• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
150 eur??? Agbar przecież tu dziewczyny też karmią preparatami mlekozastępczymi i nie kosztuje to majątku. Może ktoś by Ci wysłał to z Polski???

Jesli sie okaze,ze to faktycznie alergia na mleko i bedzie potrzeba kupowania preparatu mlekozastepczego a nasza ubezpieczalnia nie bedzie pokrywac kosztow to juz tak wlasnie myslalam,ze bede chyba z Polski sprowadzac...Tak z ciekawosci moze mi ktos powie ile mniej wiecej kosztuja takie mleka?

Jak coś pisz załatwi się :) PS Doczytałam na opakowaniu i to jest preparat mlekozastęczczy więc to i na skazę. Ja to dostałam na tą naszą niby skazę która przeszła ale dalej daję bo mi nie żęzi po tym mleku:)

Ostatnia edycja:
hej Kobietki :-)

dopiero mam nieco więcej czasu żeby odpisac - jakoś ostatnio nie po drodze mi komputer - rzucam tylko okiem co piszecie i dopiero teraz mam czas cosik napisac - M usypia Amelkę :-)

byłam dzisiaj na zakupach odreagowac i kupiłam sobie leginsy świecące w panterke hihihih do tego fajna dzianinowa tuniczkę i jeszcze jedną bluzkę ! wydałam troszke sianka i odrazu mi lepiej :) widziałam jeszcze świetne buty takie na wysokiej szpilce, w zebre taki wzorek i czerwone wykończenia ale kurcze 400 zł kosztowały wiec jeszcze się nad nimi zastnawiam - gdzie ja w nich bede chodziła? bo przeciez nie na spacery z Amelcia hihihi :-)

kupiłam też Małej rumioanek i przecieram jej oczko bo cos ma czerwoną powieke i sie trze łapka cały czas po niej wiec moze rumianek pomoze a jak nie to do lekarza jutro bede musiała iśc :-(

wogóle to odnioslam dzisiaj wielki sukces i jestem bardzo dumna z Amelki - dla was pewnie to normalne - ale dzisiaj Amelcia zasneła dwa razy bez owijania w kocyk :tak::szok: nigdy nie udawało mi ise tak jej uspypiac bo sie szamotała strasznie i płakała i trzeba było jej rączki zawijac a dzisiaj taka niespodzianka - fajnie jakby w nocy tez tak umiała zasypiać - ale mam nadzoeje malymi chińskimi kroczkami dojdziemy do tego ze całkowicie odstawimy kocyk - była bym wtedy przeszczesliwa :tak::tak::tak:

oki ide Was kobitki nadrabiac bo mam jakieś 10 stron czytania :)

M stwierdził, że obcina włosy :szok: a ja się nie zgadzam! ale w sumie przecież wcześniej niż później to i tak by nastąpiło...buuu...
Zaczął się w końcu remont kuchni, ale że M i teść mogą robić tylko po pracy, to chyba będę miała bajzel cały tydzień.
Kleik to jedno wielkie nieporozumienie, bo nie przeciska się przez smoczek, muszę jutro kupić taki z większą dziurką. Ale i bez kleiku od rana nie było kupki, tylko kleksik :tak::-)

no więc nadrabiam :-)

gipsowe odlewy stópek i raczek - hmmm naprawde świetna rzecz Dziewczyny - fajnie miec taka pamiątke - podsunełyscie mi dobry pomysł - dziękuje - tez sobie takie coś sprawimy :-)

co do sporu o żalobę po ofiarach katastrofy - hmmm faktycznie jest to czas refleksji także i dla mnie - tak jak inne z was mowily w takich chwilach docenia sie to co mamy ! doceniam zdrowie, rodzinę, miłosc i to ze mam dach nad głowa i za co kupić chleb - nie moge nawet sobie wyobrazic jak czuje sie rodzina najblizsza zaginionych osób - poprostu nie chce tego sobie wyobraćać nawet ! telewizja fajnie zrobiła ze sobote i niedziele non stop nadawała info na temat katastrofy bo kazdy był na bierząco informowany - ja siedziałam caly dzień przy tv i nie dowierzałam własnym oczom ! a z drógiej strony wkurza mnie ta sytuacja bo..... co chwile gina na świecie tysiące ludzi ! i nikt sie nie rozczula nad nimi ! ja iwem ze zgineła nasza cała elita - ale w takim razie widac tu podział na "równych" i "równiejszych" ....i tylko to mnie boli !
i wiece co mnie naprawde wkurza ! ze WSZYSCY jechali na Kaczyńskiego i Marie że jakie to nie sa tępe wieśniaki, że ma brudne buty itd itp mozna by wymieniac bez końca - a teraz kazdy sie rozpływa jacy to fantastyczni, madrzy ludzie byli ! no co za obłudnicy !!!! teraz widac jak media nami manipulują - jak nam pokaża tak mamy wierzyć ! .....mogła bym mówić i mówić ale nie ma co nerwów sobie szarpac.....

agagsm faktycznie nieźle się cenia Ci fotografowie ! maaatko to ja już wolałabym sama fotki strzelać ! a to siano wolała bym na dzieciaczka wydać ! albo wakacje ! :tak:

co do siadania to moja tez już się strasznie rwie - jak mam ja na kolanach tak ół leżącom to mi ise sama do siadu wyrywa - i co ? mam ją siła pszyplaszczać do leżenia? hmmm a może skoro sie wyrywa to znaczy ze ma na tyle silne miesnie ze moze siedziec? czy jak to jest? bo nie wiem co teraz robic ?! :no:

kaaama ale nei porównuj Twojej sytuacji rodzinnej do tragedi jaka spotkała tych ludzi? Ty możesz dogadac się z meżem a Ci ludzie już nigdy nie ujżą rodziny - zostawili wiele dzieci , żon , mezów samotnych...nie chciałabys byc na ich miejscu ! ....... ta sytuacja powinna nawet Ci pomów...spójż jakie ludzie moga miec problemu...to może przy tej katastrofie Twoje problemy zmaleją? .......

