reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ale moje dziecie dzisiaj marudne ehhhh ! spiacy a za cholere spac nie mogl ! mysle nie bede bujac ooooo nie!
tak wiec posadzilam na kolanach wlaczylam inhalator i ten dzwiek normalnie czyni cuda ! dziecko po minucie zasnelo ! a ja sie ,meczylam tyle czasu!
szkoda tylko ze to tak glosnooooooooooo chodzi :szok::szok::szok::szok::szok:
i szkoda ze jak wylanczam maly sie przebudza - no litosci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

juz mi w uszach dudni !:-D:-D

czy on musi tak ekstrymalnie ?????:-)

ja julke bujam do snu w dzien bo nie zasne...zas w nocy bez problemu...a teraz bujanie nie dzialalo to wrzcilam ja do wozka... na boczek bo tak uwielbia spac po jezdzilam z 2 minuty i wreszcie spi a ja moge isc obiad robic:-)

reklama
Ale moje dziecie dzisiaj marudne ehhhh ! spiacy a za cholere spac nie mogl ! mysle nie bede bujac ooooo nie!
tak wiec posadzilam na kolanach wlaczylam inhalator i ten dzwiek normalnie czyni cuda ! dziecko po minucie zasnelo ! a ja sie ,meczylam tyle czasu!
szkoda tylko ze to tak glosnooooooooooo chodzi :szok::szok::szok::szok::szok:
i szkoda ze jak wylanczam maly sie przebudza - no litosci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

juz mi w uszach dudni !:-D:-D

czy on musi tak ekstrymalnie ?????:-)

Ja byłam z Lolkiem pare razy na kręgielni (mój mąż gra zawodowo i bylismy na turnieju) i śpał jak mops 5 godzin tam!! A jak tylko wyszliśmy to się od razu obudził i ryyyyk!!! W brzuchu to musiał być serio huk, skoro dzieci tak bardzo się przy hałasie uspokajają :)

reklama
Do góry