reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wrzesień 2010...

Dzień doberek :-)
Ja także w dobrym humorku z rana. Brzuszek mnie pobolewa, chyba pessar mnie ugniata, ale jak się ułoży na pewno przestanie :-)
Miłego, radosnego dnia dziewczyny! :-D

reklama
Dzień dobry :-D:-D:-D
Dziewczyny wczoraj miałam wizytę i jestem MEGASZCZĘŚLIWA!!!!!!!!!!!!!!!! Dzidzia ma już 9 cm, widziałam jak się przeciaga, rączki i nóżki takie malenkie....normalnie latam dzisiaj ze szczęścia:tak::tak::tak: Aha i pani doktor wyraziła opinię, że raczej będzie to DZIEWUSZKA :-D:-D:-D
Kobietki marzenia się spełniają!!!!!
Życzę wszystkim takich emocji po wizytach!!!!!!!!

Witam porannie,
lilu gratuluje:-D.
U mnie dzis pogoda tragiczna, wieje, pada. Az sie nie chce nigdzie wychodzic. A dzis sie umawialam z kolezanka na dlugi spacer po pracy:wściekła/y:
Poza tym humor tez mi dopisuje. Widac, ze swieta sie zblizaja:-D Jutro jade do rodzicow i nie bedzie mnie az do wtorku.
Wlasnie sie zastanawiam nad ufarbowaniem wlosow. Wiem, ze temat juz byl, ale ja ciagle mam bardzo mieszane uczucia. Na glowie kilkucentymetrowe odrosty, a w brzuszku malenstwo.:dry:
A jak to jest z farbowaniem juz po porodzie? Podczas karmienia??
Udanego dnia wam zycze,zmykam dalej pracowac

Witam.
Ja wczoraj byłam u fryzjera. Nie ma żadnych przeciwwskazań tylko lepiej nie farbować farbami z amoniakiem. Tak jak lepiej nie robić tipsów i nie nakładać akrylu. Normalne malowanie paznokci nie szkodzi. Ja zresztą na początku ciąży też robiłam włosy i na razie ok. Mam nadzieję że nie zaszkodziłam. Przecież nie zaniedbamy się przez okres ciąży i karmienia.

lilu to super cieszymy sie z toba:-):-)
Pogada u nas sliczna, okolo 12 st. i slonko:-D nawet bratki sobie zasadziłam w skrzyneczkach na oknie i jest mi fajnie pijąc kawke i patrząc na nie. :tak::tak::tak:
Ogólnie czytam forum, ale ja takze nie jestem w stanie przeczytac teraz dokladnie wszystkich postow, ale wiem ze wiele z was mamusie mialo udane wizyty, wiec serdecznie gratuluję.
Teraz raczej trudno bedzie mi wygospodarowac wiecej czasu dla BB , oczywiscie nie przepracowujac sie,
wiec juz dzis życzę wszystkim
WESOŁEGO ALLELUJA !!!

Ostatnia edycja:
M_b w drugim trymestrze możesz już farbowac włoski, ja wybieram się tuż po świętach, bo już odrosty wyglądają paskudnie. Uprzedz fryzjera o ciąży, chodzi o to by nie trzymac farby na skórze. Włosy nie przewodzą niczego do skóry. Spokojnie :-)

Witam sie także :)
U nas też na razie słonko, z rana szybki maraton na pocztę i do banku zaliczyłam, później trzeba sie wybrać na spacerek z dziećmi. Wykorzystać słonko, po południu u nas ma padać :/

Dziewczyny wczoraj miałam wizytę i jestem MEGASZCZĘŚLIWA!!!!!!!!!!!!!!!! Dzidzia ma już 9 cm, widziałam jak się przeciaga, rączki i nóżki takie malenkie....normalnie latam dzisiaj ze szczęścia:tak::tak::tak: Aha i pani doktor wyraziła opinię, że raczej będzie to DZIEWUSZKA :-D:-D:-D

woow tylko pozazdrościć... tak pozytywie oczywiście!!

Ja tez dzisiaj będę się umawiała, bo zwolnienie mam do jutra. Może i ja będę już wiedziała?

reklama

no to superaśno :) gratuluję :)

witam witam u nas jak narazie pogoda nijaka...nie pada ale tak szaro na dworku...no rano jak wstałam na siuśki to była taka mgła że szok :szok:...widzę że wszystkie mamy pozytywnie nastawione :tak: ja nie mam dziś optymistycznego podejścia do życia hehehe........:no:
wiecie powiem wazm strasznie ostatnio w nocy budza mnie jakieś bóle ale ciężko określić czego :baffled:..boli mnie wszystko kość ogonowa,brzuch taka jakby na dole,i do tego tak bardzo rwie mnie po bokach że ruszać się nie mogę :no: nie wiem może powinna m na wizycie powiedziec lekarzowi ale boję się że da mi nospe a ja tak się tego leku boje ....wiem głupio brzmi ale kiedyś jak miałam okres dostałam w szkole tak bolał mnie brzuch i koleżanka dała mi nospe chwilę potem brzuch bolał mnie bardziej wymiotowałam,kręciło mi sie w głowie aż musiałam zwolnić sie do domu i jeszcze potem umierałam :szok: teraz mam lęka przed tymi tabletkami....a na każda tak pomaga...

dzis dzionek małego sprzątanka bo niby mieszkanko małe ale jak generalnie sprzątałam na święta bozego narodzenia to mi 5 godz zajeło :szok: heheh to ciekawe ile czasu zajmuje mamusią co mają dwu piętrowe domy :szok::szok::szok::tak:
zyczę miłego dnia :-)

Do góry