reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ja takiego mega lenia mialam wczoraj ,kuzwa doslownie nic nie chcialo mi sie robic ,no i przez tego lenia dostalam zrype od Jarka ahahhaah ze nawet obiadu nie zrobilam a on glodny ojjjj Boze nie chcialo mi sie i juz ! zwalilam na Filipa ze marudny bo zastrzyki bral e tam !!!!! Rozpalil se grila i kielbase usmazyl !

Ale dzis wstalam z takim powerem ze masakra ,tylze rzeczy zrobilam ze ho ho ,no i obiad ma co by z japy nie stekal zas !

NO ale musze sie pochwalic ze w poniedzialek mnie zaskoczyl ,mowi NIUNIA MAM COS DLA CIEBIE ,poszedl do Patryka pokoju i wychodzi z aparatem przewieszonym na szyji !!!Kupil dla mnie sprzecik bo wiedzial ze chcialam zawsze a ta nasza stara cyfrowke wziol se do pracy foty robic swojej roboty !!! NO a ja se zostalam z piekniutkim FUJIFILM S2100 HD a co !!!
Narazie umiem tylko pstryknac fote na nim jeszcze sie nie bawilam tak na calego.
NO ale umie zaskoczyc ten moj maz !

Tak czy siak nastepnego dnia nie mial obiadu ahhahah !

Filip dzis rano wziol ostatni zastrzyk ,biedny juz tak sie przyzwyczail ze nawet nie plakal przy ostatnich ,cierpliwie czekal az bedzie koniec i damy mu spokoj ! Dobrze ze kobiety robily mu te zastrzyki tak ze nawet sladow nie ma ! tylko od ukucia ,zadnych siniakow ,zgrubien itp !
Maly juz dobrze nawet z nosaka juz mu nie leci i dzieki Bogu - dzisiaj wieczorkiem do doktorki oby nic juz mu nie znalazla.
No i stwierdzone ze ida zeby - maskara jakas ! Jest taki placzliwy i nerwowy ze szok !trze dziasla wszsytkim co w poblizu jego buzi i rak ,proboj ugryzc kazdego kto go trzyma .a jak juz mu sie uda to robi to tak mocno ze sprawia mu to bol bo zaczyna plakac .
Najlepsze jesto to ze ja jakos tak nie widze zeby te jego dzisla sie zmienily ehhhh !

Czy smarujecie dziaselka aby maluszka ulzyc???slyszalam ze DENTINOX jest dobry bo bratowa chwalila - uzywala ktoras?
Mlody przesypia noce na kaszy ,dzisiaj spal do 7 rano od 20 ! wiec spoko ,tylko zeby tak w dzien nie marudzil ehhh !

reklama
Ja takiego mega lenia mialam wczoraj ,kuzwa doslownie nic nie chcialo mi sie robic ,no i przez tego lenia dostalam zrype od Jarka ahahhaah ze nawet obiadu nie zrobilam a on glodny ojjjj Boze nie chcialo mi sie i juz ! zwalilam na Filipa ze marudny bo zastrzyki bral e tam !!!!! Rozpalil se grila i kielbase usmazyl !

Ale dzis wstalam z takim powerem ze masakra ,tylze rzeczy zrobilam ze ho ho ,no i obiad ma co by z japy nie stekal zas !

NO ale musze sie pochwalic ze w poniedzialek mnie zaskoczyl ,mowi NIUNIA MAM COS DLA CIEBIE ,poszedl do Patryka pokoju i wychodzi z aparatem przewieszonym na szyji !!!Kupil dla mnie sprzecik bo wiedzial ze chcialam zawsze a ta nasza stara cyfrowke wziol se do pracy foty robic swojej roboty !!! NO a ja se zostalam z piekniutkim FUJIFILM S2100 HD a co !!!
Narazie umiem tylko pstryknac fote na nim jeszcze sie nie bawilam tak na calego.
NO ale umie zaskoczyc ten moj maz !

Tak czy siak nastepnego dnia nie mial obiadu ahhahah !

Filip dzis rano wziol ostatni zastrzyk ,biedny juz tak sie przyzwyczail ze nawet nie plakal przy ostatnich ,cierpliwie czekal az bedzie koniec i damy mu spokoj ! Dobrze ze kobiety robily mu te zastrzyki tak ze nawet sladow nie ma ! tylko od ukucia ,zadnych siniakow ,zgrubien itp !
Maly juz dobrze nawet z nosaka juz mu nie leci i dzieki Bogu - dzisiaj wieczorkiem do doktorki oby nic juz mu nie znalazla.
No i stwierdzone ze ida zeby - maskara jakas ! Jest taki placzliwy i nerwowy ze szok !trze dziasla wszsytkim co w poblizu jego buzi i rak ,proboj ugryzc kazdego kto go trzyma .a jak juz mu sie uda to robi to tak mocno ze sprawia mu to bol bo zaczyna plakac .
Najlepsze jesto to ze ja jakos tak nie widze zeby te jego dzisla sie zmienily ehhhh !

