reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no i nici z wyjścia.. dopiero potem...

teraz leje jak z cedra więc nie bede wychodzić...

poz tym mały zmęczony to położylam go spać...

boroczek mój mały znów mruczy i mialczy od 15 minut:-( na szczęście już coraz słabiej, czyli zasypia....

reklama
Hej Dziewczyny :)
Postanowiłam dziś napisać ja...
Siedzimy w domku z Moim prawie 2 letnim Synkiem ... Cala noc mi goraczkowal - pewnie na zabki .
Nudzimy sie troszke :p

Chcialabym dolaczyc do Waszych dyskusji ,jednak troszke nie jestem w temacie :p

Pozdrawiam i zycze Wam MILEGO UDANEGO DZIONKA :)

dzięki dziewczyny. Wesele jest 1 maja. Więc za dwa tyg. Jak zwykle obudziłam się i teraz będę wszystko w biegu kupować. Do tego ja nie wiem jak się ubiore a w tym zadupiu to nawet sklepów nie ma ciążowych z fajnymi rzeczami. a jak cos jest to 200zł trzeba dać...:confused2: a tyle to ja mam do końca miesiąca i jeszcze mi rachunek za wodę przylazł:sorry: no i w koperte cza dać...dlatego suzkam jak najtańszej opcji. Mam dwie kiecki ale i w jednej i w drugiej wyglądam do dupy...:wściekła/y:
dowikla z tego dziecka to niezły gagatek:baffled:
witam nową mame:-)
Medea Maksiu zmeczony bo ciężko pracował nad perełkami:tak: może już trzeci gdzieś tam jeszcze się czai ;-)

Ja posprzątałam i zasiadam do was:-)

Kerna ja mam sukienkę bialą w czarne grochy odcinaną pod biustem.....
może Ci się spodoba.. wg mnie na ciążę w sam raz:tak:

bez ramiączek....do tego bialy żakiecikalbo bolerko i rewelka:tak:
zrobić fotkę?

edit:przejrzałam szafe i w domu jej nie mam,jest u Babci, jak jesteś zainteresowana to po południu przejde się do niej i wezmę, żeby zrobić fotkę:tak:

Ostatnia edycja:
Medea no super, nie chce Cie specjalnie ścigać, ale jakbś mogłą to chętnie bym ją oglądnęła:tak:
Tylko, że wiesz nie wiadomo czy w cycach bym się zapięła.....

kochana moja babcia mieszka 3 klatki dalej:rofl: i tak musze do niej iśc bo musi mi zwężyć koszulę i kurteczkę które sobie w lumpku kupilam;-)

mam jeszcze jedną całkiem białą.... ale nie wiem czy bedzie Ci się podobać, jak byś do niej pasek pod cyc włożyla to też byłaby fajna- kupilam ją sobie specjalnie na ciążę:tak: tez wezmę jeśli jeszcze tam gdzieś u niej jest i zrobię fotkę:tak:

reklama
Witam się i ja :tak: nie nadrobię wybaczcie bo mam kupę roboty w kuchni :sorry: babeczek mi sie zachciało więc zaraz trzeba robić póki Kuba śpi :tak: wczoraj prawie cały pokoik wytapetowaliśmy więc same końcówki najgorsze zostały :sorry: ale to teraz zanim zrobię to niedziela chyba będzie bo M ma służbę i nie mam więcej wolnego :confused2: już myślałam że na przyszły tydzień sobie ładnie posprzątam i będzie koniec :sorry: Kubie wczoraj druga trójka się przebiła u góry teraz tylko na dole i na razie będzie koniec :-) zbawienie oby mu szybko i bez wycia wyszły ;-) jakieś słoneczko wyszło chyba się przejdę potem z Kubkiem na spacer bo koperty na pocztę bo jak zauważyłam to sprzedałam ze 4 rzeczy na allegro i wpadło 50zł :-D dobre i to następna kasa do skarbonki :tak: no a teraz uciekam robić mufinki :tak: zajrzę wieczorem bo M w pracy i mi nie będzie gitary zawracał ;-)

Do góry