Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mamuśki w bylyscie ze swoimi dzieciaczkami juz w jakims "tłumie" czyli np tesco lub cos podobnego albo wogole gdzies gdzie duzo ludzi??
Bo my sie wybieramy jutro na zakupy nooooo ale nie mam komu zostawic maluszka zreszta niewiem czy bym sie przełamała. Mam nadzieje ze nic nie załapie od nikogo.
Moj maly strasznie lapczywie je i non stop sie krztusi, wiec na jedno karmienie (butelka) to z 5-6 razy podnosze do odbicia. Ale znalazlam ze do butelek TT sa jakies smoczki wieloprzeplywowe i tam chyba wolniej leci niz z tych co daja w komplecie z butelkami - jutro maz ma odebrac, mam nadzieje ze to pomoze, bo dzieciak ulewa strasznie po jedzeniu i w trakcie.
Popatrze w takim razie za takimi smoczkami, nawet nie wiedzialam o nich. Mamy wszystko TT, ale Mlody je coraz wiecej i za jakis czas bedziemy musieli dokupic wieksze butelki. Zastanawiam sie nad Dr. Brown's. 
w sumie na spacery codziennie chodzimy i wiele ludzi zagląda do wózka i jets ok, to dlaczego w sklepie/kościele miałoby być inaczej 
Ionka dzieki za info, popatrze na te wklady. Choc i tak poprosze dzis M, zeby kupil ze 2 dr browna
Wiecie co? Moj Maluszek chyba ma lekki katar :-( Swiszczy mu w nosku i kilka razy odciagnelam z jednej dziurki zoltego glutka :-(
Coś mało udzielają się mamuśki.Dzieci widocznie są absorbująceRozumie,moja Niunia właśnie zaczyna się rozbudzać i trzeba znowu ją nakarmić.Powiem wam szczerze,że brakuje mi możliwości przytulenia się w nocy do męża..bo obecnie między nami Daga śpi.