reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

Wiatm :)
Dorotko - trzymam kciuki!!!!!!!!!!! Wierzę, że wszystko będzie ok - musi być!!!

U nas dziś bardzo pochmurny dzień, udało nam się jednak wykorzystać chwilę ze słońcem i wybraliśmy się połazić po poznańskiej starówce. Spacer mnie zrelaksował :)
Synek już śpi, mężuś pojechał zobaczyć, czy pływalnia jest otwarta, bo miał ogromną ochotę popływać (ale coś mi się wydaje, że zaraz wróci - w mieście prawie wszystko pozamykane).
Miłego wieczoru!!!

reklama
Gizelka mi nie przeszkadzało by czytanie nawet o takich problemach. Przeciez kazda z nas jest inna, kazda inaczej wszystko przezywa i kazda pisze o tym o czym chce w danej chwili napisać. Kazda ma jakies małe czy duze problemy.
To ze akurat o gotowaniu i jedzeniu, moze dlatego ze akurat większosc z nas ma wzmozony apetyt i ciagle mysli co tu ugotowac zeby go zaspokoic. Moze to akurat jest dla niektórych nudne i wola czytac bardziej rzeczowe posty, ale jak wyzej napisałam kazda jest inna. Ja nie naleze do osób inteligentnych, mądrych, które pisza tylko madre rzeczy...To jest moja pierwsza ciąża i wsio jest dla mnie nowe, więc i radzic nie moge nikomu nic madrego. Ale na tym forum moga chyba pisać bardziej lub mniej inteligentne osoby, wiecej i mniej doswiadczone, tak?
Sorki za tego posta, chyba hormonki dały o sobie znać..hii. Aha i zeby nie było, nie pije do zadnej z Was. Poprostu miałam potrzebe sie wyzalić.;)

Olcia23wiesz że nie zawsze ciąża jest planowana,pewnie że się bałam ale gdy sie okazało że wszystko ok to sie już cieszyłam.U mnie jest 13 lat przerwy między córką a tą ciążą.A tak wogóle to witam niedzielnie wszystkie mamusie.

Jasne rozumiem i bardzo sie ciesze ze tak sie stalo-bardzo bym chciala zeby i u niej tak bylo...

dziewczyny ja tez sie zgadzam ze nie wolno o wszystko panikowac,ale bardzo sobie cenie rady kolezanek ktore cos na ten temat wiedza -po to tez tu o rozne sprawy pytam-i tak we wtorek powiem tej poloznej zeby mi dala skierowanie na toxo-mam nadzije ze to mnie uspokoi.

dorotko -trzymaj sie jutro

a ale to nie znaczy ze czasem mniei jakis przepis nie zainteresuje:)

Ja uwazam ze my kobiety potrzebujemy znaczni wiecej rozmowy niz nasi mezczyznii-na rozne tematy -dlatego lubie tu zagladac i "pogadac" :)

:-)Witajcie wieczorne mamusie:):-)
ja właśnie skończyłam oglądać film który razem z moim ściągnęliśmy "przypadek39"
teraz wzięło mnie na dzień apokalipsy mmmm świetny początek toi pewnie cały film też bedzie fajny:):tak::-):-):-):-):-):-):-)

:-)Witajcie wieczorne mamusie:):-)
ja właśnie skończyłam oglądać film który razem z moim ściągnęliśmy "przypadek39"
teraz wzięło mnie na dzień apokalipsy mmmm świetny początek toi pewnie cały film też bedzie fajny:):tak::-):-):-):-):-):-):-)

Tez ogladałam "przypadek39" późnym wieczorem..grrr..troche sie bałam potem. Mój chrapał a ja sie meczyłam zeby zasnąć...hahaha

Witajcie Dziewczyny
chcialam sie przywitac i dolaczyc do Was jesli oczywiscie mnie przyjmiecie:) ja mam termin na 13 wrzesnia:) no a w domku juz jednego Malca:)

witam :)

na początku dobry wiecierek :-) u nas dzis pogoda była ładna ale chłodno...niedawno wróciliśmy do domku :-)

dorotko kochanie trzymaj się jutro :tak: ja wierze że wszystko będzie dobrze i trzymam kciukaski :tak:...co do sklepów to u nas wszystkie duże były pozamykane i chciałam w liroju kupić doniczke i przesadzic kwiatka a tam zamnknięte zrobilismy se wycieczke :szok: w tv smuty az żal już oglądać :-(........ ja se leże chwilę odpocznę i do kompania :-)

