reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

no ja to sie prawie z nim pobeczałam... a buxke to tez mój artysta ma czasem podrapane, mimo że paznokieki krótkie, nie wiem jak on to robi ;)

Aluś ciągle gdzieś podrapany :dry: juz nie mam siły, bo obcinam ciągle, a on zawsze się gdzieś zadrapie....od urodzenia. Rękawiczki to już w szpitalu potrafił sobie ściągnąć, bo nienawidzi ich. Jak mu ubierałam zimowe, to ryk niesamowity :szok: on kocha mieć wolne rączki, żeby się drapać nimi potem...

Dziewczyny, mam pytanie do Was- jak Wy ubieracie na spacery swoje dzieiątka??? Bo ja mam obawy, że swoje przegrzewam...

Ja mojego tak na intuicje trochę...teściowa marudzi, że za cienko, ale ja tam wolę nie przegrzewać dziecka. No i jakoś nigdy mi nie zachorował poważnie!

a moj wlasnie nie plakal a krew leciala ze hej ... a on tego kciuka do pysiola chcial brac.... ehhh to ja jak zobaczylam jak sie zadrapal nad łukiem lezal grzecznie ja podchodze " o jezu synek ale sie zadrapales o boze ..." bo to wygladalo strasznie na 1 rzut a igorek minka jak pokowa i w placz ... tak sie przestraszyl ze ja sie wystraszylam ..... wtedy zrozumialam jAK DZIECI MOCNO WYCZUWAJA EMOCJE,.,,,, :szok:

ojj wyczuwają...mój baardzo wyczuwa, gdy chcę, żeby zasnął. Denerwuję się wtedy i ze spania nici. Spryciarz jest jak choinka. Wczoraj np jak go polożyłam do łóżka (był bardzo rozbudzony, bo kupę zrobił) i mi tam wisiało czy zasnie czy nie, to zamknął oczka od razu po położeniu do łóżeczka :szok:

reklama
ja pamiętam jak pisałyście o wychodzeniu po szczepionkach i kilka z Dziewczyn zgodnie stwierdziło by 1,2 dni po szczepionce nie wychodzić jednak....
Julek nockę przespał już spokojnie,nawet obyło się bez paracetamolu a dziś jak gdyby nigdy nic:) wesoły i uśmiechnięty:)
Mam takie pytanie do Was bo następne szczepienie mamy za miesiąc równo- akurat mamy zaplanowana podróż do Pl, której nie możemy za bardzo przesunąć..i zastanawiam się czy można szczepienie przesunąć? I czy lepiej tydzień wcześniej,czy 2 tygodnie później kiedy wrócimy???

Ja też uważam że lepiej 2 tyg po:tak:
witam się.
jestem smutna, bo z moich cycków leci sama woda którą Danielek się dławi :-( zero mleka... to chyba oznacza koniec karmienia...

ja od dziś na diecie, właśnie wszamałam gotowaną pierś z kurczaka i serek wiejski, zapchałam się niesamowicie. teraz popijam czerwoną herbatę, mąż odsypia noc, Danielek też drzemie więc mam chwilę dla siebie.

Nie przejmuj się! Tak jak dziewczyny piszą..i tak długo karmiłaś..widocznie tak miało być..a butla też ma swoje dobra strony;-):-)
emwu, jak się czujesz po operacji? nie boli? czekamy na jakąś prezentację :-)

Cherie nie martw sie. Tyle miesiecy wykarmilas ze niektore z nas moglyby tylko o tym pomarzyc.
Dzieci sa silne, duze i lato nadchodzi. Butla to tez wygoda .
Chyba ,ze nie jestem w temacie i cos pokrcilam :)

Jesli chodzi o operacje. No boli troszke ale jest to do zniesienia. Boli jakbym miala ogromne zakwasy i plecy skopne :)
Mysle ,ze to zalezy od tego jaki kto ma prog bolu. Ja normalnie wstaje i funkcjonuje od pierszego dnia po operacji. Wiadomo ,ze ni me zigac i jest zabandazowana ale piersi w porownaniu z prodem to pikus :)

Nadal jestem w Polsce wiec jeszcze przez ten tydzien nie bede sie zbytnio udzielala na forum. Popodczytuje Wastylko troszke.
Zaraz jade na zmiane opatrunkow wiec rzycze milego dnia.
Ps; mama pomaga mi z Maxem i obawiam sie ,ze mi go rozpiesci...wrrrr....

