reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

Efe też staram się niekupować rzeczy które wymagają prasowania, no ale oczywiscie pierdoła ze mnie z ta firanką, kobitka mi tyle ich pokazywała i zadna nie pasowała, że jak ta okazała się ok to zapomniałam że miała być niegnaca :-(
a i gratulujemy zakupów! my dzisiaj sprawiłyśmy sobie nowe buciki :-)

a no i chyba mam angine bo migdał wielki, gardło boli, wszystkie kości i miesnie również no i gorączka,a i oczywista mój men wyjechał. Dzieki bogu wpadła moja mama z babcią i mama wykąpała Zośke i położyła ją spać, właśnie poszły wiec i ja znikam zaraz spać tylko przeczytam inne wątki.

buziaki kochane, Dobranoc

reklama
Witam,
Nie było mnie bo byłyśmy u babci tym razem bez kompa :-) chciałam odpocząć.
Nie nadrobię 3 dni, bo nie mam siły. Z tego co przeczytałam na szybko Natt ja planuje chrzest w najbliższym miesiącu :-) szukam sukieneczki i lipa :-( jak coś jest pięknego to znów nie ma rozmiaru.
Efe gratki dla gabi. Piwonia przykro mi, ze nadal się męczycie.

Mykam na pizze.

A i Oliwia z powrotem pzresypia ciągiem 11-12 godzin w nocy
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-).

cześć :)
daję znać że zyjemy :) nie mam na nic czasu ostatnio... chodzę niewyspana - a dziś to juz na maxa... jeszcze na jakieś szkolenie dziś idę.. mam nadzieję że nie zasnę :]
Zosia szaleje :) chce wstawać wszędzie nawet przy firance... mamy już pierwszego siniaczka na nóżce :( nie wiem jak ona go sobie nabiła... bym się bardziej spodziewała że na główce będzie mieć...
w nocy się nam na brzuszek przekręca i tak spać chce. a ja mam jakieś schizy i nie wiem czy jej pozwalać na to....? Wasze dzieciaczki śpią na brzuszku?
a i od niedzieli jeździmy w spacerówce i Zosia jest przeszczęśliwa :)
miłego dnia! i ciepłego słonecznego przede wszystkim :)
idę spać pod biurko :p

Hello z rana
mgła na maxa była ale już schodzi widać słonecznie dziś będzie
Muszę jakiegoś fryzjera zaliczyć i pozałatwiać pare spraw przed wyjazdem więc dziś mykamy na naszą wieś...
Miłego dnia życzymy

witam wtorkowo
reksio moje wszystkie córy spały i śpia tylko na brzuszku,a mała teraz tez śpi tylko i wyłącznie na brzuszku
pogoda powoli sie klaruje,chłodno,ale słonko świeci
dzisiaj na zakupy sie wybieramy z młodsza ,bo wczoraj nic nie udało sie załatwić

hej kobity, widzę że Wy też poranne ;) my nie śpimy od 6 :dry:
ziewam jak fiks
dziś sprzątania i przemebleowań c.d więc... a jeszcze zus i skarbówkę muszę nawiedzić, bue
Efe, pochwal się po wizycie u fryzjera! kurczak ja też muszę coś z mym włosiem zrobić... ech znikam
trzymajcie się!

dzien dobry.
wyglada na to,ze dzis znowu bedzie piekna pogoda. my wybieramy sie na starowke i nawiedzimy tatusia w pracy.

u nas noce ostatnio nawet,nawet - Miko wstaje 3 razy na jedzonko. kurcze, zeby tylko nie zapeszyc ;-)

ja tez dzis ide do fryzjera i juz nie moge sie doczekac - mam nadzieje tylko,ze Mikus nie bedzie bardzo plakal,jak zostanie z J,bo ostatno strasnie mamusiowy sie zrobil

milego dzionka

Hej.
Wstałam dzis z zawalonym gardłem i ogólnie czuje sie zle. Maz pojechał do apteki trza sie kurowac.
Zazdroszcze wam tych fryzjerów tez mi brak az piszczy. Efe czekam na fotke!
Głowa mnie napieprza, nic mi sie nie chce a gdzie tu cały dzien z ta moja zwariowana trojka

reklama
Do góry