reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

to faktyczne kochana miałas szalony dzien.
pochwal sie tymi bucikami i kurtką.
a ten kąplecik DAGA-est poprostu sliczny!!!

zmykam kobietki,obowiazki wzywaja kąpanie dzieci,karmienie.
postaram sie jeszcze dzis zaglądnąc.
buty identyczne NIETUZINKOWE WĘŻOWE CZÓŁENKA (CCE) r.36 (998753175) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
a kurtki musze zrobic zdjecie :)
Fajnie ze tak blisko mieszkasz :))))
No wczpraj miałś naprawde szalony dzień.... Mam nadzieje ze pomyłke uda sie szybko naprawić i nikt nie bedzie miał zalu :-)
no mam andzieje ze nikt nie bedzie pokrzywdzony
My chrzcimy Kube 25 .04 czyli juz niedługo.... A ubranko do chrztu zostało nam po Sebusiu także kupować nie musimy ;-) ;-)
to zaoszczedzicie :)

Pati serio? No mój nosi 80 i pewnie owlałabym długi rękaw, bo wesele jest 1 maja więc upałów nie będzie...
podaj mi adres to Ci wysle i poszukam jescze czego zrobie zdjecia i zobaczysz przed tym...:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kerna własnie o to chodzi ze juz wiecej nie mam pudeł i nie wiem co sie z tym stało pewnie komus dałam bo wywalic bym nie wywaliła:rofl2::rofl2::no::no::no:
sorki mysałam nawet ze ci podrzuce jak ci sie cos spodoba bo w sobote wybieramy sie do krosna po czesci do audi na podkarpacka moze nie miałabys daleko a tu taka lipa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzięki Natalineczka:-):-):-)
Mizeria mi została to wpadaj:-) Dawno nie robiłam i teraz zastanawiam się dlaczego:eek: mąż był zachwycony:tak:

a co do ścian, to Michał namalował mi obraz na tej ścianie, potem na drugiej od kuchni, potem na podłodze a na końcu wymalował sobie nocnik od srodka:eek::eek::eek:
Ja mu zabieram kredki a on ciaglę jakąś ma w ręce...No to ja mu tłumaczę, że nie wolno, podkładam blok i tłumaczę, że tu sięmaluję ze ściany be i nie wolno. A ten cwaniak do mnie z rękami, zaczął po swojemy mi tłumaczyć dyplomatycznie o co mi chodzi, że wszystko jest pod kontrolą a ściana jest dużo ładniejsza teraz. No z taką poważną miną mnie przekonywał, że zamast grozić miną to wyłam w środku z niego:-D:-D:-D
edit

pati a jaki adres konkretnie??

reklama
Dzięki Natalineczka:-):-):-)
Mizeria mi została to wpadaj:-) Dawno nie robiłam i teraz zastanawiam się dlaczego:eek: mąż był zachwycony:tak:

a co do ścian, to Michał namalował mi obraz na tej ścianie, potem na drugiej od kuchni, potem na podłodze a na końcu wymalował sobie nocnik od srodka:eek::eek::eek:
Ja mu zabieram kredki a on ciaglę jakąś ma w ręce...No to ja mu tłumaczę, że nie wolno, podkładam blok i tłumaczę, że tu sięmaluję ze ściany be i nie wolno. A ten cwaniak do mnie z rękami, zaczął po swojemy mi tłumaczyć dyplomatycznie o co mi chodzi, że wszystko jest pod kontrolą a ściana jest dużo ładniejsza teraz. No z taką poważną miną mnie przekonywał, że zamast grozić miną to wyłam w środku z niego:-D:-D:-D
edit

pati a jaki adres konkretnie??

Skąd ja to znam hahahahahaha.... Zeby moje sciany były czyste musiałabym przynajmniej raz w miesiącu malować hahahaha a tak to mamy kółeczka kreseczki i szlaczki twórczości Sebusia :-)

patrycja9009 widze że dietkujesz:-) ja startowałam z waga 73,5kg i w ciągu pół roku uzyskałam na dzień dzisiejszy 52:tak:
Jaką Ty diete stosowałaś ze tyle Ci spadło????? Ja tez chce taką :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry