luuuzna
Mama Alanka
no ja to sie prawie z nim pobeczałam... a buxke to tez mój artysta ma czasem podrapane, mimo że paznokieki krótkie, nie wiem jak on to robi![]()
Aluś ciągle gdzieś podrapany

Dziewczyny, mam pytanie do Was- jak Wy ubieracie na spacery swoje dzieiątka??? Bo ja mam obawy, że swoje przegrzewam...
Ja mojego tak na intuicje trochę...teściowa marudzi, że za cienko, ale ja tam wolę nie przegrzewać dziecka. No i jakoś nigdy mi nie zachorował poważnie!
a moj wlasnie nie plakal a krew leciala ze hej ... a on tego kciuka do pysiola chcial brac.... ehhh to ja jak zobaczylam jak sie zadrapal nad łukiem lezal grzecznie ja podchodze " o jezu synek ale sie zadrapales o boze ..." bo to wygladalo strasznie na 1 rzut a igorek minka jak pokowa i w placz ... tak sie przestraszyl ze ja sie wystraszylam ..... wtedy zrozumialam jAK DZIECI MOCNO WYCZUWAJA EMOCJE,.,,,,![]()
ojj wyczuwają...mój baardzo wyczuwa, gdy chcę, żeby zasnął. Denerwuję się wtedy i ze spania nici. Spryciarz jest jak choinka. Wczoraj np jak go polożyłam do łóżka (był bardzo rozbudzony, bo kupę zrobił) i mi tam wisiało czy zasnie czy nie, to zamknął oczka od razu po położeniu do łóżeczka