P
patrysia*
Gość
KAJA no jak to skąd
różne są typy alergii a nabiał jest częstym problem alergicznym związanym z AZS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tylko maluszek musi się tyle nacierpieć:-(Alergia z kosmosu sie nie bierze. Dobre pytanie. Agbar, a Aleksowi dali jakis antybiotyk po porodzie? Jakies leki? Pytalam sie Ciebie, jakie badania pod katem alergii robiliscie. Moj maz tez cierpi na alergie. Bardzo powazna. Tak powazna, ze nie jest w stanie pracowac, czasami nawet wstac z lozka. Slowo alergia moze wydawac sie czyms blahym tylko dla kogos, kto sie nigdy z nia nie spotkal. Moj maz cierpi na alergie typu III. I w przeciwienstwie do alergii typu I, gdzie bada sie obecnosc przeciwcial IgE, tu sie bada obecnosc cial IgG. Nie wiem, gdzie w Niemczech robia takie badania. W Polsce mozna zrobic tylko w Poznaniu. Troche kosztuja, ale w przypadku Alexa problemow byc nie powinno, bo musicie tylko wykluczyc mleko. Moze warto sie nad takimi badaniami zastanowic? Poza tym to, co jeszcze przychodzi mi do glowy. Alex moze miec zaburzona flore bakteryjna - dlatego pytalam o leki. Nie jest karmiony piersia, a u dzieci karmionych sztucznie flora buduje sie inaczej. Moze trzeba podawac mu jakies probiotyki, by wspomoc budowanie flory?Pytanie,,,, podchwytliwe..... ? a skąd alergia?

wiecie co to? pomocy
wkurzają mnie te pogody
teraz np świeci słoneczko a ciekawe jak będzie jutro
wkurza mnie to ubieranie jednego dziecka jak i drugiego gdzie w sumie teraz już lepiej bo te kombinezony zimowe kurtki poszły juz do szafy ale jednak...
ech mam już dość tej pogody chce już tych 20-25 stopni niech juz wiosna będzie na całego i lllllllaaaaaaaattttttttoooooooo