reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mleko, papki i kanapki :)

a ja podałam w 5 miesiącu banana i jest ok

Znów się zaczynają ironiczne posty, chyba na zamknętym się niektóre osoby dusiły i znowu zamęt robią buhahaha

reklama
ja tez daje bananka, ale znowu u mnie lubi ze sloiczka a swierzy nie koniecznie....
poza tym dostaje marchewke, ziemniaczka, kalafiora i ostatnio probowalam buraczko bo mala ma straszne zatwardzenia, ale tylko troszke jej dalam 2 razy i narazie nie bylo zadnych sensacji brzuszkowych :-) tutaj w uk to w ogole maja inne podejscie do rozszezania diety i ja sie nie do konca z nim zgadzam bo sloiczki od 4 miesiaca sa tak jak pisze klaudzia nawet ze spagetti???

wprawdzie mam jeszcze troche czasu,ale zapytam juz teraz. jesli gotujemy dla maluszka, np zupke, to nie dodajemy zadnych przypraw typu: sol, pieprz, kostka rosolowa itd?

Ja tego też nie kumam.............skoro Passi tak nami gardzi to po cholerę tutaj zagląda??????????????????????????????

forum przecież jest otwarte i każdy może tu zaglądac i pisać, nie zauważyłam, żeby Passinby pisała nie w temacie dzieci, bo zdaje się o tym jest forum :)
a z ta pogardą to chyba przesadzasz ;) tobie też dziękuję za post

Iza dzieki za info. Mysle ze wczesniej podam tak jak pisalas bo moj butelkowy ale najpierw inne smakolyki typu brokuly kalafior itp a pozniej banan heheh :D

a co powiecie na czekoladowy deser ze sloiczka... pisze takze od 4m ????? bo mnie szoklo jak to zobaczylam...

a co do Waszych wspolnych dogryzek to naprawde coraz zadziej naprawde chce tu zagladac... :-( przykro mi !

Ostatnia edycja:
martolinka - oliwa z oliwek do zupki (od kilku kropel poczawszy do łyzeczki) , a od 10 miesiaca masło, jesli dzidzia nie wykazywała skazy :)
klaudzia - żartujesz z tym deserkiem, prawda?
a to dogryzanie - moze zalozyc wątek "jad", albo "nikt mnie nie lubi" gdze chetne beda sobie żółć wylewac, bez narazania osób postronnych na czytanie tego:)

reklama
Do góry