reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama

Maltanka
jak na złośc dzisiaj jest pogoda....a my nie możemy pojsc z wami na spacerek:baffled:

Madzienka może jutro wyjdziemy jak by było też ładnie:tak:

Maltanka koło 11 a wy o której na ten rowerek wychodzicie?

pewnie gdzieś koło 10.00, może zachaczymy na plac zabaw i pójdziemy w tamtą stronę, daj znać smskiem jak będziesz blisko :tak:kurczę może i ja zajdę, chociaż jak pomyślę o tych tłumach:baffled:

Tłumy na pewno będą bo dzisiaj dostawa, właśnie dlatego chcę iść bo może coś Mai uda się wybrać :tak::tak::tak:
Wyślę Ci sms-ka jak będę wychodzić :tak::tak::tak:

hej
zazdroszcze Wam tych wspólnych spacerków:)) chyba sie na Czechów przeprowadzę:):)

u nas tez humorek nie teges, ale moze bedzie lepiej, musze jakąś czapeczke hani kupic z daszkiem, a wiekszosc fajnych to w kolorach dla chłopców, no ale blisko mam do baby fanta to mozer cos znajde......
wstalysmy o 7 ale hania juz padla i spi, a ja korzystam musze sie do porzadku doprowadzic bo w piżamach jeszcze jestem

milego dnia, spacerkow i szlonej zabawy w bugi:))

A ja wiem ze po tabletkach sie przytylo,albo spuchlam,wszystko jedno jak zwal,ale gruba jestem i zle sie z tym czuje...wrrr....za tydzien bede u ginki,to powiem zeby mi przepisala moje dawne tabletki,bo teraz bralam inne,dla mam karmiacych,a ze Karola cyca rzucila to bede mogla wrocic do swoich.......:happy:
aaa zapomnialam, ze Ty te specjalne bierzesz:zawstydzona/y: no wlasnie ja tez gdzies czytalam, ze po nich sie tyje.
haha to ma zajęcie...... wytnij kotka:-p
z tym kotkiem to Cie trochre poniosło:-D:-D wycielam kosc dla psa, ale Julka jakos malo przekonana, ze kość tez tak moze wygladac:-D:-D

slyszalam ze na Zana przy Globusie jest tez fajny klub dla dzieci 12 zl za godzine,chyba w sobote sie wybierzemy!!!
szukalam strony w necie, ale jest dopier w budwie niestety:-( podziel sie wrazeniami jak sie tam wybierzecie:tak: zawsze to dla mnie blizej niz do Gali:tak:

Ja tez się ciesze ze wszystko ok ale miałam taka nadzieje ze szybciej się wypakuje a ty nic nawet nie wskazuje. Lekarz do mnie abym się nie nastawiał na szybszy wypakunek raczej termin lub po, a mi jest już tak ciężko i się zaczynam nudzić. Wiem ze mam teraz czas na wypoczynek ale a już wypoczywam prawie 7 miesięcy wiec czasami to dostaje k...cy za przeproszenie.
no nie dziwie sie, do tego juz zostalas sama z brzuszkowych mam. Jest jeszcze Aluska, ale ona dopiero na starcie:tak:

[ Chyba zaraz ide spac ale znajac zycie to pewnie zajrze na tvn24 chociaz juz nie powinnam bo starsznie mnie to przygnebia jeszcze teraz te protesty w zwiazku z pochowkiem oj juz mogli by dac spokoj...
No mogliby, az mi głupio jak na to w TV patrze. Kazdy ma prawo do swojego zdania, ale jak sie czue rodzina?? :-( wzoraj na wp czytalam tez o stewardesie, a jakie komentarze tam dodane...:no: WSTYD mi bylo za tego kto je pisal...

anaconda
dobrze, ze z Maja juz ok, a co do lalki to niestety taki wiek, kiedy dziecko musi miec wszystko o kolezanki. Ja narazie dalam sobie spokoj, bo widzę, ze Julka ma te wszystkie zabawki gdzies...a i tak mnie czeka etap wymuszania, wiec jeszcze sie nakupujemy z P :-p

Witajcie
My juz po sniadanku. Musze jeszcze szybko jakis obiadek wymyslic, bo pozniej nie bedzie czasu. Fajna pogoda sie zapowiada, przynajmniej slonce swieci:tak:

Maltanka gdzie obok Ciebie jest lupmek?? ja kiedys polazlam do takiego tam obok stokrotki, niedaleko komisariatu :p:p bo myslalam, ze to o tamtym mowilyscie :p hihih

AAAA i powodzenia na łowach!!! :D

Ostatnia edycja:
No niestety z tej tragedii bagno się robi, jeszcze te pierwsze dni ludzie jakoś się potrafili opanować i porządnie zachować ale to co teraz zaczyna się dziać, te obwiniania - normalnie wstyd za naród polski :-:)-:)-(

witam się z rana
przespałam prawie całą noc jupi.
Anaconda fajnie ze badanie wyszło pomyślnie
Dziewczyny udanej wizyty w bugi.
Ja to chyba zrobię jakieś pranko i pewnie krótki spacerek.

Hej, widzę że korzystacie z uroków pięknej wiosny i na spacerki wybywacie;-):tak::-).
Siadłam na chwilunię kawkę wypić i 2 kanapki kąsnąć i coś w necie sprawdzić:-).
Miłego dnia i udanych spacerków.:happy:

reklama
Do góry