Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ZDEC zazdroszcze Ci masz juz wozeczek w domku
a ja ciagle nie wiem ktory![]()
Już kiedyś o tym pisałam, ale jeszcze raz polecam Roana Maritę! Mamy po Piotrusiu (już wtedy kupowaliśmy używany). Jest naprawdę duży, ma pompowane koła, regulowany zaglówek w gondolce , metalowy koszyk na dole (zamiast materiałowego), wygodny w prowadzeniu ( my głównie spacerujemy po lesie :-) Gondolka obszerna, a spacerówka słuźyła Piotrusiowi do czasu kiedy skończył ok. 2,5 roku... Głównie dla tych, którzy lubią wózki o klasycznym kształcie.
Używany ze wszystkimi dodatkami kosztuje ok.500 zł (my tyle daliśmy, a był jak nowy i do tego dużo gratisów), a poza tym- zawsze to wspieranie poleskiego rynku, bo wózeczek jest made in poland ;-)
Może ktoś weźmie pod rozwagę :-) Tak toto wygląda: 0011 ROAN WÓZEK GŁĘBOKO-SPACEROWY MARITA Wys0zl (975779062) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko na aukcji;(
). Może macie jeszcze jakieś warte uwagi typy. Tylko to naprawdę musi być dobra jakość, bo u nas w promieniu 10km nie ma nawet śladu chodnika, a jedynie same lasy i inne wertepy więc wózek musi to przetrwać z godnością ;-) Aaaa i jeszcze jedno - gdzie we Wrocławiu jest sklep gdzie mogę te wózki porównać na żywo???