Minnie naprawde współczuje Ci płakusiającego dziecka - naprawde ! trzymaj sie dzielnie bo wiem jak bezradnośc boli ! na pewno wkońcu się polepszy ! pamiętaj po kazdej nawet najgorszej burzy wychodzi słońce - ja sobie to powtarzam przy kazdym dołku i pomaga....

labamba trzymam kciuki za szwagierke zeby jednak stał sie cud i wszystko było dobrze !!! :tak:

Malwina również trzymam kciuki zeby mała przestała płakusiac ! kurcze żeby tak dało się zawsze zrozumiec nasze maleństwa co im dolega....
słyszałam tylko ze jak płacze odrazu po karmieniu to może byc alergia na laktoze - może warto sie temu przyjżeć - a może ma pleśniawki w buźce? jak moja mała miała to tak się zachowywała ...

JoL super że chrzciny udane :-) i że Mała była grzeczniusia :-)

agbar 150 euro ? szok :szok::szok::szok: oni chyba poszaleli - faktycznie moze niech ktos z PL Ci przesyła bo przeciez Ty dziewczyno zbankrutujesz! a da się na pewno lepiej sporzytkowac te pieniązki !!! współczuje że Mały się tak meczy z tymi krostkiami :-(

hmmm Pasibrzuchu chyba coś przegapiłam.... dlaczego masz zastąpicć mleczko modyfikowane kleikiem ryżowym?

Beti Ty mówis z ze ma problem ze spaniem ? hahaha moja Mała przewąznie tylko 2 godziny dziennie spi hihih tak 3 drzemiki po 30-40 min to huk więc nie nażekaj bo grzeszysz ;-)

aga, mi ise wydaje ze sa różne typy dziec - jedne sa bardziej wrazliwe i moga płakac bo no za jasno jest itp a nektóre to typowe aniołki i sa spokojne cały dzień - tak jak i ludzie dorosli mają różne charaktery tak i dzieci - niektórzy sa pogodnymi optymistami a drudzy pesymistami i gburami wiec pewnie i dzieci się na takie dzielą :tak:

no to nadrobiłam - ide sie teraz wyciagnac i odsapnąc po całym dniu :-)

wogóle to Mała wczoraj spała od 20.00 nieprzewanie do 5 rano - juuupi juupi jak ja ise wyspałam ! 6 godz po rząd spałam toz to rozpusta :-) oby tak dalej ....:-)

reklama
Dziewczyny co to jest bo ja juz nie wiem moja mała myslałam ze ma ciemieniuche ale to nie schodzi byłam u lekarza powiedziała ze to od mleka lub czekolady nie jem tego a ona nadal to ma a najgorsze jest to ze jak próbowałam jej to wyczesac to zrobiły sie czerwone plamy i cos zaczeło sie lać z tego nie wiem co to było takie klejące :szok: wiecie co to? pomocy

Mleko jest praktycznie wszędzie: w bułce tartej, w masle, margarynie, ciastkach, białym pieczywie - trzeba czytać etykiety, żeby nie było, mleka, mleka w proszku, serwatki...
Jak sie pilnuje to Staś ma piekny pyszczek, a jak pofolguje to od razu kilka krostek i dziwna kupa.

byłam dzisiaj na zakupach odreagowac i kupiłam sobie leginsy świecące w panterke hihihih do tego fajna dzianinowa tuniczkę i jeszcze jedną bluzkę ! wydałam troszke sianka i odrazu mi lepiej :) widziałam jeszcze świetne buty takie na wysokiej szpilce, w zebre taki wzorek i czerwone wykończenia ale kurcze 400 zł kosztowały wiec jeszcze się nad nimi zastnawiam - gdzie ja w nich bede chodziła? bo przeciez nie na spacery z Amelcia hihihi :-)

Szpilki? ;-) ja się rozgladam za sportowcami ;-) żeby mi było wygodnie na spacerakach ;-). Ostatnio miłam plan sie opkupić w szmaty ... skonczyło sie na jednej bluzce w rozmiarze 44 - załamka - nic nie dopinało sie na moich wielgachnych cycach - stwierdziłam, że najpierw schudne a potem zacznę uzupełniać garderobę...

Trzaskam już 3 tydzień a6w i zamiast +2 kg mam + 3 - nie wiem jak to sie dzieje ;-)

Minnie - takie te szerokie smoczki?
NUK FIRST CHOICE-Silikon-smoczek do but. roz.2 M (967765247) - Aukcje internetowe Allegro

e:
agbar - http://www.hygieia.pl/e_apteka/index.html?m=sklep&sk=6&aid=N&sp=6734
zawsze możesz zamówić w aptece internetowej - dostawa na terenie UE 65 pln.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry