reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

No kochana widze że Tobie już tylko trochę zostało.. :)) do rozwiązania :))
Mam nadzieje że te mdłości szybko przejdą i tak uważam że to jakoś za wcześnie.. ale cóż.. każdy organizm wkońcu inaczej reaguje :)

Kochane musze sie z wami pożegnać bo wyjeżdżam na miesiąć :)
Więc do zobaczenia w maju :)
Buziaki :):*

reklama
trzymajcie sie cieplo Grudniowe mamusie nawet nie wiecie jak ten cudowny czas ciazy szybko wam zleci i bedziecie sie cieszyc swoimi maluchami. Razem z Julka trzymamy za was kciuki!:*

Hej, hej:-D
Dołączam do grudniowych mam 2010.

Jutro umówie się do ginekologa, bo testy wykazały, że mój brzuch zamieszkuje mała fasoleczka.
Życzę Wam zdrowia kochane ;-*

Na podstawie internetu wyliczyłam przewidywany termin porodu 06.12.2010

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziękuje i również gratuluję :)
Zastanawiam się nad powiedzeniem rodzicom. Zrobiłyście to juz? Jak myślicie, może lepiej poczekać?

Dziewczyny, strasznie mnie wzięło na ciasto. mój mąż żartuje nawet, że niedługo się w drzwi nie zmieszcze :D

hej dziewczynki..........chluuuuuuuuuust na śmingusa :p

Witam nowe mamusie! Baśka, Stefanka, Joaśka:-)---GRATULACJE !

1. Z wielką chęcią zajmę się listą grudniówek ( zacznę uzupełniać wieczorem kiedy tylko mój mały królewicz pójdzie spać a duży "czyt. mąż" znajdzie sobie jakieś ekstra zajęcie :)
2. bleee- mdłości nasilają się ( jak już mnie dopadną- odrzuca mnie na widok jedzenia), zaczynam być wyczulona na zapachy
3. aaaa.. przepraszam, że tak zniknęłam bez słowa, ale z dnia na dzień zdecydowaliśmy się pojechać do rodziny męża - ach kochane piękne Bieszczady- kocham tam jeździć :D. Wróciliśmy popołudniu- uf wyrobiliśmy się przed korkami. A jak pozachwycałam się nad maluszkami co się ostatnio w rodzinie porodziły- 6 dniowa Kornelia i 3,5 miesięczna Ewcia.
Noooo odezwało się we mnie znowu- chcę dzidziusia !!!!!!!

( na szczęście jestem w ciąży hehe he :)

Joaśka U nas rodzice dowiedzieli się wcześniej- teść zachwycony i dumny, że będzie miał kolejnego wnuka, moi rodzice odwrotnie =( Przykre, ale prawdziwe.
Reszta rodziny męża też wiedziała wcześniej - a kto nie wiedział to się dowiedział od nas przy wielkanocnym śniadaniu/obiedzie/kolacji- było bardzo miło i dużo gratulacji... Zresztą tam każde dziecko to kolejny cud i wszyscy się cieszą. A że na imprezie były te dwie ww. kruszynki to tym bardziej było uroczyście i wesoło.

Ostatnia edycja:
Hej, hej:-D
Dołączam do grudniowych mam 2010.

Jutro umówie się do ginekologa, bo testy wykazały, że mój brzuch zamieszkuje mała fasoleczka.
Życzę Wam zdrowia kochane ;-*

Na podstawie internetu wyliczyłam przewidywany termin porodu 06.12.2010
Gratulacje witamy w klubie :)

Dziękuje i również gratuluję :)
Zastanawiam się nad powiedzeniem rodzicom. Zrobiłyście to juz? Jak myślicie, może lepiej poczekać?
ja jestem właśni po ogłoszeniu radosnej nowiny :) oj ile śmiechu i szczescia było w oby rodzinakch...nasi dziadkowie to sporo lat czakaja już na wnuki :) zrobiłam na szydełku malutkie buciki dla każdego inny i wręczyliśmy im z npisem będę babcia, dzidkiem itd...ale zajaczka zrobiliśmy ;)

co do objawó to bez zmian u mnie....lekko podbrzusze pobolewa, piersi tkliwe, smaki na kwaśne i kiszonki (słodkie mogłoby nie istniec ;)) no i mam wydęty brzuszek...jakbym była w ciaży ;)

Witam grudnioweczki :)
Dolaczam i ja z terminem na 5.12 :)
O kropce dowiedzielismy sie w zeszla sobote :)
To byl nasz 9 cykl staran. poprzednie 8 cykli probowalismy wtrafic w dziewczynke ale nie udawalo sie wiec odpuscilismy...przestalam mierzyc tempke, zaczelam znow cwiczyc, pic kawe, odchudzac sie....no i poszlismy na calosc :)

reklama
Widzę, że wszystkie jesteśmy w 5 tygodniu ;))

U mnie z objawami kiepsko: nudności, ból piersi, częste oddawanie moczu, brak chęci na seks.
A właśnie, lecę suwaczek robić ciążowy.

Do góry