Hej! Weslzma sie troche wyzalic, bo nie dosc, ze pol dnia spedzilam w pracy, w ktorej nawet na minute nie moglam usiasc, bo bylo tak duzo gosci, ze sie w zyciu bym nie spodziewala (jutro to samo
) to jeszcze Mama do mnie zadzwonila jak bylam w pracy i mi obwiescila radosna, swiateczna widomosc, ze nie przyjada po mnie, bo ida do kosciola, a pozniej jada na cmentarz i po bratanice ...... mieli po mnie przyjechac, zebym szybciej byla w domu i zjadla z nimi sniadanie ...... okazuje sie, ze swieta jednak nie sa dla mnie :/ po powrocie do domu zastalam pustke, rodzinka wrocila, pobawilam sie chwile z Nikosiem nowymi nabytkami no i teraz siedze i czekam na exa, ktory ma byc za "30 minut" ( w porywach do 3 godzin ;-) ) ...... dzis zrekompensowalam sobie ta ilosc sniadan w pracy wracajac do domu taxi
a co
w sumie mam pracownicza, dlatego tak sie czasem kusze haha
Katerinka wlasnie dla mnie bedzie lepiej, jak powiem, ze jestesmy rodzina z exem, bo on nie mial zadnych zarobkow w 2008 ani w 2009 wiec beda brane pod uwage tylko moje na 3 osoby
a wlasnie, wiece za jaki rok mam brac teraz to zaswiadczenie o zarobkach? za 2009 czy za 2008??
Krropelka ale sie nasmialam hahah exowa Mama chyba juz nie liczy na Twoj powrot do jej synka?
aaa nalezy Ci sie wielki kop w tylek!!! za to, ze wypaplalas, ze Nikos bedzie mi plul jedzeniem
Wlasnie dzisiaj potrzebowalam jakiegos plaszcza ochronnego, bo polowa tego co mial w buzi ladowala na mnie 
Bezsenna ja sie zawsze boje, ze Nikosiowi spadnie bucior na spacerze i go gdzies zgubimy hehe nie wiem czemu, jakos mi sie to tak wkrecilo i teraz mu cos na nogi nakladam hehe
Marla, Kasia podobno dobrze jest wypic szklanke wody przed snem, niby lepiej sie spi. Ja w ciazy przed snem musialam stanac w oknie (tylko, ze bylo lato), troche pooddychac i wtedy zasypialam
Ktoras z Was ostatnio napisala, ze powinnysmy zorganizowac spotkanie kiedys ..... ja sie pisze od razu
szkoda, ze tak daleko wszystkie mieszkamy od siebie 
Katerinka wlasnie dla mnie bedzie lepiej, jak powiem, ze jestesmy rodzina z exem, bo on nie mial zadnych zarobkow w 2008 ani w 2009 wiec beda brane pod uwage tylko moje na 3 osoby
Krropelka ale sie nasmialam hahah exowa Mama chyba juz nie liczy na Twoj powrot do jej synka?

Bezsenna ja sie zawsze boje, ze Nikosiowi spadnie bucior na spacerze i go gdzies zgubimy hehe nie wiem czemu, jakos mi sie to tak wkrecilo i teraz mu cos na nogi nakladam hehe
Marla, Kasia podobno dobrze jest wypic szklanke wody przed snem, niby lepiej sie spi. Ja w ciazy przed snem musialam stanac w oknie (tylko, ze bylo lato), troche pooddychac i wtedy zasypialam
Ktoras z Was ostatnio napisala, ze powinnysmy zorganizowac spotkanie kiedys ..... ja sie pisze od razu