reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

Dorotko to super!
Kurde biegunka mnie dopadła. Małemu chyba nie zasmakował mix sałat ze śmietaną i mamusie męczy;-) Jeszcze dodatkowo stopa mnie zaczeła rwać więc mam wieczorek pełen atrakcji.:-(
Oglądne Tomb Raider na polsacie i spadam spać.

ja ten mix sałat robię z tym sosem do sałatek co łączy się z wodą i olejem...w biedronce jest w paczce chyba 5 sztuk za grosze....może ta śmietana nie zasmakowała maleństwu ;)

reklama
no szybko ten czas ucieka my to już niedługo na półmetku będziemy, ja sobie siedze i nadrabiam zaległości piszecie jak szalone mojemu maleństwu się chyba nie podoba bo mnie tu kopie niemiłosiernie

ok już mój repertuar kinowy się skończył ;) teraz trzeba iść kompu kompu i lulu....jutro jak pogoda dopisze to się może wybiore po sklepach pałazić za jakimiś spodniami...

Kasionka gratuluję 2 syneczków;-)...
Dorotko super-cieszę się bardzo ,ze cię lekarz uspokoił-i ja też sie troszku uspokoiłam-teraz musi być tylko dobrze!:tak:
Skrzacik może to ta śmietana ci zaszkodziła....a patrzyłaś na datę i czy była cała-tzn zamknięta....?
A ja dziś już okna zrobione i firanki wiszą-uff-mąż mi pomógł bo mój brzusio znowu urósł:cool2:...
Ja już chcę by było po świętach...i wrzesień....:tak:...

witam sie po weekendzie, stasznie mnie boli głowa od kilku dni i tak mysle ze juz bym wolała miec mdłosci z 1 trym niz ten okropny bol, ktory mi zakłóca normalne funkcjonowanie

i umówiłam sie na badanie genetycze połówkowe na 23 kwietnia

Dziewczyny mam pytanko bo bede w PL 19tego to bedzie jakos 17,18tc i mysle czy by na 3D nie skoczyc -myslicie ze to dobry moment i bede mogla plec poznac?I czy ktoras z was miala w tym czasie robione?[/QUOTE]

Jeszcze raz spytam....

Ja tam w domu wszystko świeże mam i od kiedy w ciąży jestem to wszystko sprawdzam, czytam, wącham itp. Coś mu nie podpasowało. Jutro mam nadzieje będzie ok.
Dobranoc brzusiom. Kolorkowych senków!

reklama
Dziewczyny mam pytanko bo bede w PL 19tego to bedzie jakos 17,18tc i mysle czy by na 3D nie skoczyc -myslicie ze to dobry moment i bede mogla plec poznac?I czy ktoras z was miala w tym czasie robione?

Jeszcze raz spytam....[/QUOTE]

ja tam nie wiem właśnie sama się zastanawiałam kiedy iść i pójdę chyba dopiero w 22 tc i myslę że będzie ok :)
właśnie się wykąpałam,ogoliłam,wypilingowałam i oliweczka na całe ciałko...i 2 kg mniej na duszy heheh....tylko wszystko się do mnie klei heheh.....

dziewczynki wiem kiedyś ten temat był poruszany ale zbytnio nie chce mi się brmąć tyle postów w tył..chodzi mi o coś na rozstępy...jakis taki bardzo dobry preparat przeciw rozstępom żeby był przez mamuski wypróbowany:)...ja teraz smaruje się oliwką bambino ale niedługo będzie trzeba zmienić na coś lepszego .....i czekam na super propozycje :) i odkryłam straszną rzecz przy kąpieli :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nowy żylak :wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::szok::szok: jeszcze mały ale pewnie taki nie zostanie :no::no:

Do góry