Hejka mamuski!!
Jak nocka?? z tego co czytam to roznie.....zazdroszcze mamusiom , ktorych maluszki maja 2 tygodnie i potrafia przespać po 6 godzin ciągiem w nocy bez jedzenia.
Mój też ladnie spi cala noc połowe dnia ale w nocy co godzine cyca trza mu zapodac bo zolądeczek sie domaga i potem zasypia slicznie pieknie ladnie ....na godzine aby potem znów domagac sie maminej piersi

Ejjjj ostatnio tak żescie zbeształy młodą mamusie 1 ze teraz sie nie odzywa...

Ciekawe jak tam synek Madzi84 :-( mam nadzieje że juz dobrze.
Już pisalam na ogole ze 7 kwietnie sie okaze czy moj maluch cos przytyl...no ale pewnie ze przytyl i urósł bo ubranka rozmiaru 62 są na niego dobre i nie wisza jak na lalce

nadal jest taki kochaniutki ze nic ino go wziąć i pochrupać. I takie minki strzela ze smiac mi sie chce nooo i uśmieszek też czesto gosci na mojej malutkiej buziuuuuniuni. Kochanyyy mój. Sebastiański ostatnio mnie zszokował

była u mnie koleznka z corka ( ktorej nie trawi swoja droga) i zagladala do lozeczka do mojego Krychy a Sebus łaził tam do nich odpychal ta dziewczynke ze to jest jego braciszek i nie moze nikt na niego patrzec

i ostatnio chciał mu dać piciu ze swojego kubka ( na szczescie nie kapka ) a dzisiaj ciasteczko tez mu chciał dac. Na szczescie siedzialam i pilnowałam. Ale slodziuuuusie to jest. Chodzi buziiiiiiiiiiiiiiiiii daje. Słodkie.
Wiecie co !! Kupiłam sobie wage hehehe czekam aż mi przyjdzie to zobaczymy jak tam moje kilogramy

czy spadaja czy co sie z nimi dzieje.