Gizelka mi nie przeszkadzało by czytanie nawet o takich problemach. Przeciez kazda z nas jest inna, kazda inaczej wszystko przezywa i kazda pisze o tym o czym chce w danej chwili napisać. Kazda ma jakies małe czy duze problemy.
To ze akurat o gotowaniu i jedzeniu, moze dlatego ze akurat większosc z nas ma wzmozony apetyt i ciagle mysli co tu ugotowac zeby go zaspokoic. Moze to akurat jest dla niektórych nudne i wola czytac bardziej rzeczowe posty, ale jak wyzej napisałam kazda jest inna. Ja nie naleze do osób inteligentnych, mądrych, które pisza tylko madre rzeczy...To jest moja pierwsza ciąża i wsio jest dla mnie nowe, więc i radzic nie moge nikomu nic madrego. Ale na tym forum moga chyba pisać bardziej lub mniej inteligentne osoby, wiecej i mniej doswiadczone, tak?
Sorki za tego posta, chyba hormonki dały o sobie znać..hii. Aha i zeby nie było, nie pije do zadnej z Was. Poprostu miałam potrzebe sie wyzalić.;)

Magi nie chodzi mi o to,ze te wszystkie tematy są "be"-zreszta nie będę sie usprawiedliwiać....wiem,ze każda ma swoje małe czy duże problemy...to też moja pierwsza ciąża-walczyłam o nią 11msc...,nie jestem bardzo inteligentna...i mogą pisać tu wszystkie osoby...tyle,ze spróbujmy między innymi podzielić się swoimi smutkami...nie mam nic o gotowaniu-tyle,ze80% postów to jedzenie...moze kogoś obraziłam -to przepraszam bardzo....ale krytyki nie prowadzą do tego by sie otworzyć tylko do tego by opuścić forum....Sory dziewczyny ale ja nie potrafię się tu odnależć.....:zawstydzona/y:

Gizelka kochana, źle mnie zrozumiałas. A moze jatak głupio napisałam. Wlasnie chodzi mi o to co własnie napisałas...i ze kazda ma jakies problemy i nic złego w tym ze któras chce tu o tym napisać.
A jedzenie i gotowanie...to swoja drogą.
Tez czuje czesto, nawet bardzo czesto ze tu nie pasuje. Ale to chyba problem we mnie.

Ostatnia edycja:
hejka dziewczyny juz wyluzujcie,przytulasek dla Was obu i Gizelki i Magi
dlatego ja osobiscie napisalam ze nie czytam postow o gotowaniu i zle mnie JolaMi zrozumiala,ja nie zabraniam nikomu pisac,niech kazda pisz e o tym co jej na sercu lezy,ja tego nie czytam tzn o gotowaniu
a reszta jesli komus moge w jakikolwiek pomoc swoją radą lub doswaidczeniem tym bardziej sie ciesze,jesli tylko dobrym slowem rowniez
a poza tym mam taki jezyk i pisze co mi na watrobie lezy
a jak mi zle lub tym bardziej jak dzis mega zle to tez pisze chociaz wiem ze dla niektorych osob moze byc to nudne,a ja i tak pisze

dobra milego wieczoru
ide sie kąpnąc i do lozia bo jutro ciezki dzien

reklama
Dorotko dzieki i wzajemnie. Powiem Ci ze bardzo ale to bardzo cenie sobie rady mam, bo jak wczesnie juz napisałam jest to moja pierwsza ciaza. Ja moge napisać tylko ze "trzymam kciuki", "witam", "dobranoc" i uwaga: o gotowaniu ewentualnie..hahaha
Ale juz bardzo rzadko pisuje o tym. Bo cóz ja moge wiecej, jak wiedza o ciazy zadna :(

Do góry