reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
no i po zakupach już. Poszperałyśmy trochę z Anacondą w lumpku, wybrałam parę ubranek dla małego, a ludzi tyle:szok: pogadałyśmy sobie troszkę na słoneczku na ławce, ale młody zaczynał mi już kombinować i musieliśmy iść na spanie:tak:

co tu taka cisza???

Ostatnia edycja:
Witam się popołudniowo.:-)
maltanka
super że spacerek udany:-)
fornetka3 dobrze że nocka spokojna.Odpoczywaj póki masz możliwość.
A my jeszcze w domku bo Kuba sobie drzemkę urządza od 9:30:szok: Nie wiem co mu się stało, odsypia wieczór czy co. A planowałam że ok 12 będziemy już w Bugi-tak to już można sobie coś zaplanować z dzieckiem.:-) Mam nadzieję że sienio nas nie zabije...i się gdzieś wybierzemy razem.Ja już poprasowałam,pranie zrobione, obiad gotowy i czekam cierpliwie....

no i po zakupach już. Poszperałyśmy trochę z Anacondą w lumpku, wybrałam parę ubranek dla małego, a ludzi tyle:szok: pogadałyśmy sobie troszkę na słoneczku na ławce, ale młody zaczynał mi już kombinować i musieliśmy iść na spanie:tak:

co tu taka cisza???

my juz jestesmy...poszałaly maluchy w Bugi...spotkałyśmy sie z Marzenka i Mateuszkiem...zdjecia beda niedlugo w albumie:tak::tak::tak:

W
A my jeszcze w domku bo Kuba sobie drzemkę urządza od 9:30:szok: Nie wiem co mu się stało, odsypia wieczór czy co. A planowałam że ok 12 będziemy już w Bugi-tak to już można sobie coś zaplanować z dzieckiem.:-) Mam nadzieję że sienio nas nie zabije...i się gdzieś wybierzemy razem.Ja już poprasowałam,pranie zrobione, obiad gotowy i czekam cierpliwie....

Miałysmy z Marzenka takie przeczucia że Kubuś spiocha załapał...no nic szkoda mam andzieje ze w sobotę poznamy sie:tak::tak::tak:

Antuanet tak własnie z Madzią mowiłysmy jak sie człowiek umawia to dziecko zawsze numer wywinie ze spaniem:-D
Fornetka zycze wszystkich tak udanych nocek
Maltanka super ze łowy wam sie udały tez musze sie wybrac na jakis ciuch ale zawsze mi nie po drodze
A my Madzienka posiedzielismy jeszcze z 10-15min i sie zebralismy bo dzieci zabralyscie i Mateusz zaczal byc marudny i znudzony:happy:ale fajnie było fajne masz kolezanki:-)
Marta super ze kogos znalazłas kobitko co my byśmy bez ciebie zrobiły

Mateusz spi zasnał w drodze powrotnej a teraz obiadek sie szykuje.
Tak jak Madzienka pisała spotkałysmy sie w Bugi i z dwiema kolezankami a jedna z nich to nasza nowa "forumowa" mamusia:-D
Puki nie pracuje jestem chetna na takie spotkanka w tygodniu jak jest tam spokoj i okazja do pogaduch

Ostatnia edycja:
reklama
a co do aktywnych mam to nie mogę dołączyć do grupy lubelskiej nie wiem jak to zrobić. Ratunku.
a gdzie te aktywne mamy ?? :)

fornetka też już na końcówce nie mogłam się doczekać rozwiązania i powiem Ci że ostatnie 2 tygodniu mi się ciągnęły i ciągnęły :) ale będzie dobrze :) masz nas :cool:

Karlitak witaj z powrotem w Lublinie a dla Gabi tulaski i szybkie powroty do zdrówka.
cześć słodki brzuchatku :)
pogłaskaj brzusio :)

zdrówka dla Gabi dobrze, że już jesteście

dziękujemy już jest ciut lepiej bo przynajmniej nie leje jej się z nosa ...
karlita nie kuś pleaseeee
oj tam jedno można ...
wiem wiem nie można .... :angry:

slyszalam ze na Zana przy Globusie jest tez fajny klub dla dzieci 12 zl za godzine,chyba w sobote sie wybierzemy!!!
Wszystkich chorowistkom i dzieciaczkom zdrowka zycze!!!!Buziaczki

ostatnio jak byłam w mieście kobiet to przechodziłam obok tego klubu :) i miałam nawet zajść ale mała spała więc nie chciałam jej budzić ;)

zawsze możemy któryś zlot tam zorganizować ;)

marz21 dzięki :*

anaconda cieszę sie że badanie wyszło ok :) znalazłaś coś w lumpku ?? ja dziś kupiłam spódnicę i 2 pary spodni ;) niedaleko mam fajny duży lumpek i jak się pójdzie rano to można nówki z metkami kupić z wyprzedaży z Anglii ;) a chyba we wtorki mają wszystko po 1 zł :) i też czasem można coś fajnego wypatrzeć :)

co do lalki to ostatnio moja bratanica 5 letnia przechodziła ten etap .... mój brat mówił że o mało nie zwariował ;)

hej
zazdroszcze Wam tych wspólnych spacerków:)) chyba sie na Czechów przeprowadzę:):)

ja chyba też ;)

a z jakiej dzielnicy jesteś ??

Z racji ładnej pogody udało nam się zaliczyć dłuuugi spacer :)
wydaje mi się że Gabi się lepiej oddycha po takim dłuższym spacerze przespała się też pół godziny niestety przez ten zatkany nosek często się budzi a w dzień ma tak że jak się obudzi to już wstaje ...

ale już jest lepiej a to najważniejsze :)

pozdrawiam i lecę do małej bo już mi tu marudzi ...

Do góry