no więc nadrabiam :-)
gipsowe odlewy stópek i raczek - hmmm naprawde świetna rzecz Dziewczyny - fajnie miec taka pamiątke - podsunełyscie mi dobry pomysł - dziękuje - tez sobie takie coś sprawimy :-)
co do sporu o żalobę po ofiarach katastrofy - hmmm faktycznie jest to czas refleksji także i dla mnie - tak jak inne z was mowily w takich chwilach docenia sie to co mamy ! doceniam zdrowie, rodzinę, miłosc i to ze mam dach nad głowa i za co kupić chleb - nie moge nawet sobie wyobrazic jak czuje sie rodzina najblizsza zaginionych osób - poprostu nie chce tego sobie wyobraćać nawet ! telewizja fajnie zrobiła ze sobote i niedziele non stop nadawała info na temat katastrofy bo kazdy był na bierząco informowany - ja siedziałam caly dzień przy tv i nie dowierzałam własnym oczom ! a z drógiej strony wkurza mnie ta sytuacja bo..... co chwile gina na świecie tysiące ludzi ! i nikt sie nie rozczula nad nimi ! ja iwem ze zgineła nasza cała elita - ale w takim razie widac tu podział na "równych" i "równiejszych" ....i tylko to mnie boli !
i wiece co mnie naprawde wkurza ! ze
WSZYSCY jechali na Kaczyńskiego i Marie że jakie to nie sa tępe wieśniaki, że ma brudne buty itd itp mozna by wymieniac bez końca - a teraz kazdy sie rozpływa jacy to fantastyczni, madrzy ludzie byli ! no co za obłudnicy !!!! teraz widac jak media nami manipulują - jak nam pokaża tak mamy wierzyć ! .....mogła bym mówić i mówić ale nie ma co nerwów sobie szarpac.....
agagsm faktycznie nieźle się cenia Ci fotografowie ! maaatko to ja już wolałabym sama fotki strzelać ! a to siano wolała bym na dzieciaczka wydać ! albo wakacje !
co do siadania to moja tez już się strasznie rwie - jak mam ja na kolanach tak ół leżącom to mi ise sama do siadu wyrywa - i co ? mam ją siła pszyplaszczać do leżenia? hmmm a może skoro sie wyrywa to znaczy ze ma na tyle silne miesnie ze moze siedziec? czy jak to jest? bo nie wiem co teraz robic ?!
kaaama ale nei porównuj Twojej sytuacji rodzinnej do tragedi jaka spotkała tych ludzi? Ty możesz dogadac się z meżem a Ci ludzie już nigdy nie ujżą rodziny - zostawili wiele dzieci , żon , mezów samotnych...nie chciałabys byc na ich miejscu ! ....... ta sytuacja powinna nawet Ci pomów...spójż jakie ludzie moga miec problemu...to może przy tej katastrofie Twoje problemy zmaleją? .......
Minnie naprawde współczuje Ci płakusiającego dziecka - naprawde ! trzymaj sie dzielnie bo wiem jak bezradnośc boli ! na pewno wkońcu się polepszy !
pamiętaj po kazdej nawet najgorszej burzy wychodzi słońce - ja sobie to powtarzam przy kazdym dołku i pomaga....
labamba trzymam kciuki za szwagierke zeby jednak stał sie cud i wszystko było dobrze !!!
Malwina również trzymam kciuki zeby mała przestała płakusiac ! kurcze żeby tak dało się zawsze zrozumiec nasze maleństwa co im dolega....
słyszałam tylko ze jak płacze odrazu po karmieniu to może byc alergia na laktoze - może warto sie temu przyjżeć - a może ma pleśniawki w buźce? jak moja mała miała to tak się zachowywała ...
JoL super że chrzciny udane :-) i że Mała była grzeczniusia :-)
agbar 150 euro ? szok

oni chyba poszaleli - faktycznie moze niech ktos z PL Ci przesyła bo przeciez Ty dziewczyno zbankrutujesz! a da się na pewno lepiej sporzytkowac te pieniązki !!! współczuje że Mały się tak meczy z tymi krostkiami :-(
hmmm
Pasibrzuchu chyba coś przegapiłam.... dlaczego masz zastąpicć mleczko modyfikowane kleikiem ryżowym?
Beti Ty mówis z ze ma problem ze spaniem ? hahaha moja Mała przewąznie tylko 2 godziny dziennie spi hihih tak 3 drzemiki po 30-40 min to huk więc nie nażekaj bo grzeszysz ;-)
aga, mi ise wydaje ze sa różne typy dziec - jedne sa bardziej wrazliwe i moga płakac bo no za jasno jest itp a nektóre to typowe aniołki i sa spokojne cały dzień - tak jak i ludzie dorosli mają różne charaktery tak i dzieci - niektórzy sa pogodnymi optymistami a drudzy pesymistami i gburami wiec pewnie i dzieci się na takie dzielą
no to nadrobiłam - ide sie teraz wyciagnac i odsapnąc po całym dniu :-)
wogóle to Mała wczoraj spała od 20.00 nieprzewanie do 5 rano - juuupi juupi jak ja ise wyspałam ! 6 godz po rząd spałam toz to rozpusta :-) oby tak dalej ....:-)