anka26_x_07
Mama Laury :)
kochana a fotke scietych wloskow to kto wrzuciWitam
u mnie lej od wczesnego rana ,do tego wieje okrutnie,
moja wczorajsza ślicznie wyprostowana przykrócona fryzurka ,dziś już pozawijana jest(skaranie boskie mam z włosami)ale zadowolona jestem ,ze je obbciełam ,nie wiem czemu tak długo czekaam.
Ja od rana juz wykorzystana prze m,ale za to jak....
planuje dzis menu na swieta ,bo rodzice z bratem w 1 dzień na obiad przyjdą,i tworzę listę zakupów ,bo dziś trzeba będzie sie zaopatrzyc.Postanowiłam -uwaga ,wytrybować kurczaka i go nadziać ,jestem dobrej myśli
Musimy kupić dzis Ksawierkowi adidaski i kapcie do domu,ja sobie też kapcie kupie,bo moje sa już zczochrane i ogólnie to cieszę sie jak dziecko na zakupy i nie moge doczekać.
Dzieci moje od rana nawet dość zgodnie sie bawią i w domu panuje miły spokój.
Nie wiem co jeszcze miałam pisać ,bo wpadam i lecę po łebkachale cóz WIOSNA
nATALINECZKA ,U NAS W NIEDZIELE SA 2 MSZE JEDNA ZWYKŁA ZE ŚWIECENIEM PALEM ,A DRUGA DŁUZSZA Z DROGĄ KRZYŻOWA ,ZORIENTUJ SIE JAK TO JEST U CIEBIE.

Skoro jestes z rana wykorzystana to teraz latasz jak skowronek

A zakupy to kazda robi
Pochwal sie potem menu na swieta;-)
skoro sie cieszysz ze jestes na swoim stanowisku to ja razem z Toab Widac niezastapiona jesteswitam :-) samochod u mechanika o 13 ma po niego jechać ,do pracy na 15.30jestem zadowolonaa bo zostaje na swoim stanowisku pracy
byłam na tym nowym ale nawet nie miałam jak sie nauczyć bo co chwila bylam wołana na swoja kasę żeby rozładować kolejki
zresztą nie widziałam sie wogóle troche jest teraz przez to gęsta atmosfera ale wszyskim przejdzi po jakims czasie :-( Zupa pomidorowa ugotowana tylko jeszcze makaron babcia ugotuje Jutro niedziela palmowa trzeba by z dziecmi do kosciola sie wybrac
Miłej niedzieli kobietki poczytam Was wieczorem jak dam rade![]()
ale was wyrolowali z tymi czesciamino i tyle słońcaa tak było pięknie! Widzę, że u Was też pogoda dopisuje
Jeszcze zdążyłam pograbać sobie trawniczek, Mima się dotlenił pożądnie i teraz kima
M był rano naprawiać auto i co się okazało, że rok temu daliśmy parcha do mechanika, oni wzięli za robote plus części ponad 2tys!!!! A teraz M porozkręcał i okazuje się, że części są stare, niewymienione, śruby pourywane i w ogóle myśli im tam zrobić niezlą awanture
takze Joanna..mam nadzieję, że macie sprawdzonego fachowca
![]()
A wiecie, rano miałam cudowny senśniło mi się, że wszsycy z domu planowali wyprowadzke do Wrocławia, a nam zostawili całą chatę
![]()
A nad ranem..nie jestem pewna, ale chyba córcia (wierzę w intuicję naszej Malinki) dawała mi niezłe kopyobudziłam się od razu, ale prestało i teraz mam myślenie czy aby mi się nie śniło na jawie
Lunka laska z Ciebie niezłaFajny kolorek
Anka ale masz roboty, to musisz chyba z BB zrezygnować bo nie wyrobisz
A wiecie co Wam powiem??
Rano mój ojciec szedł sobie do domu, a tu koleś do niego się drze"panie chodź tu szybko!!"
okazało sie, sąsiadowi młody wilczur wsadził łeb w ogrodzenie takie żeliwne i za cholere nie mógł wyciagnaćten do ojca, żeby łeb mu wpuchał spowrotem, no ale daj spokój...ja bym się nie odwazyła
więc zamienili się rolami i ojciec trzymał jego zadek a koleś łeb wpychał spowrotem. Pies tak piszzcał i tłukł się, no wiadomo był prerażony, że ojciec swter miał cały mokry z jego potu
Ale udało się i pies ze szczęścia to mało się nie posikał no i właścieciel też...
dorotka zdróka dla Olwiki!!! Jak się teraz mała czuje??
A co do chorowania do powiedzcie mi jeszcze coś. Mima kaszleAle w sytlu coś mnie łaskocze i gryzie
tak go dusi czasem. Ale nocke ładnie przespał. A, że on mi nigdy nie chorował to ja zielona jestem. Takie kaszlenie może być początkiem nie?????????
![]()

A ja z BB nie ma mowy nie zrezygnuje za dlugo juz tu jestem heheh ponad 3 lata
Biedny piesek:-(
dobrze ze nie reagowalas dziecko poprostu sprawdza Cie na ile moze sobie pozwolicNo i si yacyzna taniec pingwina
a ju myslalam ze bedzie dobrze,
tak fajnie sie bawilismy i smialismy i wogole, ale nagle synek ubzdural sbie ze nie ma piciu, (w butelce ma jeszcze)
i koniec sielnaki, teraz rzuca sie po pokoju
posciagal mi kapcie i szarpal sie ze skarpetami
teraz zamyka mi kompa, i wlasnie zabral poduszke z wersalki i sie wscieka na niej, narazie mnie nie rusza, nie zwracam uwagi na niego, o wlasnie sie uspokoil, chwile lezal na wersalce
no i od nowa polska ludowa![]()
ja tez lubie taki widoczeku nas ogoda do domu,wieje,pada co chwile i zimno się zrobiło.
ja juz po pracy,wchodze do domu a tu proszę Oliwka z tatą sobie chrapią razem na łozkusłodko wyglądają.
jak wstaną to zjemy obiadek i trzeba się brac za sprzątanie![]()
moze Czarek tak wariowal bo poprostu byl juz zmeczonyczarek caly dzien daje niezle do pieca dobrze ze poszedl spac bo nie wiem co bym zrobila
normalnie jakis diabel w niego wstapil nigdy sie tak nie zachowywal
dzis spagetti, ale nawet sos z torebki musialam zapsuc
az czuje jak mi sie brzuch spina, miesnie sie sciskaja
z nerwow ale chyba zaraz pojde sie kimnac moze sie troszke uspokoje, nic w domu nie ruszam, nie chce mi sie nic, masakra jakas![]()

Laura spi Spacere po miescie troche ja zmeczyl wiec zabieram sie za robienie kulek serowych heheh wczoraj zrobilam tylko zeby sprawdzic przepis dzis zrobie wiecej bo moj wczoraj wszystko pochlonal
Zakupki zrobione nawet sobie cienie do oczu kupilam

Uciekam do kuchni;-)