Czy smarujecie dziaselka aby maluszka ulzyc???slyszalam ze DENTINOX jest dobry bo bratowa chwalila - uzywala ktoras?
Mlody przesypia noce na kaszy ,dzisiaj spal do 7 rano od 20 ! wiec spoko ,tylko zeby tak w dzien nie marudzil ehhh !

my uzywamy DENTINOX obecnie i jest duza ulga ale wiadomo nie na dlugo....

I ja mam mega lenia ale cos nie cos zrobilam:tak:teraz pije herbatke i chyba zaczne prac dywan.Maly zasnal ale ciekawe na jak dlugo:sorry2:jakis niespokojny jest ale to chyba dlatego ze nie byl na spacerku.Jak sie obudzi i nie bedzie mial temperatury to wyjde z nim na podworze,pytalam pielegniarki i powiedziala ze mozna wyjsc;-)dzis na szczepieniu zostawilam 350 zł ale pocieszenie jest takie ze na nastepnym bedzie tylko 5w1:-)

brrrrrrrrr kiedy sie ten okres skonczy??? to juz tydzien a ja mniejszej ilosci tego czegos nie zauwazam.... musze do gin pojsc bo koncze jeszcze azalie ale jak wiadomo cyc w odstawke juz prawie calkiem poszedl wiec niech mi cos innego da..........

zauwazylyscie??? ja na bb o tej godzinie!!!!!!!!szok!!!!!!!! ale mje dziecie jak nigdy spi o tej porze,,, i to juz blisko 2 h.... to dobrze przynajmniej marudzic nie bedzie,,,, znow jej sie cos przestawilo i tylko na rekach chce byc,, i tylko u mnie!!!!!!!

poklocilam sie z moim J.... nosz on jest do cholery ojcem a ja od poczatku nie przespalam pod rzad wiecej jak 2 godz,,,, jego nawet ryk malej nie rusza.... wiec sie zkurzylam i powiedzialam ze skoro juz karmie butelka to jedno karmienie on musi przejac no i choc jedna noc w tyg cala..... bo PADAM!!!

juz zaczelam miec braki cierpliwosci,,,, i wstyd sie przyznac ale wczoraj jak mala ryczala juz z godzine bo tylko rece i rece_ a probowalam ja przetzymac po kolejenej probie nia potrzasnelam,,,,nie mocno-fakt uspokoila sie od razu ale ja mam nadal wyrzuty sumienia ... bo jak ja moglam.....

bosz wariuje.... wygladam jak wieloryb,,, nie wysypiam sie ,,, mpja wizyta u fryzjera to klapa.... i jeszcze te chrzciny w poniedzialek.... i tluumy gosci.... nie wytzrymam

Wiem jak sie czujesz bo ja czasami mam tak z corka:tak:tez mam nerwa i ja potrzasne:tak:na szczescie Patryka nie doswiadczylo cos podobnego;-)
Stres robi swoje wiec potrzeba ci troche odpoczynku:tak:porozmawiaj z mezem powaznie i popros o pomoc;-)oby sie zgodzil;-)

Laski tosz ja wam nie zakomunikowalam, ze dzis moje Teście pojechali na swieta do dziwzyna, tak wiec chata wolna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Laski a moze to jakas taka pogoda niewiadomo jaka hehe skoro wszystkie prawie maja mega lenia !Najlepiej zgonic na pogode :-D

A ja umylam włosy bitki i surówke zrobiłam i juz tez nic mi se nie chce a i tak mąż bedzie za 40 min wiec jutro dalsza czesc roboty ! obysmy jutro dostaly energi :-D skoro tak wsyztsko na jutro przekjladamy haha :happy2:

ASKA jednak czasami trzeba dostac zrypke;-)potem lepiej sie pracuje:-D
Fajnie ze Filipkowi przechodzi i ze juz dupcia nie bedzie kluta:-)no i fajny prezenci dostałas:-)ten twoj chlop to umie zaskoczyc:tak:;-)

ASKA jednak czasami trzeba dostac zrypke;-)potem lepiej sie pracuje:-D
Fajnie ze Filipkowi przechodzi i ze juz dupcia nie bedzie kluta:-)no i fajny prezenci dostałas:-)ten twoj chlop to umie zaskoczyc:tak:;-)

no chyba trzeba mi bylo takiego tapniecia ! bo za dobrze mialam.ale jak nedznie zgonilam na Filipa ze beczal pol dnia hahah ! a tak naprawde mi sie poprostu niechcialo.Patrykowi usmazylam omleta posmarowalam nutella i byl szczesliwy !
dobrze ze aparatu nie kazal oddac haha! dzisiaj juz obiad ma co by nie marudzil i papy nie darl !
ja tez sie ciesze ze mlody dochodzi do siebie no i pociska z jedzeniem niezle -tylko ze trwa to dluzej teraz bo szoruje smokiem po dziaslach czasami !

U mnie dopołudnia pogoda jaka taka ale wiało i przywiało deszcz... Mały marudny chyba na zmianę pogody teraz mu trochę przeszło i odzyskał trochę humorek.

reklama
bierzcie i oceniajcie !!!

attachment.php

attachment.php

tylko blagam nie komentujcie mojego wywalonego brzucha !!!
ale agatka po 3 minutach miala dosc ...

Do góry