reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

powrót do formy:)))

o jaaaaa !!!! i tak szybko się zdecydowałaś, ja normalnie truchleje ze strachu i nie mam odwagi, boję się diabelnie.

reklama
mielismy 3 podejscia. Znaczy wczoraj. Ale tez juz myslalam, ze damy sobie spokoj.
Na szczescie Karol byl delikatny i nie zrazilam sie.
Dobrze bedzie :-)
tylko ciasno :-D

dziewczyny wczoraj mialam swoj drugi "pierwszy raz".
powiem Wam, ze masakra. Utrata dziewictwa nie byla taka nieprzyjemna jak to !
Jeszcze w glowie mialam wizje rozchodzacego sie szwu. Brr.. dobrze ze juz mam to za soba.

Sorki za takie szczere wyznanie. Mam nadzieje, ze u Was jest i bedzie lepiej :-D

Jejku podziwiam Cie. A nie uważasz, że to troche za szybko? W końcu jak jesteśmy zagojone na zewnątrz to nie wszystko. Środek też musi dojść do siebie. Ja zamierzam poczekać 6 tygodni, potem wizyta u mojej gin i wtedy zobaczymy czy już można. Wole nie mieć przykrych wspomnień...

mysle, ze po 3 tygodniach raczej jest wszystko pogojone.
ja dzisiaj dopiero moge sie zapisac do swojego gina, a na wizyte czeka sie miesiac czasu. no to 8 tygodni w celibacie nie wytrzymam :-D

przykrych wspomnien czyli jakich?

też bym chciała mieć odwagę zaryzykować i też napewno nie będę czekać 6 tygodni, ja też myślę że wszystko w miarę jest pogojone, zresztą każda z nas jest inna, każdej z nas zupełnie inaczej się goi, zrasta itp. więc jedna drugiej nie równa. no ale gratuluję naprawdę odwagi. :) :)

oglądacie serial usta usta ? na tvn ? w sobotę właśnie było jakby o nas hehe

przykrych wspomnien czyli jakich?
Sama napisałaś, że utrata dziewictwa nie była taka nieprzyjemna jak to.Pewnie teraz już będzie lepiej. Tego Ci życze.
A tak swoją drogą wyszły Ci te szwy czy sama wyciągałaś? U mnie jeszcze siedzą. Wczoraj oglądała mnie znajoma położna i mówiła, żeby czekać i że same wyjdą. Tylko ciekawe kiedy to nastąpi.
Ja za to zaczłeam robić brzuszki bo wkurza mnie mój brzuch- niby nie est strasznie gruby, ale taki flaczek. A za jakiś czas mam zamiar pośmigać na rolkach.

Sama napisałaś, że utrata dziewictwa nie była taka nieprzyjemna jak to.Pewnie teraz już będzie lepiej. Tego Ci życze.
A tak swoją drogą wyszły Ci te szwy czy sama wyciągałaś? U mnie jeszcze siedzą. Wczoraj oglądała mnie znajoma położna i mówiła, żeby czekać i że same wyjdą. Tylko ciekawe kiedy to nastąpi.
Ja za to zaczłeam robić brzuszki bo wkurza mnie mój brzuch- niby nie est strasznie gruby, ale taki flaczek. A za jakiś czas mam zamiar pośmigać na rolkach.

znaczy chodzi mi o to , ze byl lekki strach, jednak ciasna bylam jeszcze bardziej niz jako dziewica :-D

ja ostatnio jeden szew znalazłam na papierze toaletowym. Nawet mi nie powiedzieli, ze zostawili mi jakieś szwy... w tym moim szpitalu wogóle malo co mówili.. :-/

reklama
moniskabegratuluję odwagi!!:-) ja to nie wiem kiedy się odważę na seksik.. zresztą jestem przemęczona ciągle, Ł mnie wkurza, więc jakoś mi przestało byc do tego tęskno:baffled:

Do góry