hej dziewczynki..........chluuuuuuuuuust na śmingusa
Witam nowe mamusie! Baśka, Stefanka, Joaśka:-)---GRATULACJE !
1. Z wielką chęcią zajmę się listą grudniówek ( zacznę uzupełniać wieczorem kiedy tylko mój mały królewicz pójdzie spać a duży "czyt. mąż" znajdzie sobie jakieś ekstra zajęcie
2. bleee- mdłości nasilają się ( jak już mnie dopadną- odrzuca mnie na widok jedzenia), zaczynam być wyczulona na zapachy
3. aaaa.. przepraszam, że tak zniknęłam bez słowa, ale z dnia na dzień zdecydowaliśmy się pojechać do rodziny męża - ach kochane piękne Bieszczady- kocham tam jeździć

. Wróciliśmy popołudniu- uf wyrobiliśmy się przed korkami. A jak pozachwycałam się nad maluszkami co się ostatnio w rodzinie porodziły- 6 dniowa Kornelia i 3,5 miesięczna Ewcia.
Noooo odezwało się we mnie znowu- chcę dzidziusia !!!!!!!
( na szczęście jestem w ciąży hehe he
Joaśka U nas rodzice dowiedzieli się wcześniej- teść zachwycony i dumny, że będzie miał kolejnego wnuka, moi rodzice odwrotnie =( Przykre, ale prawdziwe.
Reszta rodziny męża też wiedziała wcześniej - a kto nie wiedział to się dowiedział od nas przy wielkanocnym śniadaniu/obiedzie/kolacji- było bardzo miło i dużo gratulacji... Zresztą tam każde dziecko to kolejny cud i wszyscy się cieszą. A że na imprezie były te dwie ww. kruszynki to tym bardziej było uroczyście i wesoło.