Ty szczęściaro!!!!
Mam nadzieję że ból szybko minie i wkleisz jakieś super zdjęcie!
No i miłego wypoczynku:-)

Kurcze chciałam coś napisać to mi się moje dziecię skupkowało:no:
Lecę go przebrać:no:

Czesc dziewczynki
Lepiej pozno niz wcale, nie? :)
Chciala sie z Wami przywitac Wasza forumowa CYCOLINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam je mam je mam je :)
Jeszcze nie do konca wiem jak wygladaja bo bylo szybkie spojrzenie w lustro i ciezko bylo mi pojac ze to moje. Do tego wielkie, posiniaczone opuchniete.
Mam nadzieje ,ze w miare szybko dojda do siebie i bede miala sie czym Wam pochwalic.

Musze powiedziec ,ze ogladnelam album i dzieciacki rosna w tempie zastraszajacym. Tydzen bez forum i jak nie te same dzieciaczki :)
Mamy tez wracaja do formy i sa sliczne.

Oczywiscie nie mam szans zeby nadrobic waek lowny ale mam nadzieje ,ze wszyscy zdrowi i szczesliwi.

Jak super, że już po :-) Zdaj szczegółową realcję z operacji, co, jak i ile trwało i w ogóle. Bardzo jestem ciekawa! No i wspaniale, że spełniłas swoje marzenie!!! :-)))))

Dziewczyny, mam pytanie do Was- jak Wy ubieracie na spacery swoje dzieiątka??? Bo ja mam obawy, że swoje przegrzewam...

My:
Body długi rękawek, koszulka krótki rękawek (albo na odwrót rękawki) , spodnie jeansowe albo sztruksowe , 2 pary skarpetek (jedne do kolan, drugie stopki) - bo juz ubieranie bucikow mi się znudziło, estetycznie fajne sprawa, ale ciągle trzeba bylo poprawiac :p, czapka wiosenna (ale z "nausznikami" ) i kurtka z kapturem. Bez kocyków, tylko zakryty tą płachtą z gondoli co jest :)

najgorsze jest to, że Danielkowi brakuje cycusia. jest bardzo niespokojny. położyłam się z nim przed chwilą i wyciągnęłam pierś, possał chwilę i od razu się uspokoił. i mi też tego brakuje :-(

doszła paczka z hippa - słoiczek jabłko z marchewką, próbka herbatki jabłko melisa, próbka kaszki morela brzoskwinia, próbka kremu do buzi i łyżeczka do karmienia :-)

najgorsze jest to, że Danielkowi brakuje cycusia. jest bardzo niespokojny. położyłam się z nim przed chwilą i wyciągnęłam pierś, possał chwilę i od razu się uspokoił. i mi też tego brakuje :-(

doszła paczka z hippa - słoiczek jabłko z marchewką, próbka herbatki jabłko melisa, próbka kaszki morela brzoskwinia, próbka kremu do buzi i łyżeczka do karmienia :-)

widzę, że standardowa paczka hehe wszystkim wysylają taką

reklama
witam się.
jestem smutna, bo z moich cycków leci sama woda którą Danielek się dławi :-( zero mleka... to chyba oznacza koniec karmienia...

ja od dziś na diecie, właśnie wszamałam gotowaną pierś z kurczaka i serek wiejski, zapchałam się niesamowicie. teraz popijam czerwoną herbatę, mąż odsypia noc, Danielek też drzemie więc mam chwilę dla siebie.

emwu, jak się czujesz po operacji? nie boli? czekamy na jakąś prezentację :-)

Cherie odradzam odchudzanie jezeli chcesz dalek piersią karmić.

Do góry