsko bo tak siedzieć ciągle w miejscu to niefajnie macham tylko rękoma co by mnie baki nie zjadły :) Poranna gimnastyka

Myślę, że jak już jedna z Was zacznie rodzic to juz sie posypiemy do reszty....:)

Ech marry coraz mniej nas :zawstydzona/y: zaczynam się obawiać, że zostanę kwietniówką :zawstydzona/y: Ja sobie też wkręciłam, że wszystko u mnie zacznie się w nocy, mało tego mój M też jest o tym święcie przekonany:-p
Dobra idę na spacer, bo Mały zaczyna mi z brzucha poligon robić:sorry2:

Witajcie:-)
U mnie nowości brak, czyli standart, nic się nie dzieje.
Nie mam z kim spacerować. Mało się ruszam to może dlatego Kubusiowi się nie spieszy:baffled: Ile można sprzątać, już mi się to znudziło, choć kurze to chyba bym musiała codziennie ścierać, teraz przez te slońce niemiłosiernie stają się widoczne:-p Może siostra mnie odwiedzi to ją wyciągnę na jakiś spacer.

magmadzia- Trzymam kciuki, za szybki poród

Naughty@happy- Na szczęście zakaz odwiedzin już został zniesiony, ale pilnują godzin i przed 15 nie wpuszczają a po 18 wyganiają:dry: Niewykluczone, że mnie juz w poniedziałek zostawią na oddziale, także pewnie się spotkamy.

O Boże Karolina faktycznie koszmar !!!v Dobrze ze wszystko sie dobrze skonczyło!! Swoja droga ciekawe jak ja bym sie w takiej sytuacji zachowala....bo generalnie to panikara jestem:/

mi moja Matula codziennie mówi to jutro to jutro i co!?:p w ogóle jak gdzieś dzwonie to pierwsze pytanie- RODZISZ?
wszyscy bardziej zdenerwowani niz ja :-) Nie ukrywam, ze troche mnie męczą już te pytania ale co zrobić. LEpiej jak sięi nteresują i cieszą niż mieliby bręczeć i być niezadowoleni :)))

reklama
Witam:)
Goście pojechali, więc mam chwilę czasu was poczytać. Malutka śpi, ale widzę że cos się rusza, Trzymam kciuki za nierozpakowane:)

Do góry